![]() |
Birgün kader çağrır gelmem diyemessin
Kader isterse eğer ölmem diyemessin O kadar sewildinki tanrılar misaali Artık aşkı tatmadım bilmem diyemessin |
Bir gün güneş dünya ya aşık olmuş
Ama yaklaşamazmış Yaklaştığında herşeyi yakacağını biliyomuş... Onun için uzaktan sevmeyi öğrenmiş TIPKI BENİM SENİ SEVDİĞİM GİBİ.......... |
herkes kızınca söver ben yazarım..
herkes bıkınca söyler ben yazarım.. herkes sewince anlatır ben yazarım.. ne zaman yalnız kalsam susar dilim ama durmaz kalemim nedendir bilmem kağıta daha yakın yüreğim we en çokta senli cümleleri sewerim.. sen yoksun ya yazmakta zor gelir artık bana.. kaç baharı birlikte uğurladık seninle we kaç sonbahara el salladık hep biterdi.. kaç kere bitti ama geldin geri.. dayanamadım sensizliğe sende bensizliğee. dön hadi yeniden son olmasın bu bitanem.. hadii |
Günde kaç kere ölmeyi düşündüğümü,
Ne saçma şeylere kahkahalarla güldüğümü, Senin için ne biçimsiz insanlara tahammül etiiğimi, SeN bilmezsinn... Seni kaç kere defterden siLdiğimi, Gözlerinden gözlerimi kaçırmak için köpek gibi nasıl çaba sarfettiğimi senin için neleri göze aldığımı SeN bilmezsin.. Senin için ıslandığım aptal yağmurlarda Hırsımdan defalarca kanattığım dudaklarımı Açılsın die saatlerce beklediğim Kenetlenmiş parmaklarımı SeN bilmezsin.. Beni kimse biLmez ben biLe bilmezk |
sevgiler sahte
insanlar kahpe hayatınız plan alayınız YALANN |
İçimi acıtıyor yoklugun sensiz gecen hergün lanet ediyorum sesizce
aglıyorum korkuyorum aşkım sensizlikten çok korkuyorum ürpertiyor içimi yoklugun sensizlik bana verilmiş en büyük ceza yoklugun içimde kanayan bir yara gibi her daim acıtıyor canımı ölesiye haykırmak istiyorum seni sevdigimi sensiz olamadıgımı senden kopamadıgımı korkuyorum aşkım sensizlikten korkuyorum seni seviyorumm yunus |
seni böyle ölesiye sewerken neden böyle???
yokluğunla savasırken benden uzaklara gitme.... dayanamam tatlı telaşım zehir sensiz gecen her anım.... bekletme beni üzmitsizce gelmedim mi sana sebepsizce... nasıl dayanır yüreğim sensizliği düşünemezken yokluğunda yapamam,yapamıyorum senin yokluğunda asla.... inanmıyorsun bu çaresiz,nedensiz aşkıma ben göz yummadım mı bütün kalp kırışlarına... caresizim SEVGİLİM bu gidişine bana tek düşen bakmak ardından ümitsizce... |
öyle mutluyum ki senin yanında
basını omzuma yasladığında... belki ilk defa böyle çok sewiyorum belki son defa seninle bu yola çıkyorum... gözlerine baktığımda bütün dünyayı bir anda gördğüm askın içide sanki bir kördüğüm... olsun cözmesinler seni içimden alma gözlerini gözlerimden... artık tek umudumsun benim şimdi bütün varlığım senin... anlıyor musun bilmem ama senin gözleirn benim hep aklımda... anladım ki sevmemişim senden önce gördüm o güzel sevgini gözlerinde... |
seviyormuşsun beni
inanmaıştım senin beni sevdğini.. haklıymışım hiç tanıymamışm seni.... ben sana bu ihaneti yaptıracak kadar kin doldurmuşum kalbine... naptım da haketti yüreğim??? tam diyordum ki güveneceğim.... yanılmışım herkes aynıymış aslındaa artık olamayacaksın benim yanımda... unutmadın unutmayacaksın beni ama ben çoktan sildim seni... kendini kandırma sevmiyorum seni anladım ki hiç haketmemişsin beni... bedduamda yok duamda sana tek dileğim mutlu ol benim en yakın |
hersey bir anda basladi nasil desem bir hikaye gibi her hikayenin bir
sonu var ya bizimde bir sonumuz vaemis malesef .... sadece kucucuk bir kavga ettik ama o kucucuk kavgadan ayrildik dinlemeden cekip gittin nedenini soylemeden hani bir sey soyleseydin ama bu suskun gidisin yikti beni... yazik yazik coook yazik ben kaybeden olmadim sen oldun... ceken giden sen olsan da sana bile yakismadi .. hoscakal hoscakal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.