![]() |
Bir kız seveceksin liseli
Gözleri gece gibi karanlık Duyguları yüreği kadar aydınlık Bir kız seveceksin liseli Her okul çıkşında sana gelecek Yalnız seni sevecek Gerektiğinde canını verecek Bir kız seveceksin liseli Onla tadacaksın aşkı Onla anlayacaksın sevdayı Onla saracaksın hayatı Bir kız seveceksin liseli (O kız sensin) |
umutsuz sevda yüzünden yükendim bittim,
canımdan çok severken seni kaybettim, zamanla yükenir dertler diyorlar, ama her geçen gün seni daha çok seviyorum. varlığın güneşim yokluğun ölümüm oluyor, ellerin uzanıpta ellerimi tutmuyor, herkes bu dünyada mutlu oluyorken, benim çektiklerim günden güne artıyor.. ne kadar uzakta olursan ol, benim için farketmez, çünkü heran her saniye seni düşünüyorum, seni yaşıyorum aldığım her nefeste hala bekliyorum seni döneceksin diye günün birinde (((se |
Uyuturum ben seni kollarımın arasında
Cennette hissedersin kendini adeta Kopamazsın benden bir daha Alırım seni koynuma Çekersin o bebek kokuyu burnuna Her çekişinde beni özlersin Bunu sakın unutma! |
Ve bir gece daha atlatıldı, "HASARSIZ"..
Senin yer almadığın rüyalar boykot uygulandı yine..ve uykuya yenik düşürülmedi hafızanın "sen"li kısımları..bu 24 saatte senle yaşandı,sana özlemle..bugünde olmadı senden bi haber bir tek dakikam..sensiz tek nefes almadım vallahi..bak demiştim sana;güneş senle doğacak dünyama,ama gözlerin kadar ısıtmayacak hiçbir zaman! güneş demişken...vazgeçtim dünyadan ve güneşten,bu sabah sen doğ hayatıma ve bir daha da kaybolma!içimdeki onca kala |
bir gün bitecek bu hasret biliyorum ve bekliyorum
okşayışlarının esiri olmaya devam edeceğim lakin o ana kadarki olmayışların ürkütüyor beni her saniye düşüncelerin kararsızlığa,umutların karamsarlığa dönüştüğü zaman dilimleri yaşıyorum...... düşüncelerimin kararsızlığı sana olan sevdamın büyüklüğümü sana olan çılgıncasına özlemin gözlerimdeki bütünlüğümü bilemiyorum.umutların karamsarlığı sana bir an kavuşma arzusu mu yoksa yokluğunun yüreğimde parelenmiş; korkarcasına,ürperirce |
Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan
Güneş kucağındadır,bilemezsin Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın Uçar gider,koşsan da tutamazsın |
gülüm beyaz gülüm
senden başka kimim var |
asla asla vazgcemem senden asla olamam ben sensiz yapamam sevginsiz
ben bu kaderin içine edeyim benim olmadıktan sonra neyleyim kaderi offf offf |
tavlanan değil,tavlayana bak.
olene değil,kalana bak. sevilene değil,sevene bak. seni seviyorum değene değil, senin için ağlayana bak. |
Hatirlanmak
Sevmek Kadar GÜzelse Unutulmak Ölmek Kadar Acidir... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.