![]() |
hyat buysa serseri ne yapsın
hayat çile doluysa çekilmiyorsa dertler adamı bırakmıyorsa ********ler varken serseri ne yapsın siz söyleyin ey insanlar. kalleşlikler yapılırsa,dostlar arkadan vurursa suçum ne siz söyleyin ey insanlar tek diyeceğim şu: hayat buysa bizler ne yapalım??????? |
Aşka inanma,
Aşksız da kalma, Seni seviyorum diyene İnanıp hemen sarılma. Bir gün inanırsan Gel yanıma. Hemen gir Tabiatıma. Adımı yazdım kaderime, Kötülük kattım kadehime, Sanki bir hançer, Hızlıca vurdu yüreğime. Artık inanmam yalanlarına, Sana bir şey katanlarına, Sana tapanlarına, Seni kapanlarına. Seni seven olur sarhoş, Bu hayat çok hoş. Eskileri silipte, Bana doğru koş. N'oldu hani beni severdin. Biricik aşkım derdin. N'oldu sana ne oldu? Hani aşkımızı bi |
ben seni hiç yaşayamadım sandım
meğerse yaşamışım elini tutamasamda yüzünü göremesemde ben seni yaşamışım aşkım aldığım nefeste seni içime çekerken seni yaşamışım ben ağlarken gözlerimden akan her damla yaşta seni yaşamışım ben boğazım düğümlendi aşkım sana hiç kırılmadım ben kırılamam sana sen olması gerekeni yaptın ama ben seni yaşamışım aşkım sen beni yaşayabildin mi |
Beklenen gün gelecekse.Çekilen çile kutsaldır.
|
Elİmde Bo$alir Kalmaz Kadehler
Sevgİlİm Yanimda Sen Olmayinca İÇerİm O Gece Sabaha Kadar Sevgİlİm Yanimda Sen Olmayinca İÇİmde Her Zaman Senİn AŞkin Var HİÇ Bİtmeyecek Ölene Kadar Elİmde Kadehİm GÖzÜmde YaŞ Akar Yanimda Sen Olmayinca |
neden böyle uzaklara dalıyorsun diyorlar,
onlara seni düşündüğümü anlatamamki, neden sigarayı dost edindin diyorlar, her nefeste seni çektiğimi anlatamamki... çok üzgün olsanda ağlamıyorsun diyorlar, gözyaşlarımı kalbime akıttığımı anlatamamki, gönlünü kimseye vermezsin diyorlar, gönlümün sende oolduğunu anlatamamki... neden geceyi sevmiyorsun diyorlar, yıldızlarda seni aradığımı anlatamamki, neden gülüşlerin acı diyorlar, kötü kaderime güldüğümü anlatamamki... |
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu |
Doymadım sana doyamıyorum.
Düşündükçe içim titriyor. Ah alev alev üşüyorum. Yokluğun soğuk beni yakıyor. Sen en güzel baharın yağmuru gibisin. Bekliyorum birgün gelirsin diye. Sensiz soldum açmam kimselere. Ah bir bilsen kalbimdeki yerini. tyron spong |
Üzülme bebeğim, sakın üzülme
Olmadı işte ayrıldık, Yeterki sen üzülme! Kızmadım sana, kızamıyorum Ben sana hiç kıyarmıyım? Yani o kadar da hıyarmıyım? Hıyar dedimde aklıma geldi; Yeni sevgilinle aran nasıl? Oda seni, benim seni çok sevdiğim gibi seviyormu? Arasıra görüşelim n'olur. Misafir ol gel bana, yumurta kırayım sana, Param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala. Seni nasıl sevdiğim senin hiç şeyinde ıııııı.. umrunda değil. Hatırlarmısın bilmem, o mahur beste çalar Müjgan'la bi |
yine çekildim köşeme,kapalı gözlerim
bir şehir çizerim bir de salıncak en tepelere sonra bir de uzun uzadıya çimenler sen ve ben uzanalım diye her gece bu,sınırsız hayallerimin fısıltısıdır belkide bilirsin,hayaller sonsuzdur denizler gibi bu şehir bir adadır,sarmaş dolaş hayallerle hiç çekilmez suları bu denizin bir tutunsan bana,o anda ıslansak sırıl sıklam bu,abartısız sevgimin taşan sızıntısıdır. ben aşkı bir iken iki olmak diye tanımladım tek çıktığımız yolu çift bitirmek yan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.