![]() |
Her telefon çalışında heyecanlanıyorsam
Sokak aralarında görme tutkusuyla yaşıyorsam Yarınlara senle kuruyorsam Aşk bu işte Sende benim gibi ansızın uyanıyorsan Göz göze gelmek için can atıyorsan Dünü bugüne adıyorsan Aşk bu işte Yüzlerce insan arasından fark ediyorsan beni Binlerce karmaşıklık içinden çıkarıyorsan Özlüyorsan her şeyi Aşk bu işte Aşk kimi zaman bir tutku Kimi zaman bir karmaşa Her şeyden önce mutluluk Aşk bu işte |
Sen benim yüreğimde büyüttüğüm çiçeğimsin
Sen benim gözlerimde tüttürdügüm hasretimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim yaşlı gözlerimdeki sevincimsin Sen benim her aldığım nefesimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim etrafımda dolaşan meleğimsin Sen benim yanımdayken bile özlediğimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim gönlümden içeri bir gönülsün Sen benim aşk bahçemin gonca gülüsün Sen benimsin sevgilim Sen benim tek amacım tek gayemsin Sen benim herşeyim, birtanemsin Sen beni |
Sen benim yüreğimde büyüttüğüm çiçeğimsin
Sen benim gözlerimde tüttürdügüm hasretimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim yaşlı gözlerimdeki sevincimsin Sen benim her aldığım nefesimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim etrafımda dolaşan meleğimsin Sen benim yanımdayken bile özlediğimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim gönlümden içeri bir gönülsün Sen benim aşk bahçemin gonca gülüsün Sen benimsin sevgilim Sen benim tek amacım tek gayemsin Sen benim herşeyim, birtanemsin |
Birgun ıssız sokaklar arasındaa dolasırken onu gordum.Bana
bakıyordu.Gozleri hala SENİ SEVİYORUM diye haykırıyordu.Ama gel gör ki zaman onu biraz yıpratmıştı.Zamanında gostrdigi ilgiyi gostermiyordu bana.Evet hata bendeydi, bana guvenmediği için ondan ayrılmıştım. oysaki ben onun birtek gulusu için canımı vermeye hazırken o sanki onu bıraktıgım için bana nefretle bakıyordu. GUVEN,GUVEN,GUVEN.... Guven olmayınca olmuyor işte.Aşk fedakarlık gerektirir. Ya şimdi ne oldu.... Ben kalbimin se |
Yolun Sonuna Geldik Işte
Ne Geri Dönüşü Var Yolun Nede Devamı Yaşanan Herşey Buraya Kadarmış Sevgilim Yılların Üstüne Kazanılmış Bir Sevda Ayrılıkla Süslenmiş Bir Aşk Var Ortada Ellerinle Vururken Darbelerini Mutluluga Verebildigim Tek Karşılık Bakışım Sana Bu Ne Yaşamaktır Nede Ölmektir Gülüm Ikisi Arasında Gel Gitler Kaldı Bana Bu Ne Yaman Sancıdır Bu Ne Yamandır Haydi Git Lanet Olasıca Durma Artık Giderken Arkana Bakma Sakın Bari Gidişin Şeref Dolu Olsun Ayrılıgın |
Seni arayacak cesareti bulamadım kendimde ,
Görsem de dokunamazdım tenine , Hissetsem de ulaşamazdım kalbine , Aşkımız kaldı artık eskide... Sözlerin okşamıyor yüzümü , Yüreğin görmüyor içimde ki hüzünü , Bilsen belki işin özünü , Yinede aşkımız kaldı artık eskide... Elveda demeliyim sanırım sana , Kaybolmamalıyım bu amansız karanlıkta , Hapsolmamalıyım bu kez sana , Aşkımız kaldı artık eskide... |
Bu şiirler sana yazıldı sevdiğim, her harf sana adandı, hayata dair
amacım ve yaşam nedenim olan kadına uzandı bu satırlar… Lakin; anlamadiğın, inanmadığın sevgim şimdi ayaklarının altında işte, Ez kadın, yüreğimide bedenimide. Kurumuş gözyaşlarımıda ez. Ez kadın , sevgimide, saygımıda hatta geri kalmış anlamsız günlerimide ez. Ama ezme şiirlerimi olurmu, yüreğimin her atışında koparak sayfalara dökülen harflerimi ezme, onlar sanaydı. Sırf bu yüzden ezme. |
ölmek yok olup gitmekmiş
ölmek o soğuk yere girmekmiş ölmek kefen giymekmiş hadi be canımasıl ölmek SENSİZLİKMİŞ...!!! |
O'na De Ki...
Biz onunla bembeyaz yağan bir kar altında gece yarısı yürüyüşlerinde üşümeyen ayak izleriydik. Yeşilliklere bakan bir pencerenin gerisiydik... Bir fenerin beklediği kumsalda güneşe yüzünü veren çakıl taşlarıydık. Bir otel odasında umulmadık bir anda karşılaşmış sürgünde yorgunluktan uyuyakalan iki bedendik... Aynı marka iki araba gibiydik. Kara kaplı beyaz sayfalı bir defterde kağıt ile kalemin arasına giren bir yalnızlık şiiriydik. Altın sarısı,maviliklerdik... |
Ve Yİne Aklimdaydin SaatlerÇe Önce ÖlÜmÜ SonrasensİzlİĞİ
DÜŞÜndÜm.bİrŞeyler Tikandi Bogazima Aglayamadim Acaba Sensİzlİkmİ Yoksa ÖlÜm MÜ? Daha KorkunÇtu Olan Ayirt Edemedİm İkİsİde Farkii Yoktu Bİrbİrİnden ÖlÜm Sensİzlİkse Sensİzlİk Zaten ÖlÜmdÜ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.