![]() |
343. gün:
Eleştirmenlerin sözlerine aldırmayın, Şimdiye kadar hiç birinin heykeli dikilmemiştir. SİBELİUS * * * 344. gün: Düşen bir çığda hiç bir kar tanesi kendisini olup bitenden sorumlu tutmaz. OSCAR WİLDE * * * 345. gün: Yeteneklerin en fazla geliştiği zaman, insanın bütün bir dünyayı karşısına aldığı zamandır. MARY WOLLSTONECRAFT * * * 346. gün: her işin başı zamanlamadır. Bir işin ne zaman yapılacağı, nasıl yapılacağı denli önemlidir. ARNOLD H.GLASOW * * * 347. gün: Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır. MARC VİCTOR HANSEN * * * 348. gün: Başarısının nedenini soranlara: Başımı tararken, saçlarımdan başka bir şey düşünmem... CLEMENCEAU * * * 349. gün: Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. JİM ROHN * * * 350. gün: Dualarınıza dikkat edin, gerçekleşebilirler. EMERSON * * * 351. gün: İnsana olanlar değil, o insanın içinde olanlar önemlidir. LOUİS MANN * * * 352. gün: Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma; eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat başında saat kulesi gibi ötme! LORD CHESTERFİELD * * * 353. gün: Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. CENAP ŞAHABETTİN * * * 354. gün: Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. KONFÜÇYÜS * * * 355. gün: Paslanacağımıza, yıpranalım! R. CAMBERLANG * * * 356. gün: Bir adama bir kitap sattığın zaman, ona yalnız yarım kilo kağıt, mürekkep ve tutkal satmış değilsin; sen ona tamamen yeni bir yaşam satmış oluyorsun... CHRİSTOPHER MORLEY * * * 357. gün: Kırdım diyorsun zincirlerini... Evet, köpek de çeker koparır zincirini, Kaçar o da, ama halkaları boynunda taşıyarak... PERSİUS * * * 358. gün: Büyük insan büyüklüğünü, kendisinden küçük insanlara karşı davranışlarıyla gösterir. THOMAS CARLYLE * * * 359. gün: Okumak bir insanı doldurur, insanlarla konuşmak hazırlar, yazmak ise olgunlaştırır... F. BACON * * * 360. gün: Sıkı bir araştırma yapılırsa görülür ki, iş, herhangi bir eğlenceden çok daha az sıkıcıdır. CHARLES BAUDLAİRE * * * 361. gün: Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir. BALTASAR BRACİAS * * * 362. gün: Başkasının izinde yürüyen, iz bırakamaz. JOAN I. BRANNON * * * |
363. gün:
Deha yalnızca uzun sabır ve çalışmadır. FLAUBERT BUFFON * * * 364. gün: Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku! F. BACON * * * 365. gün: Büyük insanların idealleri, sıradan insanlarınsa hevesleri vardır. WASHİNGTON IRVİNG *** |
Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ..
» Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin.. |
» Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm.
» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak.. |
» Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...
» Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim.. |
» Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
» Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm. |
» Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.
» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. |
» Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.
|
» Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım.
Kuş öttüğü kadar kuş Bebek ağlamayı bildiği kadar bebektir Herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin! Bunuda öğren Sevdiğin Kadar SEVİLİRSİN |
!!...Beni Umutlarımın Bittiği Yere;ASIN...!!
GÜL SUNAN BİR ELDE DAİMA BİR MİKTAR GÜL KOKUSU KALIR ne cimbombom ne fener ne de trabzon beşiktaş yine yer siyah gök beyaz şampiyon askin kalbindeyse mutluluğun elindeyse istediğin 2 kelimeyse(SENI SEVIYORUM) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.