![]() |
HOŞÇAKAL...
Hoşça kal Solgun ay ışığında Kaldırımlarında şehveti taşıyan şehir. Hoşça kal Karanlık ve uzak *******de Soğuğun öfkesini soluduğu nehir. Hoşça kal Tamamlayıp kendini akmaya çalışan damlam Bilki, sen kurumadan ben asla kurumam Hoşça kal Bir kibrit çakımı mutluluğum Hoşça kal Uçması yasaklanmış kuşum. Hoşça kal Yanımdayken hasretini duyduğum Hoşça kal Gözyaşlarında kaybolduğum. Hoşça kal rüyalarına dalıpta uyuduğum Hoşça kal Soğuk *******de camlardaki |
sensizliğin çıkmaz sokakları...
Hasretin hep koynumdaydı ve çok vefalıydı, Hergün elele tutuşup yalnızlık sokağından geçtik onunla. Farklı yalnızlıklarla tanıştı yokluğun. Sonra umutlar mahallesinde bir kuytuda buluştuk seninle, Kana kana hissettim seni sevgin sevgime değince. Yokluğunu aldattım varlığınla Pişman mıyım?Asla! Kavuşanlar caddesinde dolaştık yüreğin yüreğimde, Ayrılık köprüsünden hiç geçmedik bir kere bile. Hep sen vardın hep sen oldun kalbimde, Ta ki bir ömür boyu sen sokağında yığılıp kalana kadar.. |
mahkum...
sen beklemeyi bilmedin yalnızlığa mahkumsun sen sevmeyide bilmedin ayrılıklara mahkumsun sen kimseyi guldurmedin ağlamaya mahkumsun ve sen mutlu olmayı hiç bilmedin umutsuzluğa mahkumsun |
Dön Gel...
Neredesin güzel gözlüm Ben şimdi uzak şehirlerin yalnız derbederi Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin birtanem Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin sevgilim İmzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor her sahile |
Şiir Kırıntıları...
I Dereler denize akar, gökyüzü dağlara II Bir anne gördüm yan avluda Daha küçücük Çocuğundan bile küçük III Savaş gemisi çekilse kenara Deniz Koşup gelecek güle oynaya IV Sokaklar büyütüyor çocukları Denizler, masallar Akşamüstleri yorulunca V İnciri dalını eğip de, üzümü salkımıyla Entarisiyle güzeli VI Uzak bir yolcu düşürüp unutmuş Güz meyvelerini |
**her$ey sensin**...
gózlerimi kapattim soyle bir hayatima baktim dú$úndúm seni seninle geçirdigim gúnleri seninle olunca dúnyamin aydinladigini sensiz hayatimin anlami olmadigini anladim sen benim gúne$im sensiz dúnyamin karanlik oldugunu anladim ki her $ey sensin seniz olmuyor inan bana bu dúnyanin kahri çekilmiyor sensiz bu dúnya agir geliyor anla iste sensiz olmuyor beklemek artik çok zor geliyor gúnler bir túrlú geçmiyor |
**FARKINDA MISIN? **...
Farkında mısın? Senin, o masum çehrenle bütünlesmis gözlerini; hafizama kaydettim... El yazmasi, göz nurun olan gül kokulu vecizeleri; kalbime hapsettim.... Seni bir daha silinmemek üzere benligime yazdim. O siyah, gür saçlari, yolunu gözlerken agarttim. Gülen gözlerimi aglattim.. Farkinda misin? Farkindamisin... Kirdim sana siir yazan elimi. Kestim ismini sayiklayan dilimi. Kör ettim resmine bakan gözlerimi. Ve kesecektim senin olan kalbimi; yapamadim.. farkinda misin |
**VARMIYDI ? **...
Üzerime devirip dağ gibi hüzünleri Böyle çekip gitmek var mıydı ? Var mıydı böyle bitirmek ? Hani söz vermiştik birbirimize ? Kaç zaman geçti aradan Sen yoksun ! Sana sığındığım ******* Alevleri gökyüzünde Bir kumsal ateşiydi günahları yaktığımız . Ve kan rengi şarapla yıkanmış Bir hasret şimdi göğsümüze taktığımız . Bilirim dönmeyeceksin artık ! Uzun zaman oldu Belki çoktan unuttun . Adın kaldı soğuk duvarlarında odamın Sigara paketlerinde şiirlerin Resimlerin ba |
**ÖĞRENDİM**...
Öğrendim.. İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim. Yapabileceğin tek şey sevilebilecek biri olmak. Gerisi onlara kalmış... Insanlari ne kadar düşünürsen düsün, Onlarin seni o kadar düsünmediklerini ögrendim. Güven elde edebilmek için yillarin gerektigini, Ama yok etmek için saniyelerin bile yettigini ögrendim. Önemli olanin hayatindaki esyalarin degil, Hayattaki kisilerin oldugunu ögrendim. Insanin ancak 15 dakika çekici olabildigini, Ondan sonra alisild |
**SON İSTEĞİMDİ**...
Bu gece tek isteğimdi Uzanıp tutmak ellerini Sebebini sormadığım ayrılıkların Yaşını silemediğim gözlerinin hapsinde Bu gece tek isteğimdi Sıcaklığınla uyumak Geceye inat yıldızlara inat Sensizliğe inat Ve kalp atışlarını göğüsüm de yaşamak Bu gece tek isteğimdi Ağlamak doyasıya kollarında Ve gözyaşımı sevda yapıp Akıtmak avuçlarına ilk defa Bu gece ne çok istedim Duymadığım sesini kulaklarımda Bakamadım gözlerini gözlerimde Dokunmadığım saçlarını ellerimde |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.