![]() |
Anlamalıydım ben üzüldüğümde kılını kıpırdatmamandan,
sadece işin düştüğünde aramandan. "N'aber, nasılsın" lâfının arkasına "Bir görüşelim mi?" ekleyememenden, anlamalıydım sevgisizliğini Ben, seni görmek için sınırlarımı zorlarken, senin umursamamandan, alaycı konuşmalarından, ya da senden vazgeçerim diye korkup öüme bir parça yem atmandan anlamalıydım Ben, hayatta hiç kimseye bu kadar sabırlı bu kadar mülayim davranmamıştım oysaki. |
sana seni seviyorum diyebilmektir ****MUTLULUK*****
|
Bugun senidusunerek koydum basımı yastıga,ruyalarımda seni gorme
umuduyla.Ruyalar tersine cıkar biliyorum ama,inan seni gormek ruyada bile guzel..Belki gördüklerim ruya deil bir düş olacak ve sen geldığınde bu korkunc düş yerinigüzel ruyalara bırakacaki Evet gercek hayatta beraber olmamıza engeller cıkmış olabilir ama emin olki ruyalar aleminde ikimiz hiç ayrılmayacagız.O yuzden ben basımı yastığa koyduğumda;bugun goreceğim ruyalar hiç bitmesin diyerek yatıyorum.ne kadar sensiz sabaha uya |
Bugun senidusunerek koydum basımı yastıga,ruyalarımda seni gorme
umuduyla.Ruyalar tersine cıkar biliyorum ama,inan seni gormek ruyada bile guzel..Belki gördüklerim ruya deil bir düş olacakve sen geldığınde bu korkunc düş yerinigüzel ruyalara bırakacaki Evet gercek hayatta beraber olmamıza engeller cıkmış olabilir ama emin olkiruyalar aleminde ikimiz hiç ayrılmayacagız.O yuzden ben basımı yastığa koyduğumda;bugun goreceğim ruyalar hiç bitmesin diyerek yatıyorum.ne kadar sensiz sabaha uyanm |
El ele tutuşan bir çifti görsem
Yüreğim burkulur hatırası var O anda aklımdan sevgilim geçer Anmadan duramam hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor,ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğin o gülün hatırası var Hatırası var,hatırası var O güzel günlerin hatırsı var Evlenmiş olsanda yuva kursanda Üçbeş çocuklu bir anne olsanda Bu aşkın üstüne karlar yağsada Gönlümde sımsıcak hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor |
DÖN
Denize karşı bir bankta oturmuştu yalnızlık Çağırsa gelirmiydi peşinden Onu en çok seven Sevgi emekti hani Gelmeliydi, affetmeliydi Yanarsa pişmanlıktan Kendi karanlığında kaybolursa insan Ne verilen selamı anlar Nede bir ışık görür gönül gözü O çok sevendir tek çare Yalnızlık acı sözün özü Aklıma düştün yine bu gece Andım aslında seni her gün her gece Yalnızca bir heceydi aşk yetmezdi bize Cümlelerden ibaret şiirdik senle Yanıp tutuştum döndüm deliye Neden bırakıp |
Cantanem
Cantanem bu sarkim sana, kulak ver bu aska, sen benim herseyimsin, en derinden nefesimsin, iyiki varsin canim, canyoldasim, arkadasim, sensizlik zor gelir artik bana.. Sensiz olamam ben artik, sensiz yasayamam, sensiz kalbim atmaz artik yürek yaram... |
Ayrılmak kolay değil gülüm
Bu kalbin seni unutması kolay değil Nefretle sana bakması Tek kelime bile etmeden yanından geçmesi Bu kalbin başkasını sevmesi kolay değil Dün seninleyken bugün başkasıyla olmak Acılarıma acı katmak, yaşarken ölmek Sensiz birgün geçirmek Herkezi sana benzetmek kolay değil be gülüm KOLAY DEĞİL |
Artik AĞlamak Gelmİyor İÇİmden
GÖzlerİm,gÖz YaŞlarim İsyan Edİyor ******* Artik Avutmuyor Sevdami Sensİzlİk Sarmior Umutlarimi Artik AĞlamak Gelmİor İÇİmden Yarim Kalan Sevdam AĞit Yazmiyor Gİdenİn Ardindan ÇÜnkÜ Artik Çok GeÇ DÖnÜlmeyen Yoldan Artik AĞlamak Gelmİyor İÇİmden Mevsİmlere SensİzlİĞe İnat Artik SÖz Dİnlemİyor GÖz YaŞlarim ÇÜnkÜ Artik Arkasindan AĞladiĞi KİŞİ Bu DÜnyada Yok. |
Mevsİm Yİne Sonbahar
Yollar Yİne SararmiŞ Yapraklarla Dolu Sankİ UnutulmuŞ Bİr Hatiranin Bellİ Olmayan ParÇalari Gİbİ Yollar Issiz Sana Benzeyen Tek Bİr İnsan Bİlİ Yok Kalbİmİn Sesİnİ Duyabİlİyorum SÜreklİ Ama SÜreklİ Senİ Sayikliyor ''aŞkim'' Dİyor ''nedesİn Nİye Gelmedİn'' Dİyor????????? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.