![]() |
Ben sevmişim seni,
Tutulmuşum sana Bu hasret bir aşığın, Olmayan sevgilisini beklemesidir. Bu ne güzel gözler, Bu ne şirin sözler, Yandım, kül oldum yar, Bu kalp seni özler... Ah bir görebilsem seni, Duyabilsem sesini, Ah işte o an Benim bittiğim andır...! |
Yanlızlığın sulaına gömüldüğüm bu akşam da
Yine seni andım ve yine ağladım Söz geçiremedim göz yaşlarımdan hayat bulan kalbime Söz geçiremedim zihnimden geçen hayallerime Tüm benliğimle sana yeniden bağlandığım bu akşamda Yine seni andın ve yine ağladım |
Ayrılamam senden,batarım biterim ben,
Kuşku duyarım bana olan sevginden, Seviyorum be insafsız kopamam senden, Kopartma beni, zaten AYRILIK ALIR GÖTÜRÜR! Bir gün gelirde seni bulamassam, Sana bu gözlerle bakamassam, Senin sesini duyamassam, Sana sarılamassam, Bunu böyle bilki; AYRILIK BENİ ALDI GÖTÜRDÜ... |
Ben varya ben seni dünyalara,
Bir ömür boyu kral gibi yaşamaya, Osmanlıda padişahlığa, Değişmem. Çünkü ben seni çok hemde çok seviyorum, Seni hiçbirşeye değişmem, Seni kalbimden çok seviyorum, Sana tapıyor, Senin hasretinle yatıp kalkıyorum,Hayatta tek kural bilyorum, O da; BEN VARYA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM...! |
Yavuz gözlün, narin bakışlım, esmer yarim...
Yüzüne bakmaya doyamadım ben Ellerin ellerimde Gözlerine bakmaya kıyamadım ben... Meltem gibi yürüyüşüne Ceylan gözlerine hasretim ben Senin bir tek sözüne Kurban degil melek bile olurum ben... Aşkın beni yakar iken Gözlerin gözlerimde iken Kolların boynuma dolanmış iken Seni öpmelere kıyamadım ben... Ferhat gibi karlı daglar deldiğim Ceylan gözlerine kurban oldugum Tatlı dillerine doyarmıyım ben... |
daha kaldirimin basindaydi ömrüm
basindaydim bir cok seyin... anlattiklarim ve bir o kadarda anlatamadiklarim... düsündükce seni animsayamaz oldum bir hayalim vardi içimde hep sakli... tutup seni seni hiç birakmamak ... basimi gögsüne dayayip aglamak kendimi anlatmak sana içimdekilerini ayna tutmak isterdim bu benmiyim diye yanlislarim oldu cogu zaman kendime bile anlam veremedigim günler ve kendi kendime konustugum saatler seni animsamak seni hatirlamak ve seni yasat |
Unuttum diyorum herkese
Kendimi kandıyorum belki de Teselli oluyorum böylece Oysa ki seviyorum hala delice Ne çok beklemiştim seni Hergün geleceksin gibi Bak hala pencerelerdeyim gönlümü açtım bekliyorum seni Anladım gelmeyeciğini Bu yalan aşkla bende kavrulup gittim Hep sevdim ama sevilmedim Aşk bu gurur dinlemedim Her gece her gündüz seni bekledim Özleminle yandım karanlık *******de kahroldum Bir günüm daha geçti senin Bak yine ağlıyorum çaresiz |
Bırakıpta gittin diye,
Sana sitem etmedimki Ateşlere attın diye, Sana sitem etmedimki Ellerim boş kaldı diye Ümitlerim soldu diye Hergünüm dert doldu diye Sana sitem etmedimki Gerçek aşkta sitem olmaz Seven kalpler böyle yapmaz Hiç bir zaman unutulmaz Sana sitem etmedimki Git mesut ol hayatında Beni getirme aklına Mutluluklar benden sana Sana sitem etmedimki El sözüne kanıp durma Hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana Sana sitem etmedimki |
Yazamiyorum Artik Eskİsİ Gİbİ
Satirlarimda Senİİ Hakann Senİ Cok Sevİyorumm |
kan öfkedir.sevgi çiçektir.
gonul sevmektir yanlızlık ölmektir. yasamakta direnmektir. ama en guzeli senin gibi birini sevmektir... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.