![]() |
Sİmdİ Yİne Kanattin Yuregİmİ
O Aci SÖzlerİn O Anlamsiz Bakislarin O Dolmuslugunla Yine Kanattin Yuregİmİ Bu Yurek Biliyodu Zaten Bu GÖzlerde Bİlİyodu Bu Acimasiz SÖzlerİnİnin Nasil Kanatacagini Yuregimin Karanliklardayim Bitmeyen Tukenmeyen Karanliklar İcİmİ Eriten |
ah ah... ben yürekten sevdim
sevdim ama korktum seni ole coksevdimki sana zaraz veririm diye üstüne titredm seni severken kendimi uutmuştum ah ah... ama bir gün yine senden habersiz seni seviyorum sen gittin onca yaşaığımız anılardan sonra cekip gittin sen gittin ve ben ben mi ben bittim artık düşün düğüm ikişey var seni ve seni sen gittinn şimdi başka şeyde düşünüyorum darağacı |
mahremimsin sen benim.. en gizli köşemde saklımdasın. bundan sonra ne
bana başkası yar olur ne benim gözlerim başkasını görür. sen gidersen güneş doğmaz sen gidersen yıldızlar parlamaz we en önemlisi sen gidersen bu kalp sensizliğe dayanmaz sen benim mahremimsin gitme.. bırak şu dargınlığı bikere olsun gururunu bırak kenara gitma bitanem yaşayamam sensiz gitmee |
up uzun bir yoldasın,
gidiyorsun uzaklara, bazen kavuşabilmek için, bazende öylesine işte. büyük bir aşk içindesin, seviyorsun ölesiye, bazen karşılıklı, bazende umutla işte. bir nefret içindesin, ağlıyorsun kin güdercesine, bazen öldürmek için, bazende yanlızlıktan işte... |
Hayallerle yaşıyorum, genişti hayal dünyam.
Güzel hayallerimi süsleyen; birde rüyam. Sanki hepsi bir gün gerçek olmaya başladı aniden, Allah’ım Dedim, benden başka kulun yok mu sahiden? Bütün güzellikler, bütün istediklerim benim oluyor. Gözümü kapatıyor görüyorum hayali, açtığım da gerçek oluyor. Bir gün hayal kuruyordum ki; öyle derinden. Ne bileyim hayalim, hayatın imkansız yerinden. Hayallerimin tek adı vardı, vazgeçilmezinden Sevda, sevda, . . . |
sevmeyle yol almazsın
ölmeyle son bulmazsın artık dönsen bile beni bende bulamazsın, benim hiçbirşeyimsin bilmediğim bir yerdesin şimdi gidiyorsun ya artık herkes gibisin. |
Neden düşeriz; tekrar ayağa kalkmayı öğrenmek için değilmi?
Hayat yolunda her düşüş bizi kimi zaman yıktı, kimi zaman isyan ettirdi, kimi zaman dünyadaki en şanssız adam olduğumuzu düşünmemizi sağladı. Oysa asıl mutluluk ve aheng o her düşüşten sonra kendi başarımızı görüp ayağa kalkmayı deneyecek azmi içimizde hissetmekti. Bunu ya başardık yada bekledik birinin bize elini uzatmasını... Öncelikle şunu kabul etmedik; hayat adil değil, hiç birimiz, hiç bir canlı eşit yaratılmadı. |
Postacı Amca
PTT nin 165. yılını kutladı postacı amcalarımız geçtiğimiz hafta..Yıllar öncesinden hatırladıklarım var; sokağın başında göründüklerinde koşup '' bizim eve mektup varmı? '' diye sorduğumuz yıllar...Her postacı ezbere bilirdi kimin nerede oturduğunu ve bütün aileyi..Bazen o çağırırdı '' al bu size '' diye uzatmak için o zarfı.Geçen zaman teknolojiyi geliştirdi,önce cep telefonuna alıştık,sonra internetten elektronik posta göndermeye.Ellerinde kocaman, bir yığın mektupla insanları |
YAZAR, AŞK I ANLATAN YAZILAR YAZMAYI BIRAKIR...
Eğer yazan vazgeçerse bir gün yazmaktan; o gün başka bir şey den daha vazgeçmiş demektir... Ve o diğer vazgeçiş, yazmaktan vazgeçmeye sürüklemiştir onu. Kalem bile doğru durmaz elinde. Yazacak bir şey kalmamıştır artık... Bundan sonra ne gelse yüreğinden dilinin ucuna, reddedip gönderir geriye, içi tamamen ne zaman dolar taşar bilmeden. Yazar aşk ı anlatan yazılar yazmayı bırakır... Eğer vazgeçmişse bir aşk ı anlatan yazılar |
Kac defa yanildim
Kac defa aldandim Saymadim sayamadim Kac defa agladim Ask icin harcandim Yinede akillanmadim Ne kadar korkusuzdum Askina sorgusuzdum Seni ben cok sevmistim Olmadi yapamadim Sonuna varamadim Ayrilik istememistim Korktugum basimdan gitmedi Ask dedim ask beni dinlemedi Ayrilik pesimde gölge gibi Sabrim hep sabirdan öteydi Askimsa asklardan yüceydi Ask beni sevmedi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.