![]() |
sus artık ağlama yeter,
ben unuttum sende unut gözlerim,. ne ismi aklımda nede gülüşü, ben unuttum sende unut gözlerim,. deymezmiş uğruna döktüğüm yaşa, deymezmiş ismini anmaya, ben unuttum sende unut gözlerim,. bir rüyadır farzet gördüklerini, ben unuttum sende unut gözlerim,. sevseydi terkedip gidermiydi hiç, ben unuttum sende unut gözlerim |
Karanlik Yollarinda,
Senİnle YÜrÜmek İsterdİm, Durmaksizin... Sessİz,issiz Kiyilarda, Senİnle Isinmak İsterdİm, YaĞmur Altinda, ÜŞÜyorum DedİĞİnde, Senİ Sarmak İsterdİm Doyasiya, GÖzlerİnde Bİr GÜneŞ Gİbİ DoĞmak, Sabahlari UyandiĞinda, KulaĞimda Çinlamasini İsterdİm Sesİnİn, GÖzyaŞlarim Yanaklarimi IslattiĞinda, Senİn Sİlmenİ İsterdİm, YaŞamak İÇİn Sebep AzaldiĞinda, Cevabin Sen OlduĞunu Bİlmek, GÖzlerİmİ Son Kez Hayata, Benİmle OlduĞunu GÖrmek İsterdİm............. |
Elveda...
gittin,kaldım yalnızlığımla.. hayat toz pembe değilmiş aslında.. özledim gözlerinde kaybolmayı, oyun çoktan bitmiş olsada.. sen geldikçe aklıma ağladım ama sessiz.. içime akıttım gözyaşlarımı.. hüzün, zehirli bir ok gibi dağıldı vücudumda.. zaman durdu..çaresizlik ve ben başbaşa.. tek çare, zor olsa da oyunu bırakıp kaçmak.. kaçıyorum... yürüyorum sonsuz boşluğa.. ölüyorum... aşkların en güzeli, elveda... yağmur çiseliyor ardımdan.. bıraktığım kentin üzerine. bütün |
Gözlerimdeki hasret,yüreğimde ateş oldu
Senmi gönlümdeki ateş senin yokluğunmu Çözemedim sevdanı,aşkını,hasretini Unutmak kolay deyil bunu sende biliyosun Kavuşurmuyuz sence onuda bilmiyorsun Senmi bendesin,benmi sende o da belli deyil Seni eller aldı benim gönlüm şuan nerde İşte bunuda ben bilmiyorum Şuan nerdesin hangi yabancıyla birliktesin Yoksa hala bendemisin,hayallerimdemi İşte bunuda ben bilmiyorum SEN BİLİYOMUSUN ? Şimdi sen söyle yaşamakmı kolay ÖLMEKMİ ? *************Osm |
Ne sevdan yüreğimde,nede gözlerin
Ne hasretin ufukta,nede sözlerin Ne geçmişin aklımda,nede geleceğin Ne aşkın bende,nede aşk bahçen Ne hayallerim bende,nede düşlerim Ne hayatım umrumda,nede ailem Ne sen bendesin,nede ben sende Ne yollar aklımda,nede dönüşüm NE YANİ SEVGİLİ KAYIPMI OLDUK İKİMİZDE |
Terk edilmek mi beni bu hale getiren, yoksa sevgin mi?
Unutulmak mı beni intihara mehilli bir insan haline getiren, yoksa lanetli bir ev mi? Yağmurun yağmasını istemiyorum çünkü o seni benden alan damlarla dolu, Bileğimden akan kan mı bana acı veren, yoksa yanımda olmaman mı? Sanırım birkaç saat daha yaşayacağım, Zaten yaşayıp yaşamadığımdan emin değilken, Soğuk bir küvette eriyeceğim, Ve işte telefon çalıyor, Ben açamayacak kadar yorgunum, Ve sol kolumdaki kan kalemin ucuna kadar geldi |
Yine güneş batıyor bu koca şehirde,
Yine gidiyor geceyi çağırarak, Bulutlar küsmüş gökyüzüne ayrılıyor dağılarak, Yine güneş battı seni benden alarak, Şehrin parlak ışıkları burmuş koca köprüye, Işıklar ilerliyor gecenin karanlığında kim bilir nereye, Deniz kızmış güneşe, dalgalanarak, Yine güneş battı seni benden alarak, Duyabiliyor musun ne kadar sessiz şehir, Güneş batınca yanan ışıkların altında bir kimsesiz, Bakamaz etrafına başını kaldırarak, Yine güneş battı seni benden ala |
Açığa Vurulan Sır
Tanıştığımızda gök kubbe ağlıyordu Damla damla rahmet saçıyordu Hüznüyle kalplerimizi dağlıyordu Belki de ayrılığı seziyordu Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu Gönül dostumu tam buldun derken O dertlerine kendimi hazırlarken Gençliğimi bu yolda uğurlarken Erken başladım herhalde bu işe ben Neşeler açığa vurulan sırla kavruldu Bu aslı, şirin, leyla aşkı değil Mevlana’nın şems’e verdiği meyil Talebelerin paydosu beklediği gibi Umutl |
Ah Dünya!
Sen ne tatlı şeysin Hem ahmaksın hem de akıllı Sen yokmusun ah dünya Seni sevdiğim zaman şımarıyorsun Ah dünya üç günlüksün Güneşinle aydınlığa bürünür Karanlığınla uyku tüttürürsün Kimilerini ağlatıp kimilerini güldürürsün Sen bizler için varsın Hava,ateş,su,topraktan oluştun Bizi bin bir türlü nimetlerle buluşturdun Ah dünya sen de iyilerde kötüler de barınır Ah dünya bu saltanat sana da kalmaz Gün gelecek yıkılacaksın Sanki hiç hüküm sürmemiş gibi Kıyamett |
Anla!Sana
Nurun yağdı topaç topaç Şu gönül kapımı bir aç Ne cevherler var tılsımlı Seç istediğin olsun başına taç Kuru gürültüye gitmesin Kuşkun varsa sevmezsin Bakışınla sesini kısma Yankılanıp dağ taş inlesin Yıldızın olmak istiyorum anlasana! Miadım dolmadan yüreğimden kayma... Durulsun gözlerin dursun Gönül tahtın benle kurulsun Gücün yetmiyorsa sevdama Duyguların kökünden kurusun Raks etsin sözlerim Nasılsa sevdana deliyim Olmasın hislerin yıkıntılı Yüreğindir te |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.