![]() |
Yeşeren kul;var
Selamımdan başka ne varsa gitsin Gönül dostum anlar evhamım yok ki Feryadım varmı ki sitemim olsun Onsuzda bölünmez davetim sözüm Aslında hasretim methim sevgimden Gizemlice sizden ilgisizliğim Sersefil dileğim vuslatta çiler Kaybetip naaşı taziyem gitmez Can kafesten uçar hasretim dinmez Bir dualık eser selam ve kelam Neyleyim hasreti zambağım açar Çorak topraklarda özlemim arar Serperek bir avuç nurunu eker Nil nehrinden yetim kundaksız gider |
filistin de kardeşim ölüyor gece uykumu masum yüzlü bbebekler
dolduruyor kanlı bir kundak içinde 7 aylık bebekler var biz insanlar uyuyoruz hani nerde insanlıktan bahseden yürekler nerde kıyametler koparken akın akın kan yagarken filistin de nerde bu sözleri verenler hangisine üzülmeli evladını korurken ölen babaya mı yoksa kundaktaki bebegemi uyan ey halkım kardeşlerimiz ÖLÜYOR???????????? |
Yirmi Binlik Amet' a
Sizler var ya sizler Herşeyden bi haber Dertten bile betersiniz. Her türlü kılığa girersiniz Yükseklerin yükseğine çıkarıp Sonunda ipini çekersiniz. İlgi odağı kimse Onu da yükseltip İndirmeğe gidersiniz. Siz yirmi binlik amet ayı bile; Beş parasız edersiniz... Çünkü İnsanlıktan uzak kimliktesiniz (nedü belirsizsiniz) Reklam desem Reklamdan bihaber İçten bir selam desem Eyvallahla veda edersiniz Siz nesiniz? Boyuttan mı habersizsiniz? Ne kibir var |
bugün yine yağmurlu ve yine yağmurlu bursa
ve yinede aşığım hiç aşık olmadığım kadar başkasına toprağa düşüp içine işleyen bir yağmur tanesi gibi çektim içime tek taraflı sevgimi biliyorum güneş doğacak buhar olup uçacak ve kaybolacaksıntek farkı yağmur toprağı yeşertti ama sen.............. |
Yüceltmeden sevmek
Hiç bir şey kimsenin değil! O güzelliğin sahibi sen değil! Yüreğimden lav akıtan endamına; Boyun eğmek akıl kârı değil!.. Mecnunlar leylasını yüceltmeseydi; Kaderlerine hiç ayrılık yazılırmıydı! Böylesi kıssalardan ibret alınsaydı; Sevenler sevdiklerinden mahrum kalırmıydı!.. Bu ömür sahipsiz değil! Hiç bir kul nasipsiz değil! Haddimi aşamamam ki; Yaşadıklarımız hesapsız değil!.. Gökhan Er |
Zümrüd.ü Anka
Şu bozuk çarkı ne döndürdüm nede şu çarkın içinde döndüm!! Sevdamı, aşkımı, dostluğumu: ne söndürdüm nede söndüm!! Ziyadan ziyadedir Gönlüm!! Ömrüm gençlik sermayesini tüketsede; Samimiyetimin yok yenilgisi.. Vicdanım anka kuşu kanatı misali.. Olmadı ömrüm yaşama savaşının mağlubu!! Gönlüm ise taptaze hayatın GALİBİ." ZÜĞÜRT TESELLİSİ OLMADI AŞKIM BENİM AŞIM MİSKİNLİKLE PİŞMEDİ BOZUK PARA GİBİ DÜŞMEDİ FİKRİM AKITTIĞ |
gökyüzünde kaybolup giiden bir yıldız kabulet kendini
seyrederken gözlerimin önüden yok olup gidişini mahkup olup gözlerinde esir ettin sevgimi ya yoksubdur yada yok olacaksın bu gece |
gidişinle kararıyor şimdi seni görmeye alıştığım yerler
duymamak sesini görmemek bırakıp gidişini sanki hiç yokmuş hayal görmüşüm gibine bir ses ne bir hareket uykudan uyandım hiç uyumamış gibi..... |
Küsmüştüm hayata
Ölmek istiyordum adeta Birden çıktın karşıma Daha da beter oldu dünya Karanlık çöktü dünyama... |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.