![]() |
sen gittin gideli gözümde yaşlar,
bu yaralı yüreğim seni nasıl bağışlar, taşıyorum yokluğunu hasretin zulum şimdi, daha sana doymamıştım, gel hüznümü dağıt şimdi, deki unuttum deki doldu yüreğim, ininmam yokluğuna uzaktan gülümserim..... |
yeter mi? göz yaşlarım mezarını sulamaya
yeter mi? haykırışım kaderime hayatıma yeter mi? sevgin baş ucunda ağlatmaya yetmedi işte sevdiğim bunlar seni bu dünyada tutmaya......... |
Hanİ Bİr GÜldÜm Senİn İÇİn
Baharda AÇmadan Sen KoparmiŞtin Hanİ Bİr De DemİŞtİn Kİ GÜl AÇarsa Kurur Hemen ÖlÜr DemİŞtİn.. Şİmdİ İyİ Mİ Yaptin Be Canim Benİ Daha AÇamadan Kopardin ÖmrÜmÜ Soldurdun ÖmrÜn Kurusun...... |
Yar Gİderken Bana Ne Biraktin Bİlİomusun?
Bİlemezsİn Sesİn Bİle O Zaman Uzakti Bana Bahar Bİle Sen Gİdİnce YÜz Çevİrdİ Gİtme SevdİĞİm Gİtme Dİyemedİm Gİdİordun Gİtmek İstedİn GÖnderdİm Senİ Ellere Verdİm Şİmdİ Dİdİosan Gİt Ama Şunu Unutma Ben Senİ Baharda AÇmamiŞ Goncalara Benzettİm Sen Ama O GÜlÜ AÇmadan Soldurdun ....Şİmdİ GÜle GÜle SevdİĞİm |
iki dünya, iki insan
farklı umutlar.. iki hayal, iki gerçek farklı yaşamlar.. hayat hep ikiliklerden ibaret yalanlar ve yanlışlardan eğer sende yalansan.. ve de benim ikinci dünyamsan yalan dünyanın yalancı insanı çık hayatımdan... |
Hayalperest
Ne güzel bir dünya Ne güzel bir gün Sanki güneş batıdan doğuyor Ne güzel bir hayat Ne güzel bir umut Sanki dünya etrafımda dönüyor Ne güzel bir yaşam Ne güzel bir yarın Hayalperest güneş doğuyor |
Umutlarımın yansıması
Hayallerimin kırıklıkları Ne zaman karşına geçsem Gözlerim dolar Neden mi? Onlu günleri gösteriyor aynalar |
Ne sensiz yaşadığım ilk gün
Ne de sensiz ıslandığım ilk yağmur Her şey senle güzeldi Yaşamak ve umut Ne sensiz ilk heyecanlanışım Ne de sensiz ilk korkuşum Her şey senle tamamdı Hayal ve gerçek Ne seni özledim Ne de unuttum Her şey bir anlıktı Aşk ve tutku Ne umutlarım kaldı Ne de hayallerim Her şey senle karmaşık Hayat ve ölüm |
Ne zaman anımsasam senli günleri
Gözlerim doluyor Yaşamak bile bir anlık unutuluyor Gururu seni gördüğüm yerde bırakıyorum Çünkü ben seni çok seviyorum |
Bu zamana kadar perde çektim yalnızlığa
Hayallere, umutlara Bekledim gelir de kavuşurum yarınlara Senli günleri özledim yine Bu güne kadar baş koymadım yastığa Uykuya, rüyalara Bekledim gelirde uzanır yanıma Senle uyumayı özledim yine Bu saate kadar bekledim seni Sevgini, aşkını Bekledim gelirde sarılır bana Senle yaşlanmayı özledim yine |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.