![]() |
Sensizliğimde Üşür Rüyalarım
ben seninle yaşıyorum günümde gecemde adın var dilimdeki her hecemde seninle yatıyor seninle uyanıyorum ben de buralarda kendime şaşıyorum senin hasretine nasıl dayanıyorum? bir gün bile gülümsemesen bana bir ok saplanır durur tam şurama bir gece seni göremezsem rüyalarımda sen gelene değin düşlerime uyanmak istemem ömrüm boyunca yüreğimde sen düşüncelerimde sen keşke bu gece çıkıp geliversen sen dünyaya baktığım gözlerimsin gönlümdeki capcanlı renklerimsin sabahlara dek rüyalarıma bir giriversen ben senden önce bir şiirseverdim bil ki ben senin sevdanla şair olmuşum seninle bir okyanus gibi sevgi dolmuşum yokluğunda hep hayallerinle avunmuşum artık ben düşlerimde bile sen yoksan korkarım *******i sensizliğimde tir tir titrer üşür rüyalarım bir gün sevginden mahrum kalırsam eğer hiç çekinmeden bir gökdelenin çatısına çıkarım inan ki bu bedeni acımadan cayır cayır yakarım 31.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sensizliğime Ağlıyor Bu Şehir
sensin benim tek hasretim bir gün bitecek mi sana özlemim? bu hayat böyle sensiz geçer mi? söyle yüreğime artık söz geçer mi? göz yaşım oldu debisi yüksek bir nehir bil ki sensizliğime ağlıyor bu şehir kuşlar bile ağaçların dallarında hiç kımıldamadan yüzleri dönük senden yana isyan ederlercesine yokluğuna gözlerini akıtıyorlar yağmur gibi boşalırcasına neden hayat bu denli acımasız neden sevdalar çekilmiyor acısız ağrısız sen geldin geleli yüreğim hep sızılı adın kalbimde hem yazılı hem de kazılı senin varlığındır beni ayakta tutan senin aşkındır beni burada mutlu kılan bir şeyi seninle çok iyi öğrendim ki senin sevginden başka her şey yalan sevdamız olacak bu dünyada tek kalan aşkımız dilden dile her yerde dolaşacak şiirlerimde dünyanın dört köşesine ulaşacak seni sevmek seninle sevda yaşamak ne de hoş inan ki sevdiğim sensiz hayat bana bomboş açtım kollarımı sana eğer seviyorsan şairini nereye geleceğini biliyorsun değil mi? bekliyorum seni çamların altında haydi bana koş gel sarıl bana da ömrünce benim sevgimle coş şairinde sevgiden sevdadan yana ne ararsan onlarca var sen de doya doya yüz yüreğimdeki okyanusta ölene kadar 13.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sensizlik Düşüyor Aklıma
artık benim dünyamda hiçbir şey yok geceden başka sabah hiç olmasa güneş doğmasa da üzülmem asla razıyım ben zifiri karanlıklara hiç olmazsa seninleyim rüyalarımda yeter ki her gece düşlerimde ol sen seninle kalırım ebediyen yoksa her sabah uyanınca sensizlik düşüyor aklıma isyan edip duruyorum yokluğuna belki de dönmeyeceksin bir daha bil ki ben de asi olarak yaşayacağım ömrüm boyunca 25.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sensizlik Ölümden Beter
güneş sen uyanınca doğar sanki bir başka aydınlanır benim dünyam inan ki sensiz sabah olmuyor ki bil ki sensin bitmeyecek tek sevdam yok aşkımın bir eşi bu alemde akşam olmadan dönüp gelmesen de rüyamda seninleyim her gecemde seni sensiz yaşarım düşlerimde hasretini çekmek ne zormuş meğer razıyım ölmeye sen yoksan eğer yılda bir kez olsa da geliver yeter zaten yokluğun ölümden bin beter Hüseyin Erdoğan |
Sensizlik Yarı Ölümmüş
keşke yollarımı bekleyen sen olsaydın vitamin yüklü sevgini yüreğime dolsaydın ah! senin kalbine bir girebilseydim mutlu yaşardım ömrümce orada kalabilseydim yokluğun güneşi bile üşütüyor sevdiğim bense buralarda donmak üzereyim bulutlar hasretinden karaya bürünmüş inan ki göz bebeğim sensizlik yarı ölümmüş 07.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Serçe'm Bil ki Ben Sensiz Yapamam
bir gün olur da buralarda beni mahkum edersen yokluğuna karar vermeden önce buna yemyeşil ormanlık alanda çamların altında çiçeklerin ortasında bir pınarın başında mezarımı hazırla sevgisini şırıl şırıl aksın dursun bana ben orada yattıkça inan ki bu dünyada çok şeye katlanırım amma sensizliğe asla bir gece düşlerimde olsa da sensiz bir kez bile nefes alamam yokluğunda çekerim çile Serçe'm bil ki ben sensiz yapamam sen benim alıp da vermediğim soluğumsun sensiz rüyamda bile yaşayamam eğer sen yoksan yanımda güneş doğmaz benim dünyama artık ömrüm boyunca kalırım zifiri karanlıklarda ve bir daha da sabah olmaz bu güzel İstanbul'da 15.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sere Serpe Uzan
kış aylarında hiç yağmur yağmasa bütün mevsimler yaz olsa da yüreğimdeki sevgi pınarı kurumaz asla gün içinde havalar ısınınca istersen gölgemde serinle ya da ırmaklarımda yüz doya doya Anamur'da sıcaklar bastırınca *******i sere serpe uzan yanıma sakın hiçbir yere gitme sabah olunca kal benim dünyamda ömrüm boyunca Hüseyin Erdoğan |
Sessizce Yanıma Sokuluversen
yağmurlar yağsa rüzgarlar esip dursa da silemezler seni kalbimden hasretin beni her gün yaksa her gece kavursa da buralarda razı olurum seni uzaktan da yaşamaya yeter ki beni ayırmasınlar senden adını harf harf kalbime kazıdım ismini hece hece beynime yazdım sen gerçekten muhteşem bir kadınsın ömrümce yüreğimde belleğimde kalacaksın yokluğun aklıma gelince kasırgalar nüfuz eder yüreğime sonra hortuma dönüşünce alıverir beni birdenbire içine alıp götürür hiç bilmediğim yerlere seninle kavuşacağız diye kalbimde ümit yeşerince bir sevinç dile gelir bedenimde gün batıp da akşam olunca yalnızlığım odama dolunca kalbimi darmadağın ediyor geceye senden eksik başlamak ah! beni derin bir hüzne boğuyor senli düşlerimden sensiz uyanmak ne olur sanki bir gece çıkıp geliversen sen geleceksin umuduyla açık biraktığım penceremden giriversen hiç beklemediğim bir anda sessizce yanıma sokuluversen beni coşturup havalara zıplatıversen yeniden hayata bağlayıversen sen benim sevincimsin mutluluğumsun ölünceye değin hiç bitmeyecek umudumsun hiç olmazsa beni mahşerde sensiz bırakma ne olursun 30.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevda Çiçekleri Dikilmeli Bahçelere
sevgiler alıp gitmeli başını göklere sevda çiçekleri dikilmeli bahçelere her zaman rengarenk yemyeşil olmalı bir tek yaprağı dahi bir gün soldurulmamalı herkes imrenmeli aşklar düşmeli dillere mutluluk neşe sevinç gelmeli gönüllere her yerde herkes gülmeli eğlenmeli ömrünce insanlar yaşadığını fark edecektir sevince sevgiler günden güne büyür gider sevdikçe yeter ki hüzün düşmesin o güzel yüreklere kim alkışlamaz ki el ele gezen sevgilileri gördükçe bazıları da üzülüp duracaktır sevdiğini kaybetmişse işte sonradan yaşamamak için böyle derin hüznü severken sevilirken iyice sarıl sevdiğine aç gözünü gülümserken görmek isterim bütün insanların yüzünü haydi duymak istiyorum buradan sevdalarınızın ününü bütün insanlar gülümserken yaşamak istiyorum ömrümü mutlulukla doldurmalıyım diyorum şuramdaki bahar gönlümü 11.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevda En Büyük Heyecandır
ne olursun bir bahar gibi açıver bana uzat ellerini kollarım kalmasın havada bulutlar yağmuru sen de sevgiyi yağdır anladım ki sevda en büyük heyecandır haydi şu anda dönüver yüzünü benden yana aydınlat zifiri karanlık dünyamı bakışlarınla ellerimi tut ve ömrün boyunca bir daha bırakma beni böyle buralarda her gün hasretinle yakma sevdam günden güne renkleniyor büyüyor içimde inan her tütlü vitamini bulacaksın benim sevgimde haydi hiç olmazsa beni çağır sen gelemesen de beni perişan etme hüzünlerde boğma sensizliğimde seninle dolaşmak istiyorum İstiklal'de ellerin ellerimde ölünceye değin yaşayalım birlikte gözlerin gözlerimde hep kendini bulacaksız aşk dolu sevgi dolu sözlerimde 13.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.