![]() |
artık sen olmucaksın karanlık *******imde,
ışık saçan gözlerin olmıcak,peki bakışlarına kimleri saklıcak kimleri gizliceksin şimdiki hayatına...unutabilirmisin beni aklınadamı gelmicek seni seviyorum değişlerim,atabilcekmisin beni körelmiş yüreğinden..hangi vicdanla adım atacaksın çakır keyif yüreklere,unutma birtanem senin için gidiyorum taa sonsuzluğa,dönüşü olmayan uçurumlara,seni sevdiğim için gidiyorum hüzün dolu geçmicek,SENELERE...... |
bazen kabul olmayacak dualar eder onlar yerine sevaplar kazanırsın
bazen olmuycak aşklar yaşar canını yakarsın bazen miden bulansa da ortamdan uzaklaşamazsın öyle takılıp kalırsın hayata kimileri uzayıp akıp giden hayatta kendilerine yol seçerken sen aval aval bakarsın bakma YOL AL bırak gitsin giden sen yolunla ilgilen :))) |
yaşananlar çekilir geçmişe
ve bedenler çeker bedenleri dağılmış,sarılmış düşlerim. neden tek ben çekerim bu bedelleri oysa söz vermiştik kaç gece gözlerimizle ilk önce gözlerin öldü bende sen yaşayan hayalimsin söyle neyini seveyim senin ıslak ela gözlerini uzun,kıvrık,kızıl saçlarını hatırlarmısın o yağmurlu *******i elin avuçlarımda uysal ve ıslak ne zaman sığınacak bir yer bulsak doyasıya sarılışlar,bir bedende haykırışlar bunlar bizim sessiz çığlıklarımız gece alır götürür |
sevmek suç ise cezam idam olsun
Cezam idam ise cellatım sevdiğim olsun Cellatım sevdiğim ise adı ELİF olsun; Adı ELİF ise BU CAN FEDA OLSUN!... |
seninile ögrendim hayatı
seninle tatatım güzellıkleri senle bir ömür sürmek bütüm dünyayaı tanımak istiyorum |
Yağmurlu bir aksamdı.
Pencerem aralık, Lambalar sönmüstü,sokağım karanlık. O anda aklımdan sen gectin bir anlık. Haykırdım adını duyan yok liselim.. Yazdığım şiirlerin her kelimesinde, Her kelimeninde her hecesinde, Gelmeyen sabahların her gecesinde, Haykırdım adını duyan yok liselim... Sıraların üstüne hep ismini kazardım. Defterlerimin sonuna şiirler yazardım. *******i uyumaz resmine bakardım. Haykırdım adını duyan yok liselim..... tyron spong |
Karanlık bir geceydi, kapkara…
Bir bakış kadar uzaklıkta olan, Gecenin aydınlık yüzü… Bu kara an zifirden farksızdı. İstermiydi aydınlık korkuları dururken? Sevmek mi, çekip gitmek mi? Yoksa en kısadan ölmek mi? Ey AY nerdesin? Yoksa sen de, Benim gibi koyu sevdaya mı düştün? Düştün de karalara büründün. Sevdanı nerelerde ararsın? Gökyüzü he… Sen şanslısın eski dostum, Üzerinde bulunduğun, karanlığını aydınlattığın, Zahiri mekanın aşkları da yaşanmaz o |
gözlerin
dansa hazır bir ay ışığı bitmeyen bir melodinin uzayışı ürkek yaklaştıkça derin bitmez bir girdabın sonsuz azabı tek iklim kara ,soğuk yargılar azapları keskinliğinde bir sualin çarpar suratına kapılarını ayrılığın sunar minnacık bir bakış ve kitler hayatını ansızın çaresizlik hüküm sürer koridorlarında yargının ve voltası başlar uzunca bitmeyen bir uzantının gözlerin benim.ben gözlerin kırıcı ,kırılgan dokunu versen kirpiklerine kayarsın düşersin kenarından itil |
Bu sana son şiirim,
Kalemim bir daha yazmayacak seni Sen kalmayacaksın bende zerre kadar Bense ağlamayacağım artık eskisi kadar... Bu sana son bakışım, içimi yakan gözlerin yalan olacak Her yanımı sararsa hasretin Gözlerim sana uzaktan bakacak... Bu sana son gelişim, Geriye gidecek ayaklarım sana gelirken Titremeyecek her yanım sana bakarken Ve gözlerim dolmayacak yanındayken... Bu gece son ağlayışım, Yastığım ıslanmayacak gözyaşlarımla Dayanamazsam sensizliğe ,ağlamak yerine |
Gurur işte,
Hep gururumuz, kurallarımız yüzünden mutsuzuz aslında Ama biz devam ediyoruz doğru olduğunu sanıp Dünyaya bi kere geliyoruz Ama biz en çok istediğimiz seyi gururumuz yüzünden geri tepiyoruz İçimizden belki bütün delilikleri yapmak için hazırız Herşeye , sonuçlarına katlanıcaz Ama bi de bakıyoruz ki gerçekler var Kurallar var gurur var İmkansızlıklar , daha bir sürü şey Sonra diyoruz ki gururumuza yenilip Boşver diyoruz Mücadele bile etmiyoruz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.