![]() |
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın
içindeydik senle… Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu… Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin… Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği kadar sevdi |
önceleri böyle yapmazdın...şimdilerde ise çok değiştin.nedir seni
değiştiren. özlem mi hasret mi.. ne söylermisin niye böyle yapıyosun niye beni üzüyorsun son zamanlarda, niye nedenini bilmek hakkım deilmi... böyle yapma cnm yapmaya da devam etme artık üzerime gelme YETER.. yter artık yeter bıktım öyle devam edrsen yada etmeye devam edrsen beni unutttt BUNLARI UMARIM OKURSUN CNM UMARIMM!!!!! |
Vakit gece yarısı yine seni düşünüyorum
Islak gözlerim camda Belki gelir diyorum Hani bir şarkımız varya İşte onu söylüyorum ><><=(ÖYLESİNE TUKUNUM SANA)=><>< ><><=(SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM)=><>< |
DÜslerimde sen,
Gecemde gÜndÜzÜmde sen, Ne unutmak istiyorum nede unutulmak istiyorum, çok degil yalnizligima istiyorum seni ben, Usandim hayal kurup yasamaktan gÜzelim, Iste yeter ki yoluna öleyim, Dinmiyor, durmuyor kanayan bedenim, Hani mutluluk vardir, sevgiyi anlatir, Hani ******* vardir, *******de bana seni anlatir, Hayallerde degil, yasarken çik karsima, GÜlsÜn artik yÜzÜm gelde yasat gerçek mutlulugu bana, Unutma asigim sana... |
Aglamak
Aglamak nedir bilirmisiniz, Aglamak ayriliktir, Aglamak sevmektir, Aglamak kaderdir, Aglamak bazende mutluluk, Bazende gülmektir. Ben hergün agliyorum, Ne için, Neden, Kimin için, Ne için, Ben bile bilmiyorum. Yoksa mutluluk mu beni aglatan, Aglatipta yüregimi kanatan. Sanmiyorum, Mutluluk nedir bilmiyorumki. Hayat bir sinav gibi, Mutlaka kazanmaliyim diyorum, Her yanlista bir dogru gidiyor, Mutlaka kazanmaliyim. Ben sanmistimki, Yani |
hiç umulmadık bir yerde hayatın ciğerlerini söküp atarcasına sesiz
çığlıklara boğuluyorum.ama naatların var sevdama ve bekleyen boş kağıtlarım.tıpkı yaşanmamış aşklarım gibi yazılmamaış kitaplarım.biliyorum iyiler çıkar savaşlarında hep yeni düşer lar oldum şimdi yenildim aşka sensiz ve sessizce.usulca ayrılıyorum şim di hayattan biliyorum hayat bnsizde devam edecek dünya bnsizde dönecek yağmur bnsizde yağacak.artık umutlarımda bitti avutmuyorum kenidimi.sadece; SeNsİZ Ve SeSSiZ ÖlÜYoRUm ve S |
hiç umulmadık bir yerde hayatın ciğerlerini söküp atarcasına sesiz
çığlıklara boğuluyorum.ama naatların var sevdama ve bekleyen boş kağıtlarım.tıpkı yaşanmamış aşklarım gibi yazılmamaış kitaplarım.biliyorum iyiler çıkar savaşlarında hep yeni düşer bnde onlardan oldum şimdi yenildim aşka sensiz ve sessizce.usulca ayrılıyorum şim di hayattan biliyorum hayat bnsizde devam edecek dünya bnsizde dönecek yağmur bnsizde yağacak.artık umutlarımda bitti avutmuyorum kenidimi.sadece; |
dostluk matematikolmalı sevincleri carpmalı kotu gunleri cırpmalı
umutları toplamalı ve en onemlisi bu dostlugu hic bolmemeli |
suskunluguma bakıpta seni unuttum sanma su dunyada ozledigim biri
varsa oda sensin sen uzakta olsan bile yureginle hepbenimlesin unutulmayacak ...kadar ozelsin... |
Gel Her Şeyİm Sensİn
Gel Her Şeyİn Bende Kaldi Kokun,tenİn,vÜcdunun Sicakligi HerŞeyİn Bende Sorulurdu Gel Gel Bİrtanem Ol Gel Sevgİm AŞkim Özlemİm Ol Gel YÜzÜmde Gamzeler Eksİk Olmaz Yeter Kİ Gel Ugrunda ÖlÜrÜm Senİn Ben Degİlmİyİm Ugrunda Ölen Ben Degİlmİyİm Canimdan Çok Seven Ben Degİlmİyİm Aİlemİ KarŞima Alan Gel Özledİm Senİ Bİrtanem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.