![]() |
sensızım yıne bucede kokuna hasret kaldım.Yaşarken halenlınle yuzune
hasret kaldım.Nerdesın bulamıyorum senı oysa her yerdesın.Gelsen domdum yıne seninim desen gururmu kalır bende koşarım kollarını arasına kukunu içim cekerım.Benden alınmış yılara ınat. |
insan hayatında en büyük pişmanlıktır belkide..herşeyi vermiş olduğun
asla gitmez hep yanıbaşımda kalır dediğin insanın bi sabah olmadığını görmek. kendinize verdiğiniz yıllara, ayılara, hatta günlere ama en çekilmezide kendinize acırsınız. yaptığınız seçimlerr yüzünden yaşadığınız anıları bir keşkeyle anarsınız.. en çokda bu koyar insana yaptıklarına 'keşke' diye başlayarak anlatmak anımsamak..ve o keşkelerinizi yaratan insan yüzüden bir daha asla iyi ki deme şansını belki hiç yakalayamayacaksı |
Bak Mevsİm DegİŞİyor,bahar YÜzÜnÜ GÖsterİyor BÜtÜn O
Tomurcuklarin,yemyeŞİl Yapraklarin GÖzÜme Bukadar GÜzel GÖrÜnmesİnİn Sebbebbİİ De Sensİn.mutlulugun Tanimini Sorsalar Bana Senİn Adini Verİrdİm Örnegİn Sen Olmadan Yasadigim Hersey Eksİk .bu YÜzden Sensİz Bİr Mutlulukta SÖz Konusu Olamaz Benİm İcİn Ya AŞk? Bİtmez TÜkenmez Heycanimin Kaynagi YÜregİmİn Sahİbİ Sensİn Ve Hep Öyle Kalacaksin... Aydan''dan AŞki Emre''ye |
Bir aşktır tutturmuşum dilimde
|
Bir aşktır tutturmuşum dilimde
Her yol bitiyor ayrılık ilinde Kayıyor herşey elimden tutamıyorum Çok şey yaşadım bir türlü unutamıyorum Hep bir engel var sana doğru önümde Yetişirmi bilmem,kalan şu kısacık ömrümde Neye niyet etsem,neyi istesem Hep kalıyor birer birer elimde Artık isyan artık küfür var hepinize dilimde İyi biliyorum olmayı istemez kimse benim yerimde Acılar yıldırdı küstürdü beni hayata Ama ben suçluyum her anım binlerce hata İşte dipten başa suçlu ben Koca yaşantım |
Gözlerim gözlerini arıyor alışkanlıktan olsa
Zamansız ayrıldık sevgilim ah yerin bir dolsa Yandı,tükendi tüm ümitlerim Keşke birileri be derdime bir çare bulsa Çaresizlik sarmış dört bir yanımı Söyleyemez oldum soranlara adımı Herşeyim sende kalmış Unutamıyorum beni unutan kadını Umutlarım beni senle terk etti Çok ağladım peşinden gönlüm kahretti Oysa ne düşlerim vardı Bir vicdansız yar geldi hepsini mahvetti. İŞte bundan suskunum bundan durgun Hayattan yedim çok büyük vurgun |
Eğer yazan vazgeçerse bir gün yazmaktan; o gün başka bir şey den daha
vazgeçmiş demektir... Ve o diğer vazgeçiş, yazmaktan vazgeçmeye sürüklemiştir onu. Kalem bile doğru durmaz elinde. Yazacak bir şey kalmamıştır artık... Bundan sonra ne gelse yüreğinden dilinin ucuna, reddedip gönderir geriye, içi tamamen ne zaman dolar taşar bilmeden. Yazar aşk ı anlatan yazılar yazmayı bırakır... |
ihtiyaçlarını karşılayacak bir liman gibi görüyorlar aşkı halbuki öyle
değil aşk kısaca anlatılamaz basit kelimelerle birlikte anılamaz yaşamak gibidir ançak hayatta var olan bütün gerçekleri içinde gizleyebilir sadece istediği zaman sana acı verir bütün sevgileri yok edici sızıyla içine çeker acımaz sandığın kalbin bile açır o zaman dengeler yok olur hayatının sahibi tamamen o olurelindedir artık bütün ipler çeker seni istediği yere götür peşinden zaten ayrılmakta istemezsin ya işine gelir |
kusursuz gibi görünsede herşey
yalan aslında gerisi kaybetmek için kazandığım bunca sevgi neye deydi şimdi beklediğim yerler bile artık değişti ben gibi aslında senin değişmenle değişti herşey yanılgılarım sorunlarım bir anda çözüm bulamazdı belkide evet evet bulamadıda gerektiğinde yanlızca sevgiye ihtiyaç duymak yaşanmışlıkları yok saymak herşiyin bittiğini düşündüğün yerde yeni bir başlangıç yapmak gibi bir şey di galiba benim için aşk hiç sonu gelmeyecek mutluluk boloncukları büyüt |
ben bıkmışım bu hayattan
sen olmayıncaa artık nefes almak zor geliyo ölüm benim için daha ii olur herhaldee dünya sana güvebmiştim ama sen beni sattın dünya ben şimdi gidiyorumm ardımda bıraklarım bazıları üzülcek bazıları sevincekk ne umutlarla gelmiştim dünya ya ama olmadı hoşçakal dünyaa elvada hayattt |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.