![]() |
Cocuk oLmak
iSterdim.. onLar GiBi Sevmek.. nasıL seviyOrsun DedikLerinde SokakLArın tavanı kaDar Demek icin.. Bir Cocuk SafLıgında Seviyorum.. |
Sensizlikte başladım yeni bir güne... Bu nasıl bir şey biliyor musun? Bilemezsin...
Bilseydin,aynı acıyı sende yaşatsaydın yaşatır mıydın bana bunu...iki gün oldu senle aynı şehirde değiliz.ne kadar tuhaf değil mi? Aynı şehirde olup da seni görmediğim halde sanki uzansam dokunacaktım sana ama burdan asla... Gözlerim bir noktaya dalmış öyle; duraksadım bir an...karşımda hayalini hatırlıyor da ne düşündüğümü hiç hatırlamıyorum. Geceyi seviyorum ya! ayrı bir güzelliği var karanlık çöktüğünde sanki bütün rezillikleri kapatıyor. Offff! Gene yoksun yanımda... seni çok seviyorum ama yazık bunu sen bile bilmiyorsun. Ah sevdiğim yanımda olup da bana sarılmanı nasıl isterdim. Ama olmadı olacak mı dersen, aslaaaaaa...... Üzülme ama sakın ağlama seni sonsuz bir aşkla seviyorum. Üzülme seni hayalinle yaşatmaya devam ediyorum, Ne kadar sürer bende bilmiyorum!!! Balkondayım şimdi,ya sen nerdesin? Bildiğim bir yerde mi? Belki de sen de gittin benden sonra başka bir şehre kim bilir? Burayı seviyorum. Denizin dalgasını dinliyor ve kötü değil hep iyi yönünle seni düşünüyorum. Hatalarını hatırlamıyorum,ihanetini unutuyorum. Evde de kimse yok(!) resmini aldım karşıma, biraz denizi dinliyor, biraz seni seyrediyorum. Neler neler yaşıyorum. Kendimi dinliyorum da çok kızıyorum kendime.... Sonra elime kalemi alıp yazıyorum... ben senden uzaktayım sevgili, çok özledim sıcak tenini, bir gün dönecek misin geri, yoksa ben mi gelip alayım seni, sevgili; sen benim yüreğimsin, ama sen hiç düşünmez bırakıp gidersin, seni asla affetmeyeceğim bilirsin.... of ne zordu bu aşk(!) seni sevmediğimi zannedip gidiyorsun, aşk değil bu bir sürgün,kaçak sakın arkaya dönme, sakın sakın, çünkü o an anlayacaksın sana olan sevgimi, Seni Seviyorum... |
¤ Şimdi Bitmez Bu Sevda ¤
Şimdi bitmez bu masal, bitmez gülüm Ateş gördü, Yağmur sevdi, Toprak sardı bizi bir kez... Can cana birleşmedi mi mısralar ******* karasında Göz göze anlatmadı mı en çocuk acılarını Masalarda terkedip yalnızlığın kokusunu Ten tene karışmadı mı sabah alacalarında Şimdi bitmez bu sevda, bitmez gülüm Göz gördü, Can sevdi, Ten sardı teni bir kez... İstedik, tutamadık zamanı dar vakitlerinde yaşamın Diş geçirdiler, çaldılar anlarımızı Kanadık kaç bin defa sessizce ve derinlerden Ama yazdık ya yasağa inat, Anlamayana bin küfür türkümüzü Şimdi bitmez bu kavga, bitmez gülüm Kan gördü, İnat sevdi, İsyan sardı gönül bir kez... |
...Ve Seni Seviyorum...
İçimi yakıyor zaman, canımı acıtıyor; Can sızıyor canımdan öte bildiğin yaralarımdan... İki masum yürek, mil çekiyor gözlerine, Biliyorum... Ve sana çaresizliğimi anlatamıyorum... Ecelim oluyor hayat, soluğumu kesiyor; Su sızıyor gözlerimden öte bildiğin ruhumdan... İki sevdalı güvercin, can çekişiyor yuvada, Görüyorum... Ve sana 'korkuyorum' diyemiyorum... Umudum oluyor dokunuşun, beni yaşatıyor; Acı taşıyor tenimden öte bildiğin acılarımdan... İki elim düşüyor iki yanıma, Sarsılıyorum... Ve SENİ SEVİYORUM... |
¤ SEN AKLIMA DÜŞÜNCE ¤
******* ah...*******, sessiz *******, Sessizlikte,dilimden dökülen cümleler.. Hasretin kavuruyor,bu saatte içimi, Sen aklıma düşünce,kaybediyorum kendimi.. *******in sessizliğinde,seni düşünerek, Yazıyorum sayfalar dolusu,sabaha dek... Uykumda gelmiyor,sen kaplamışsın benliğimi, Sen aklıma düşünce,kaybediyorum kendimi.... *******in sabahından sonra yine ertesi gece, Bir sürü kağıt önümde,kalem ise elimde, Görmeni isterdim sevdiğim,şu andaki halimi, Sen aklıma düşünce kaybediyorum kendimi... |
¤ArıyOrum ¤
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzğar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen Içimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... |
¤ sOr Sevdigim ¤
Sonra kağıttan gemiler yap, Yelkenleri olmayan, Direkleri mavi bildiğim, Sor beni gördüğün her buluta, Sevdalıların hatırına, *******i yıldızlarda parlayan, Denizlerin suskunluğuna bırak beni, Ve çek gökyüzümü üzerine, Dalıp git hayallerin sonsuzluğuna, Çocuklar çıkarsa karşına, Gülümse, uzat ellerini, Ceplerinden çıkarıp verirler sana, Tenimde gizlenen dudak izlerini, Şaşırma, Sabah olacak birazdan, Sor beni yağmurlarına, Sor sevdiğim Ve pencereden bak bakabildiğin kadar, Gördüğün son noktada, Seni seyretmekteyim... |
Getirirdim tabiki bütün yıldızları sana,
İstersen doldururdum ayışığını avucuna, Gökyüzünde parlayan yıldız! Sen orda aya aşık, ben burda yalnız. Ne yapsam, ne düşünsem Aklımda yine sen... Bir türlü seni söküp, çıkaramadım içimden Sen doya doya baktın o aya Ben daha doyamadım ne aşkına, ne sana... Yıllara muhtaç yüreğim; seni unutmak için! Azat olmuşsun kuşum, dön artık... |
Kirpiklerinden düşen o yaşlar,
dudaklarımda dağılıp kalsa. Sevgi denizinde aşınan taşlar, Kum olsa onları dalgalar alsa. O tuzlu suyun tadı, İhtiyar martının kırık kanadı, Bakışlarında asılı özlemlerim. Ağlama derim kötü kaderim. Yaşlarım deniz olsa Ecelim ben orada bulsa Boğulsam... Sevginle ölüp kumsala vursam... |
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya. Dalga, seven - kıyı, sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim yar. Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacaklarını... Okşanmayacaklarını... Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle. Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İşte, ben de seni böyle beklerim yar. Yar, ipek böceğini bilir misin? Onun kozasının içinde ördüğü o ipliğe olan aşkını Bilir o, ördüğü ipliğin kendisinin ölümü olacağını Ama aşkına feda eder kendini. Öyle verir kendini yarenine korkusuzca İşte, ben de kendimi böyle veririm sana yar. Yar, ağaç ile meyvesinin aşkını bilir misin ? Meyvesini vermelidir ağaç yeniden doğmak için Öyle zorludur ki ayrılmaları Verir meyvesini ağaç meyve tohum olur, tohum kök olur Ve yeniden doğar ağaç kendi meyvesinden İşte bende böyle yar; Yok olmayı göze aldım, tekrar sende doğmak icin.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.