![]() |
Getİr Bİr Büyük Daha
Dokunmayın bu gece bana Dokunmayın, kanayan yaralarıma Bir içmek istiyor ki canım Zil zurna sarhoş olmak İçip içip dağıtmak duygularımı O nu unutmak, bırakmak tek başına Boğulsun yalanların da Nerden sevdimse, böyle taparcasına Bu gece O da yok gözümde Kadehler sıra sıra Getir bir büyük daha Neden içtiğimi sorma İçeceğim, hemde güneş doğana Acılar yaksın, yaksın daha fazla İhaneti aklım almıyor Ben bukadar severken Haketmedim asla Batsın arkadaş batsın bu dünya Bu şişe de boşaldı Neden içtiğimi sakın sor |
Mutlu Ol Sevgİlİm
Dalar dalar gider gözlerim uzaklara Sen gelecekmişsin gibi gittiğin yerden Bilemedim dönmeyeceğini Hep bir umut yeşerttim yüreğimde Bunca zaman geçti ayrılığın üstünden Ben seni hep sevdim, bence hep benimdin Duydum ki bir başka sevdiğin var mış Ama o seni terk etmiş Kahroldum birtanem Bilirsin üzülmeni hiç istemem Benim çektiklerimi çekme, asla dilemem Bu kez gerçekten sevdin mi bilmiyorum Yoksa terkedilmenin isyanımı haykırışların Seni çok sevsem de Bensiz de olsa; mutlu olmanı isterim Dualarımdasın canım sevgilim "O" pişman olsun, geri dönsün Bunu tüm kalbimle, senin için dilerim Ben yarı yoldan, senin mutluluğun için Geldiğim gibi, gözü yaşlı giderim |
Delİ Dolum
İnanamıyorum gittiğine Onun için çağırmıyorum Biliyorum, kalbinde yerim Gözlerinde gözlerim Sende benim, bilirsin Seni ben böyle sevdim Deli dolu sevgilim |
Kiyamadim
Sen sevdama kar yağdıran yüreği buz tutmuş sevgilim Sevmeyi bilmiyorsun, sevildiğini anlıyamazsın Yalnış zamanda, yalnış yerde çıktın karşıma Seni ağlatıp süründürmek vardı ya, kıyamadım Bunca sevda yüklü yılları yıktın bir hamlede Çok ağlattın, çok beklettin gelmedin Sevmemeliydim seni, söz mü geçti şu gönlüme Seni yüz üstü bırakmak vardı ya, kıyamadım Yollarına umut ekmiştim gelirsin diye Her sevgiyle yaklaşanı ittim elimin tersiyle Çıkaramadım bir türlü, çıkmadın içimden İhanetine ihanetle karşılık vermek vardı ya Kıyamadım..... |
Gözyaşlarimi Acilarin Şerefİne Dökeceğİm Gözlerİmden
Ne ben, ne sen kalacaksın yaşanmış o tatlı mazimizden Hem sen, hem yaşlarım süzüleceksiniz kirpiklerimden Ağladıkça silineceksin yavaş yavaş sen olan yüreğimden Gözyaşlarımı acıların şerefine dökeceğim gözlerimden Başka tenler de gezinirken gördüm ellerini hiç istemeden Çek başka sıcak kalmış ellerini şimdi ellerimden Ben de sen gibi çekip gideceğim, tek haber vermeden Gözyaşlarımı acıların şerefine dökeceğim gözlerimden Herkese dağıttığın mavi boncuktan istememiştim senden Allah korusun kıyamam, ah alma kırdığın gönüllerden Kızgın değilim ölesiye kırgınım, kan damlıyor yüreğimden Gözyaşlarımı acıların şerefine dökeceğim gözlerimden |
Ben...
Bir kalp kırgınlığı dolaşan içimde Kıyı kıyı, bucak bucak Telaşları ıslatıyor kurak yalnızlıklarımı Hangi yöne baksam bir vefasızlık kol gezen Bir çatışma içten içe, kendi başıma Düşe kalka sarılmalar yılan çaresizliğe Bir başınalık dost bahçelerde kurumaya yüz tutan Yalancı gözlere aşinalık içimi ürperten Dost diye sardıklarım kıyamadığım, kıramadığım Onlar da oldu terk edip gidenlerden Dil'imi hapsettim karanlık zindanlara Kelepçe vurduğum en derin duygularım, kıpırdıyamıyan Yalnızım, yorgunum, kırgınım, hıçkırarak ağladığım Sus kanadı kırık yüreğim sus, duyuramazsın sesini Sen kulak verirsin, el uzatırsın her ah"a, Tek ses yok, yapayalnızsın yalnızlığınla Medet kalmamış tek sözde, takatsız nefesler Yorgun geçip giden yıllar , her dost sarmalar Yalan demek gelmiyor içimden İnanmak bir tarafım Diğer yarım , güvenmek Her bir yerim...SEVMEK !!!! |
Senİ Sevİyorum Bİrtanem
Yine çok özledim seni birtanem Yine yalnızlığım da alev alev yanan sen Yoksun, düşüyorsun yaş olup gözlerimden Avunur oldum yokluğunda yanımda ki hayalinle Kuş olup uçamıyorum sana bu kadar yakınken Budur beni yıkan, en çok kahreden Tutunamıyorum ellerine, uzansam tutacakken Yeşereceğim gözlerinin yeşilinde, bir girebilsem Sen yabancı çiçeklere su verirken yüreğinden Ben soluyorum, kuruyorum hasretinden Bir bilebilsen, anlıyabilsen nar tanem Ben seni böylesine, ölesiye severken Sen yine el sallayacaksın bana, giderken Döndüğünde yaşadığın yalancı sevgilerinden Sığınacağın limanın ben olacağım yeniden Seni seviyorum, seni seviyorum birtanem |
Sen Artik Hİçbİrşeyİmsİn
Acılarımın gözyaşlarıma yakıştırılmış isyanları hesap soruyor.. Günlerce özlenilen, aşk sanılan, aşk kokusu aranan, birkaç saate sığdırılmış sahte sözcükler.. Sorguluyorum şimdi seni, delice sevişimi, tenine dokunamadan özlemle öpüşlerimi... Tutamadığım ellerin,gözlerime değmeyen gözlerin de silinecek... Çok uzaklara gidecek, düşüncelerimden firar edeceksin.. Sileceğim ihanetinle kar yağdırdığın duygularımdan ayak izlerini, acımasızca bıraktığın.. Vefasızlığında alev alev yanan yüreğimde ki yangınları söndüreceğim.. Duygu yüklü gemiler çoktan terk ettiler limanlarımı.. Seni, kaderimden silebilme uğraşı içindeyim kıyasıya.. Sana tutsaklığımı azad edeceğim ihanet kafesi yüreğinden.. Bir tükenişin habercisiydi içimdeki masum Martı ların çığlıkları.. Sabrı öğretmiştin, güvenimi çaldın, nefret de senden hatıra kalsın.. Gözlerin hasretim, sözlerin vurgunum du, nasıl da geç kalmışım.. Geç kalışım seviyorum yalanlarına, çocuk gibi kanışıma yanışlarım.. Sen en büyük sevdam.... İçimdeydin,her an aklımda, herşeyimdin, hiç kıyamadığım.. Ve sen, bittin en değerli yerimde.. Senden geriye kalan yıkıntılarım, sancılarım, acılarım, pişmanlıklarım... Ve sen artık, hiçbirşeyimsin.......... |
Bİr Hİçsİn Gözlerİmde
Dokunma, değmesin ellerin ellerime Ten'inin ateş'i yanmasın bedenim de Ben, tek yabancı göz'e girmedim de Başka güller'in kokusu kalmış tenin de Sen gibi bin yalan, ettiğin yeminin de Girme günah'a, ah'ım kalır üzerinde Ne güzel yerin vardı sana tapan gönlüm de Sen şimdi bir hiç'sin yaşlı gözlerim de __________________ |
Ah Sanal Alem Ah
Sanal aşk dedikleri Ne ismi, ne adresi belli İş, okul, sorma sakın mesleğini Kesinkes üniversiteli Atar bir isim, der ismim Ali Yaşını da doğru sözlemez ki Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli Acaba bekar mıdır, evli mi Bekarım diyecek tabi ki Olsa da torun sahibi Dostça başlar herşey önceleri, sizli bizli Başbaşa kalınca kaçınılmaz sevda sözleri Canısı, aşkısı,göz görmez başka kimseleri Aşık olursun sözlerine, o birtanesi En güzelidir şaşı da olsa gözleri Belki de kaba saba biri, bilemezsin ki Görmek istersin şeklini, şemalini Gönderir katalogtan bir mankenin resmini Ateş düşer yüreğe bir kere, neylemeli O da sever Allah için, dört eder iki kere iki Gün gelir kesilir ses soluk, acaba nerdedir ki Her gece yanındayken, yoktur artık eseri O şimdi, yepyeni nik li Tümüyle değiştirmiş kimliğini Sen günlerce bekle gelir belki Uğrar arada sana da canı istedimi Atar bir sürü geçersiz bahaneleri Bilirsin, yalandır her kelimesi Yine anlatır bir sürü aşk hikayeleri Seninleyken bile başka masada aklı fikri Ya mesaj yazar ya, açmıştır msn i Sakın ha sakın sitem etmemeli Anında vurur en iğneli sözleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Seninle yaşanıyor aşk ların en güzeli Acılar senden gelir bal kaymak misali Her tatlı söz bozduruyor tüm tövbeleri Kimin eli kimin cebinde belli değil ki Bu gün sen, yarın gelecek başka birileri Senin de ondan farkın ne ki Aşk böyle değildi, kim icat etti ekranda sevmeleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Kabul eyle sitemlerimizi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.