![]() |
zamanla geçermiş bazı şeyler
unuturmuş insan herşeyi zamanla eskiden inanırdım bu yalana şimdi ayrıldık inanmıyorum hergün daha bir özler oldum seni daha bir yanar oldu kalbim hasretin şarkısı kulaklarımda çıkmıyor artık sesim eskidenmiş tutan ellerin şimdi mazi oldu senli günlerim yalanmış verdiğin sözlerin inandı sana zavallı kalbim aykut yentür |
söylenmemek üzere yeminler edilmişsin
hançerlere vurulmuş sonra,emilmişsin tek tek ve yavaş yavaş batmış... sonra şarap gibi içilmişsin... verilmişsin kara sevdaya meltem olup gitmişsin tekrar geri gelmek istediginde GURURUNA YEDİREMEMİŞSİN... |
MİNİK KUŞUM
Ayrılacağını söylediğin anda, Şimşekler çakıverdi kafamda. Kor gibi bir ateş düştü içime, Girmek istemiyorum evime. Minik kuşum bir tanem. Bir anda dağılıverdi hanem, Sensiz hayat bana haram. Kanıyor hep yaram. Günlerden 11 Nisan, Dayanabilir mi buna insan? Gözyaşı ile s |
BAHARDA AÇMAYAN ÇİÇEKLER
Baharda açmadı çiçeklerim, Ağlamaktan kurudu gözlerim. Sen gönlümün biricik sultanı, Verdin çok yanlış kararını. Sana çok sadık olan aşkın, Bu duruma oldukça şaşkın. Yuvamızı kurtarmak istiyor, Her fırsatta sana sesleniyor. Duy artık sana seslenişimi, |
ASKER GİBİ
Ayırdın bizi birbirimizden, Ölümün son nefesi gelmeden. Sayıyorum *******i bitmeden, Askerin şafak saydığı gibi. Sensiz geçmiyor *******im, Bazen tükeniyor kelimelerim. Rahat bırakmıyor endişelerim, Askerin şafak saydığı gibi. |
SENSİZLİK
Artık mısralar yetmiyor şiirlerime, Uzak kaldım çok sevdiklerime. Seviyorum seni dünyalar kadar, Sensiz bir dünya geliyor bana dar. Nereye baksam seni görüyorum, Senin kokunu hissediyorum. Kalbimden söküp atamıyorum seni, Ne olur hatırla artık beni. Bilsen ki neleri feda ettiğini, Bırakıp gider miydin sevdiğini? Kolay mı on dört yılı silip atmak? Hiç olur mu aşkımıza inanmamak? Hiçbir şeyin tadı yok sen olmayınca, Sensizlik başlıyor hava kararınca |
BİTMEYEN ŞARKISIN
Seni arıyorum şarkıların arasında, Aşkımız bitmemeli yarısında. Bitmeyen bir şarkısın sen benim için, Hasret kaldım sana niçin? Sigaram ve Ümit Besen arkadaşım, |
******* soruyor niye ağlıyorsun diye? Dedim, sevdiğim gitti, döndüm deliye. Artık ağlamaktan gayri gelmiyor elimden, Fayda getirmiyor çıkan sözler dilimden. ******* diyor ki, git al getir sevdiğini, Dedim o düşünmüyor ne beni ne kendini. Onu ne kadar çok sevdiğimi bir hatırlasa, Fark etmez hatırlayacak bir gün ne de olsa. ******* dedi, eski dost olur musun onunla? İnsan dost kalabilir mi ilk aşkınla? Sever, sever, sever onu sadece, Ölümden de beter, bu |
DOST BİLDİKLERİN
Çok yakın dost bildiklerin, Gözüktüler sana çok şirin. Senin sıkıntını bilmeyenler, İleride görecekler neler neler? Beni suçladılar saçma şeylerle, Yardım etmediler bile bile. Geride kalan enkaza bakmadılar, Ne haldesin diye sormadılar. Çok uğraştılar, uzak gördüklerin, Farkına varmışlardı gerçeklerin. Uzattılar yardım ellerini sevgiyle, Sen çevirdin onları acı dilinle. Verdin sinyali onlara çok önceden, Hemen koştular sana düşünmeden. Dikkate almadın s |
YALNIZ HAYAT
Karımdan, çocuğumdan ayrı, Ne yapayım bundan gayrı. Gelemedim bir türlü kendime, Uyku girmiyor gözlerime. Yalnız bir adamım sonunda, Hatıralar kaldı meydanda. Gönül ne yemek ister ne su, Tüter sevdiğimin kokusu. Seven sevene bunu yapar mı? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.