![]() |
Yüreğimde umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı AŞK gülüşü
özledi gözlerim ve sen hangi alemde isen GEL çünkü gülüşünü "ÇOK ÖZLEDİM" birtanem..... |
kaderim sensin
mutluyum kader inat cünkü öyle birini buldum ki işte hayat bu dedim kendimi ona adamaya hazırım cünkü artık onu seviyorum biliyorum melek bana kizacaksin ama ne yapayım seni seviyorum sana acik sözlü oldugumu söylemiştim yine seni saşirttım belkide ama olsun sen buna degersin cünkü sen faklisin sana şiir yazdim sen orda bensiz sokaklari adimlarken ben burda sensiz sokaklari ezberledim sen orda üşürken ben burda sevginle yandim sen karanliklarda işik araken ben burda aydin |
gidersen,bahar asla gelmeyecek bu kente,hiç kesilmeyecek
yağmur....hep gri bulutlar,hep soğuk rüzgar...yarını meçhul bir hayat,umutsuz günler....biliyorum aşka dair herşeyde seninle beraber gidecek..kimse yerini tutamayacak,kimse sen gibi bakmayacak...hiçbir şey avutmayacak beni...kuruyacak denizlerim,balıklarım ölecek... gidersen,ben asla eski ben olmayacağım..hayat devam eder elbette,yaşamak denirse buna yaşayacağım.. bir yanım eksik,kalbim kırık,tarifsiz bir keder,hepsi birbirinin ay |
Cesetler Verdİler Ellerİme Dİrİlteyİm Dİye
YaĞmurlarini Durdur Dedİler AĞlamyayaim Dİye Beyaz GÜller Serdİler Ellerİme Kefenİm Olsun Dİye Ben ÖldÜm Sen Rahat Uyu Bİ Tanem |
Bu sevda uğruna ne savaşlara girdin ne bilekler devirdin
ama her savaşı yenerken yanında ben vardım şimdi ben yokum yenilmeye doyamadın..... |
Bu İlk Gecem Sensiz Savunmasızım
Bu İlk Gecem Zamansız Yalnızım Bu Tek Hece AŞK , Yakar Kavuru Beni Sensiz Gecen İlk Gecede Unutmadım , Unutamam Seni ... - Bana Söz Ver Aşkım . Sana Söz Verdim Aşkım Bu Gece Ağlamayacağım Sana Söz Verdim Aşkım Uyumaya Çalışacağım Sana Söz Verdim Aşkım Sözümü Tutacağım Gitti Artık Deseler Bile Ben Senin Kalacağım ! Sana Söz Verdim Aşkım Bu Gece İçmeyeceğim Sana Söz Verdim Aşkım Canımdan Geçmeyeceğim Sana Söz Verdim Aşkım Sözümü Tutacağım |
Üzüleceksin
Ögreneceksin beni sevmeyi Unutmasanda geçmisi,yasanmisi ve bitmisi Duyacaksin sesini senin için çarpan yüregimin Üzülüceksin iste o zaman Bosa oyaladigin zamana beni Görmeye yeni yeni basladin Anlatinca ben kendimi Seni karsiliksiz sevdigimi Ögreneceksin beni sevmeyi Unutmasanda geçmisi,yasanmisi ve bitmisi Duyacaksin sesini senin için çarpan yüregimin Üzülüceksin iste o zaman Bosa oyaladigin zamana beni Görmeye yeni yeni basladin Anlatinca ben kendimi |
sen gittin biliorum
ama sende biliosun ki sen giderken bende bittim gitti ....sanmaki yerine buldum sanmaki sana dediğim sözleri ona da söyledim yok sevdiğim yerine sevemedim seni unutamadaım yerine kimseyi koyamadım şimdi bende senin yaptığını yapıorum gidiorum mutlu ol ve umarım snede benim yerime koyamassın kimseyi... hoşçakalll |
ben seni bir sokak lambasının altında
yağan yağmurda ıslana ıslana saatlerce bakledim günlerce haftalarca hatta aylarca ama sen gittiğin yerden dönmedin anladım ki artık dönmeyecektin ama ben yinede bakledim ve senden başka yar sevmedim sevemedim şimdi senden tek dileğim gidipe dönmediğin cennet bahçesinde yar bul kendine çok sev onuda beni sevdiğin gibi ama ona sakın deme ela gözlüm işte onu dediğin gün bil ki artık seni beklemiorum beklemeyeciğim |
BİR DİLEK TUT,ŞİMDİ GÖZLERİNİ KAPAT AMA SENİ SEVDİGİMİ HİC AKLINDAN
CIKARTMa AÇ GÖZLERİNİ YAVAŞÇA FARZET ÖNÜNDE BİR DEMET PAPATYA BAŞLA YAPRAKLARINI KOPARMAYA, "Seviyor" "sevmiyor" "seviyor" DİYEN HER YAPRAGI KENDİNE SAKLA "sevmiyor" DİYENLERİ BANA YOLLA Kİ NASIL SEVDİGİMİ ANLATAYIM ONLARA.... EMREMMMMMMMM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.