![]() |
Sen bir zamanlar
Benim için bahardın Kelebekler gibi içimde uçuşan Sonraları yaza dönüştün Yaktın kavurdun sıcağınla Gözlerimin önünde güz oldun Yavaş, yavaş uzaklaştın benden Şimdi ise kışa dönüştün Üşütüyorsun beni |
ZEYNEP
Ne kadar özenmiş yaradan sana Ab-ı hayat oldun adeta cana Bir damla umudun kafidir bana Bu gönül sevgini ediyor talep Sensizliği lügatten siliyor Zeynep Biçareyim derbederim sarhoşum Sevgine kahrına talip olmuşum Derdime dermanı sende bulmuşum Ruhuma hitap eden ne varsa hep Her şeyi sende buluyor Zeynep Hasta gönlü avutmak mümkün değil Okyanusu kurutmak mümkün değil Gül yüzünü unutmak mümkün değil Sen oldun sanki varlığıma sebep Aklım hep sende kalıyor Zeynep Cemal |
Hayallerle yaşıyorum, genişti hayal dünyam.
Güzel hayallerimi süsleyen; birde rüyam. Sanki hepsi bir gün gerçek olmaya başladı aniden, Allah’ım! Dedim, benden başka kulun yok mu sahiden? Bütün güzellikler, bütün istediklerim benim oluyor. Gözümü kapatıyor görüyorum hayali, açtığım da gerçek oluyor. Bir gün hayal kuruyordum ki; öyle derinden. Ne bileyim hayalim, hayatın imkansız yerinden. Hayallerimin tek adı vardı, vazgeçilmezinden Sevda, sevda, . . . Bu öyle bir |
bazı duygular vardır yha ,anlatamadıgın ,heyecandan kalbinin yerinden
fırladıgı aşklar vardır aşklar dedigim bitanedir kalbinin bitanesi hiç bitmesin istersin işte sen kalbimin bitanesisin :))) |
dün akşam bitti herşey
bu kez başarmak zorundayım seni ve seninle geçen günleri unutmak zorundayım sadece küçük mesajlardı beni sana bağlayan bitti analamadan ya bitti işte istediğin gibi böyle acı veren böylesine yanlızlığa mahkum eden seni unutmak zorundayım hafızamı gözden geçirip sana ait olan herşeyi resetlemeliyim+delete en baştan pragramlamalıyım aşk modumu ....... |
maxsimum bir aşk bekler beni
daha dün gibi özler seni nasıl tutuldu bu deli yürek nedense nedenini bilmeden sevdi kolay olmadı benim için kabulettim bilmem ne için düşünüp taşınıp karar vermeden sevdim seni gönül çelen biraz vakit ayırsan bana gezip tozup eylensek bir daha boş versek hayata ve zaman düşünmeden yaşasak herşeyi geçmişteki sevgiler gibi maxsimum bir aşk bekler beni nasıl geri çevirebilirim sevgiyi geldi madem girsin içeri............ |
git bu sefer dur demiyeceğim
çünkü çok kez izledik bu filmi ben dur gitme bırakma beni diyeceiğm ve sen geri geliceksin... bakma öyle gözlerime bekleme daha fazla. çünkü boşuna bekliyosun, bekledeğin dibi olmayacak bu defa, bilirim dönmezsin sözünden tamam git öyleyse sen mutlu ol diye ben neleri yapmadımki..... yani olmadı yapamadık biz birbirimize yakışmadık git artık yalvarırım durma sen baktıkça dudaklarıma canım dahada yanıyo ama yapmayacak bu sefer dur demiyecek o dudaklar |
Ben seni çok sevmiştim.Sen beni hiç sevmiyormuşsun.Anladımki sen bana
layık değilsin.Sana Bircanla mutluluklar!!!!!!!!! Sana tek sözüm "HERKEZ İÇİN BİRİSİN AMA BENİM İÇİN DÜNYALARA BEDELSİN" |
Kendi düsen aglamaz derler
Karalari baglamaz derler Dert cekenin halinden Cekmeyen anlamaz derler Her gelen gideni aratirmis Acilar sabri yaratirmis Hayatin kendini yazarsin Yazdiklarin yalanmis Basina karalari bagla Agla kaderine agla Olma bensiz olma Bensiz aska doyma |
İsyan dolusu satırlar...Oysa sevgi kokusuyla
yazmak isterdim...OLMADI... Zamanın en kuytu köşesine bağladılarbeni...Yanlızdım...Bağırdım,çağırdım,küf ür ettim duyan...OLMADI... Duyanlarda umursamadı...Yollar taşlıydı bir kurtula bilseydim bağlı olduğum yerden...Bak nasıl koşacaktım...OLMADI...Koparamadım...Küf kokuyordu ortalık...Basık bir hava vardı..ve riyakarlık kol geziyordu bu şehirde...Sen çıktın karşıma...Sen oratlık bayram yeri gibi seslendim "OLMADI" |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.