![]() |
Sen varya Kızım
Aşk nedir bilmeyen Sevgiyi hiç hissetmeyen Sen Gözlerini bile gösteremeyen Bakışmalardan korkan İrenç bir yaratıksın Sevgilinin ahı tutarmış Benim ahım ise sana göre basit Bana göre en zor olan şeydir Bunun tarifi yok be gülüm Aşk bu aşk Ama sen nereden bileceksinki Sen hiç aşk nedir bilirmisin? Sana göre sadece hoşlanmaktır aşk Aşk için ölümü göze alanlar için ise Ölmektir aşk ölmek kadar sevmektir aşk SAna tek bedduam var Allah seni benim sevgimin sadece 3 |
artık olmayacak...
güneş benim için bidaha doğmayacak sen birdaha geri dönmeyeceksin... bilirim gururuna yediremezsin bunu hazmedemezsin tanırım seni oysa ben her gidişinde kahrolurum yüzüm dönük karanlığa ışığımı beklerim *******ce sen dönmesen bile ben belki bi umut beklerim oturup şiirler yazarım sana okumasan bile yazarım sen bilmezsin sen görmezsin içim acır ağlarım... adını büyükçe yazdım duvara her gecenin ardında senle uyanırım diye senden arta kalan resimlerle avutur ol |
yeminimi bozdum,gidiyorum
tövbeler hep yanımda olsun, sözlerimi sattım,gidiyorum, sesim kulaklarında olsun, ezberleyemedim adını unuttum,gidiyorum adın hep benle olsun, geçmişi ögrendim gelecegide,gidiyorum bugün hep yanımda olsun, özlemeyi unuttum,gidiyorum bedenin hep benle olsun, sevmeyi unuttum,gidiyorum kalbin hep benle olsun, dogruları söylemeyi unuttum,gidiyorum gözlerin hep benle olsun..... berna.... |
bir sen olacaksın bir senin için yanacak bir senin için aglayacak
gozlerim bir senin için gulecek yuzum bir senin için acacak guller ve sen sevdigim bir sen olacaksın kalbimde mugem... |
olum olsa dagların ardında yine bıkmadan sana gelirim ucurum olsa
kalbinde yine yorulmadan sana gelirim olum olsa ucunda ben zaten senin için yasamayı goze almısım olurumde yine gelirim. |
kan ofkedir.sevgi çiçekdir.gonul sevmektir.yanlızlık
olmektir.yasamakta direnmektir ama en guzeli senin gibi birini sevmektir. |
Pardon..
Bir dakikanı alabilir miyim aşk? Biraz soru sorup susucam Sen öyle yaparmışsın hep kanatırmışsın yarınları Ben insanlara mı sana mı inanıcam? Sen varken insanın yanında Melekler tutunurmuş edilen dualara Şiirler sarılırmış yastığa yorgana Ay periye dönermiş bir kelebeğin kanadında Bir rüya olur girermişsin uykuya Sen çok mu güçlüsün aşk? Seni yaşadımı insan titrermiş Korkar olurmuş çocuk gibi yalnızlıktan Hep bir resim çizermiş kalbin duvarına Böyle sancılar girer kıvr |
Oysa ben seni gerçekten sevmiştim,
O bakışlarına daldım, inandım sana, Kayboldum sahteliğinde, Artık sevmeye dermanım yok…… En büyük suçum bu oldu zaten, Sana bağlanmak, fakat gönül bu, Kimi seveceğini söyleyemez, Sözünü geçiremezsin kendine, Artık sevmeye dermanım yok…. Hayatım boyunca gerçek aşkı aradım, Seviyorsun sandım diye bir an daldım, Gerçekten seviyorum, demenin anlamı n |
ask gonulden inanmaktır
kapılmaktır. , duyguların içinde kaybolmaktır bazen kalpten vurulmaktır. bazense sevinçden hoplamak. bazen ölümdür ask bazense mutluluk bazen aglarsın arkasından hosçakal dersin bazen sileceyim dersin ama silemezsin bazen ölmek istersin bazense gülmek bazen gözlerini yatırıpta uzaklara beklerrsin bazense çeker gidersin ama bir kere bakılırsa gozlere olunurcesine tekrar baslar hersey iste ben boyle sevdim duyrulur tum seven |
Ne verdin aska
Ne verdin ki sen Islanan bir mendilden baska Bir anlik meske harcadin beni Biraz vizcdan olsaydi keske Derin kederlere sal beni Canin sagolsunda kir beni Sevdamizi yagumura yazdim Bir serce dursurken gor beni... Kanadim kirik Yuregim savruluk Yikmaz ben derdinden baska Sevdalar buruk insanlar curuk Sende masum olsaydin keske... Derin kederlere sal beni Canin sagolsunda kir beni Sevdamizi yagumura yazdim Bir serce dursurken gor beni... Kayan yildizlara s |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.