![]() |
gitmek kolay güzelim kalıpda sevmek olay
|
Ne Senİ Ne De Sevgİnİ İstİyorum Senden
Sana Olan Çocuksu Saf Sevdami Sana BaĞli Canimi İstİyorum Sana En BÜyÜk Ceza YanlizliĞi Birakiyorum GÖzlerİmden Akan YaŞalara DeĞİl Sana Aciyorum YÜreĞİme SapladiĞin HanÇere DeĞİl Sensİz *******de KurduĞum Hayallere Yaniyorum Sana Olan Sevdamdan DeĞİl Kaderİmden KaÇiyorum Sana En BÜyÜk Cezayi YanlizliĞi Birakiyorum Sana Sensİz YaŞayamam DemİŞtİm YaŞiyorum Sensİz GÖzlerİm GÜlmez DemİŞtİm GÜlÜyorum Sensİzlİk Nefes Almadan YaŞamaksa Sen |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
sil göz yaşlarını,git fısılda kulağına,nefretini anlat seni bırakıp
gittiği gün,içinde öldürdüğün sevgini,yerini nefrete bıraktığın günlerini anlat,anlatmakla bitmezse nefretin,bi TOKAT at.bırak onun canı yansın,ama sen içini rahatlat... simge şafak |
hiç bitmeyecek gibi, gecem gündüzüm
gibi, al götür beni benden ömrüm ol bir su gibi. |
neden bilmiyorum
nasıl söyliyorum sana bunu ben nasıl açımadın nasıl bıraktın yarı yolda utanmadın bir gün gelse intikam diye peşinden koştuğum yarınlarım anlarmısın nedenini seni ne için sevdiğimi bilemezsin demiştin kabul ettim bilemedim bu yalancı yarin aşkına dayanamadım sonunda kabul ettim hiç olmazsa bir gün gelsen sormam sana inan gidiyormusun diye yeter ki gel gel ne olur gel sormam sana seviyormusun diye |
kiimine göre aşk zaman kaybıdır
benim için değil zaman zaman düşünüyorum aşk bu değil nasıl..........cevap ver bana hadi durmasana içinden ne geliyorsa söyle söyle birdaha ama sakın sakın durma elinden kaçar sonra çokkkkkk üzülürsün sonra......... |
UNUTTUM,aşk rüzgarının insana verdiği o hoş hissi
UNUTTUM,insanlara güvenmeyi onları içten sevmeyi,,, UNTTUM,seninle geçen her anın bana verdiği heyecanı,,,, UNUTTUM,yalan sözlerini bakışlarını UNUTTUM,o baş ağrıtıcı günleri UNUTTUM,yalanlarla aldatmalarla yürütmeye çalıştığımız o aşkı ve en önemlisi UNUTTUM SENi (serserim) |
rüzgarın fısıltısı AŞK
geçen her dakika AŞK seni her düşündügüm an AŞK sen bi de sen varsın AŞK sensizlik ve sessizlik AŞK bi de yalnızlık var AŞK seni özlemek AŞK sen bi de sen varsın AŞK aşkım halilim... |
İki lafımdan bır tanesı sensın,Sevıyorum senı AŞKIMM sen
bılmezsınn..sevmıyorsan benı gıt gözüm görmesın senı sevdıgımı unut kımse bılmesın..... Yıkılsın dunya koymas ki bana ölüm olsada sonunda,Sensızmı asla doymadım ki sana ölümse ölüm olsun be cann senın yolundaa... Dünyammmmm. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.