![]() |
nasıl nasıl bitti herşey nasıl
kalbimi kıranları nasıl afferder bu yürek nasıl bir anda tekettiler nasıl beni bırakıp gitti nasıl çaresiz bir ümidin peşinde giderken nasıl bıraktı beni yarı yolda nasıl çekerim sandım herhalde yanıldın nasıl bıraktıysan beni nasıl terkediyorum seni git orda kasıl nasıl sevdim ben seni nasıl tarifi yok bu aşkın bu kez bana vurdu şanslımıyım anlamadım nasıl olsa bıraktı beni nasıl gidenlerin arkasından ağlamam yanar ama yanar yürek soramam cevab |
Senİ DÜŞÜnÜyorum, O MÜhÜr GÖzlerİnİ
Hafizama KazinmiŞ Mahsum GÜlÜmsemenİ İÇİmİ Isitan " Canom " DeyİŞİnİ Nahmusumsun DermİŞİn Gİbİ Alnimdan ÖpÜŞÜnÜ Senİ ÖzlÜyorum,tenİnİn Kokusunu Bana Simsiki SariliŞini GÖzlerİmİnb İÇİne BakiŞini Sabahlara Dek GÖĞsÜnde YatiŞimi Senİ Ariyorum,o Unutulmayan NeŞenİ Her Daİm Yanimda OluŞunu Kalbİnİn Kapilarini Sonuna Kadar AÇiŞini Benİ Yargilamadan YÜreĞİne AliŞini Senİ İstİyorum, Sadece Benİm Olmani Benİmle GÜlÜp, Benİmle AĞlamani |
bir bayram sevinci gibi girmiştin kalbime,
bütün dertlerimi unutturup beni yeniden hayata bağlayıp,yeniden güldürmeyi başarmıştın yıllardır taş kesilip yosun tutan kalbimi bir bakışınla eritmiştin mahsum bir gülümsemem yetmişti,bütün umtlarıma yeşertmeye bir ilkbahar gibi gelmiştin bana gelişinle birçok şeyi getirmiştin beraberinde soluduğum hava bile farklılaşmıştı huzuru,sevgiyi getirdin,gözlerinle yeşili getirmiştin derin bakışlarınla okyanusları neşenle güneşi getirmiştin b |
eskiye dahil ne varsa seninle ilgili
hepsini şu vurgun yemiş kalbimle gömdüm unutamam dediğim gözlerini bile esmer tenini,kokunu ,gülüşünü bakışını ve CANOM deyişini bile yani sana ait ne varsa içimde hepsini bir çırpıda unutmak istedim belki acı veriyordu, çokta canımı yakıyordu seni böyle unutmak veya unutmaya çalışmak adı herneyse işte... yani kendimce bir karar aldım bitirecektim, bu ne yanan nede sönen ateşi bitirmeliydim içimdeki seni ya bitirmeliydim yada bitirmeliydim |
saklama ne olur, kaçırma gözlerini
bırakta yeşil yeşil baksınlar dönme arkanı gitme ne olur gel doyasıya yaşayayım seni sitem etme, susma konuş konuşki duyayım o güzel sesini set vurma kalbine,kapatma aç kapısını açki mehem olabileyim kanayan yaralarına gizleme duygularını,merçe söyle biliyorsun... sırrımsın,gizimsin GİZLİ SEVDAMSIN BENİM... çekme ellerini ellerimden bırak birazda olasa hissedeyim seni söyle tüm duygularını, atma içine söyleki bileyim içindeki beni |
Hanİ Dİyorlarya;
"urfali SevmİŞse DoĞrudur GÜzelİm Dİye" KeŞke O Urfali Benİ GerÇekten Sevseydİ; Bu Can Ona Feda Olmazmiydi Ozaman Yollarina Serİlmezmİydİ Bu Hayat Sadece Onun Olmazmiydi Bu Beden Ama Olmadi Olamadi İŞte... YalniŞ Zaman Ve YalniŞ Yerde Tanidik Bİz Bİrbİrİmİzİ... Olnadi Urfali Benİ Sevmedİ, Sevemedİ Sevmekte İstemedİ... Belkİ İsteseydİ Sevebİlİrdİ Ama İstemedİ Aslinda Urfali İstesede Benİ Sevemezdİ Onu YÜreĞİ Benİ TaŞiyamazdi Bu Durumda... |
Bİtmek Bİlmeyen Gecenİn Vurgun Saatlerİnde;
Kalbİmden Vurgun YemİŞ Gİbİ Vuruldum. Bİr Sevde Kursunuydu Kalbimi Vurup Kacan; Vurgun YemİŞ Yarali Kalp Bendİm, Vurgunu Yapan Serserİ KurŞun İse Sen... |
Geldİn Tekrardan DÖndÜn En YeŞİlİnden
Ama Bu GelİŞİn Elbette Bİr DÖnÜŞÜ Var Bİlİyorum Geldİn; Sen Bana Gİtmek İÇİn Geldİn Eskİden HİÇbİr Eser KalmamiŞ Senden O Mahsum GÜlÜmsemenİ Bİle YİtİrmİŞsİn GÖzlerİnİn O Parlayan IŞiĞida Yok Artik GİttİĞİn Yerlerde,gezdİĞİn İnsanlarda Birakip HerŞeyİ Gerİ GelmİŞsİn. GİdİŞİn Benİ Derİnden SarsmiŞti DÖnÜŞÜm MuhteŞem Olucak DemİŞtİn Ama; Bu DÖnÜŞÜn GİdİŞİnden Dahada Beter Sankİ Bİr BaŞka İnsan Olup GelmİŞsİn Sankİ Benİm TanidiĞim MÜhÜr G |
BİR GÜN GURURUNA YENİLİP BANA GERİ DÖNMEK İSTERSEN SAKIN DENEME
ÇÜNKÜ; SENİN GURURUNUN BİTTİĞİ YERDE BENİMKİ BAŞLAR artık sevmiyorum unuttum seni mühür gözlüm |
yine aynı yerdeyiz işte
başladığımız yere geri döndük ayrı masalarda söylüyoruz sevda şarkılarımızı ve yine ayrı masalarda avutuyoruz kendimizi yalancı mutluluklarla her nekadar yansada yüreğimiz farklı insanlarla yudumluyoruz içkimizi ve yeniden mutluluk maskesini takıyoruz ne kadar mutlu olamasakta... aldırmamış gibi duruyoruz yaşananlara bir rüyaymış gözüyle bakıyoruz ilişkimize evet bir rüyaydı ve uyandık bitti;hiçbirşey yaşanmadı tek yürekte can bulan iki farklı i |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.