![]() |
hani sonkez bulusmustuk ya seninle
ayrılma karari almadan once gittiğin o gun bittim bende sen gittin ya ben sana küstüm sonkez geldin ya yanıma yalnız bırakmadın beni o parkta ölsemde gam yemem asla sen gittin ya ben sana küstüm hani o yüzüğü verişin vardı ya avucuma butun umutlarım yıkıldı bir anda sensiz yasayacağım bundan sonra sen gittin ya ben sana kustum bana derdin bırakma beni diye sen bıraktın beni öylece gittiğin o gun bittim bende sen gittin ya ben sana kustum |
saatler gecmek bilmiyordu adeta
aşık olmustum galıba ben sana seninle o ilk gun varya yenden bağlandım bu hayata yanımda olduğun andan sonra zaman en buyuk dusmanım oldu bir anda sensiz olmayacak bunu anladım sonra ne olursun beni bırakma sattler gectikçe daha cok baglandım sana o gun bitmesin diye dua ettim ALLAH ıma zaman gecip gitmişti uzunda olsa hayatımın anlamı olmustun o andan sonra |
Bak ay sana gulumsuyor
Yıldızlar seni özledim diyor Hepsi bana seni soruyor NERDESİN... Gece karanlık üşüyorum Derdimi aya anlatıyorum Herzamanki gibi seni dusunuyorum NERDESİN... Artık sabah oluyor Gunes benim için doğuyor Sensiz birgun daha başlıyor NERDESİN... |
birgun seni dusunuyordum
elimde bir gül,gozlerim yaşlı seni beklerdim her aksam o sokak lambasının altında her gece gecerken bakardım cama seni gorme umuduyla geleceksin diye beklerdim sen o sokak lambasının altında umutlarım tükenmişti sonunda sonra çıktın geldin yanıma ilk kez seni seviyorum demiştin ya bana o sakak lambasının altında |
Yavuz yavuz diye yollarını gözledim
Ah o gözlerin varya diye sevdigim Vurgun yemiş bülbüle döndümde Uğruna öldümde gene beni sevmedin Zalimsin yarim ben seni daha neyleyim... (Bu şiir ölümsüz aşkıma yavuzuma yazılmıştır...) |
gün batarken bir akşam üstü,
ben geleceğim aklına birden. bir rüzgar uçuracak saçlarını, ben geleceğim aklına ağlayacaksın. dilin varmasada adımı anmaya, boşver hatırlamaya çalışma. nasıl olsa bir gece tatlı uykunda, ben geleceğim aklına ağlayacaksın. (tüm kalpsizlere armağan olsun) |
sahilde dolaştım dün gece yine,
yanlızlığımı paylaştı beyaz martılar, bir vefasız yüzünden yıkılmıştım, benimle dertleşti beyaz martılar... kumlara yazdım ismini hediye, bir kalp çizdim yanına sen gir diye, dalgalar ismini sildiler diye, denize küstü beyaz martılar... onlara dün gece seni anlattım, dalga seslerinden ninni dinlettim, dertsiz başlarını benle dertli ettim, sana sitem etti beyaz martılar... beni terketmene inan kızdılar, gökyüzüne intikam diye yazdılar, |
tüm günahım seni sevmek gece gündüz seni düşünmek tek arzum ise
kollarında ölmek |
ben sevgimi sende deil başkasında arıcama seni severe k ölürüm daha
iyi çünkü sen benim bitanecik sevgilimsinn sen benim için çok mu çok özelsinn bitanecik aşkım sın benim:D |
sus artık ağlama yeter,
ben unuttum sende unut gözlerim,. ne ismi aklımda nede gülüşü, ben unuttum sende unut gözlerim,. deymezmiş uğruna döktüğüm yaşa, deymezmiş ismini anmaya, ben unuttum sende unut gözlerim,. bir rüyadır farzet gördüklerini, ben unuttum sende unut gözlerim,. sevseydi terkedip gidermiydi hiç, ben unuttum sende unut gözlerim...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.