![]() |
BİLİNMEZLİK
Önümde kara kara bulutlar, İçinde dolu dolu sırlar. Ne olduğunu anlayamadım, Bilen söylesin atayım adım. Af etmeyeceğim seni ömür boyu, Herkes görecek eğriyi doğruyu. Her şey kocaman bir yalanmış, Demek sevginden eser kalmamış. Donup kaldım olanlar karşısında, |
ZAMAN
Zaman gelecek, düşecek maskeler, Bir bir ortaya çıkacak tüm gerçekler. Zaman tüm sorunları çözecek, Sonunda aşkımız daha da yücelecek. Kolay mı geçti bu kadar zaman? Günlerin hepsi bir birinden yaman. Gelecektir öyle bir zaman, Herkes diyecek aman aman. |
YAĞMUR
Şu anda yağmur yağıyor, İnan kalbim çok ağlıyor. Hem ağlıyor hem yazıyorum. Her anımda sadece seni arıyorum. Ne kadar güzel sevmek sevilmek, Beraberce mutluluğu dilemek. Seninle ay ışığında gidelim, Mutluluk ülkesini gezelim. Ayrılık mıydı her şeyin çaresi? Çabuk geçer yağmurun etkisi. Güneş açar, ısıtır tüm dünyayı, Aşk |
MEZAR TAŞI
Ağladım ******* boyu, Tükendi çocuğumun soyu. Keşke ölmüş olsaydın da, Fatiha okurdum mezarının başında. Ağlar ağlar, dua ederdim. Sevdiğim burada yatıyor derdim. Hiç olmazsa bilirdim sevdiğini. Hatırlardım seviyorum dediğini. Ancak sen gittin bir yokluğa. |
AĞLAMAK
Çocukken ağlamadım bu kadar, Seni seviyorum yıldızlar kadar. Her gün beni, aşkın ağlatıyor, Ayrılık acısı ızdırap veriyor. Sevenler neden ayrılır bilmem? Ayrılalım asla demem. Ağlatıyor beni sensizlik, Bu ayrılık büyük delilik. Küçük |
Bir kız seveceksin liseli
Gözleri gece gibi karanlık Duyguları yüreği kadar aydınlık Bir kız seveceksin liseli Her okul çıkşında sana gelecek Yalnız seni sevecek Gerektiğinde canını verecek Bir kız seveceksin liseli Onla tadacaksın aşkı Onla anlayacaksın sevdayı Onla saracaksın hayatı Bir kız seveceksin liseli (O kız sensin hayal gözlüm) |
gülü birgün
seni hergün gülü soluncaya kadar seni ölünceye kadar seveceğim aşkım |
Dün gece yine sendin aklımda
Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime gözlerinden Ardından öksüz |
sensizligi tattım sen olmadıgında
kimsesizlikle tanıştım beni bıraktıgında ağladıgım günler hatırladım bir hiç ugruna ödüllendirdi beni o sahte sevgin... |
Sevdim seni birtanem,
Düşünmeden umutsuzca, Hep sen vardın hayallerinde, Sevdim seni birtanem, Sonu olmayan bir düşü, Bazen tek kelimenle yıkıldım, Yanağımdan düşen iki damla oldun, Bazen mutlu etti tek kelimen, Bir tebessüm oldun yüzümde, Karanlık *******de seni çektim, Nefes nefes içime, Haykırdım defalarca kendime, Neden neden sevbiyorum diye, Biliyorum yollarımız ayrı seninle, Söz dinletemedim şu garip gönlüme, SEVDİM SENİ BİRTANEM ÇOK SEVDİM........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.