![]() |
İnsan bazen arkadaşlarına sevgili gibi davranıyor. Sahipleniyor,
kıskanıyor ama gırtlağına çökmeden. Tatlı tatlı flört ediyor ama sınırları aşmadan. Birlikte gülmekten ölüyor, çok ama çok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere düşüyor, gecenin cılkını çıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hiç sorun olmuyor. Her şeyi konuşuyorlar, pek fazla sansür uygulamıyor, sürekli anlatıyorlar, fazlasıyla ilgili oluyor; kulaklarını kocaman kocaman açıp, dinliyor. En önemlisi de büyük bir coşkuyla sonsuz |
Gecenin zifiri karanlığına vurdum kendimi
Bilinmeyen yollarda bilinmeyenlere kucak açtım Tek suçlusu sensin bu sevdanın Ne olurdu biraz sevseydin Engelleri yıkardım senin için , dağları delerdim,yolları aşar sana gelirdim Ne olurdu biraz sevseydin Güneş artık bir başka doğuyor kalbime,lanet ettim ben her şeye Sevmeyi bilemedin seni çok sevdim Ama sen beni hiç sevmedin Şimdi sen bu şiiri okurken bir sigara daha yakıcam derinden İçime öyle çekeceğim ki seni; anlasın kalbin sana o |
Günah olmayacak kadar mahsum
Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN |
Seni günesten daha fazla isitabilirim
olur olmaz dertlerinden siyirabilirim denizlerden daglardan uçurabilirim nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum bir ömrü bir yastikta paylasabilirim iyi ve kötü günde yaninda durabilirim bu hayatin sonunu senle bitirebilirim nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum yolun neyse hesapsizca yürüyebilirim senin için bitmez nöbetler tutabilirim korktugun her ne varsa ondan koruyabilirim nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum |
Simdi Gidiyorsun Git.oysa Senden Tek Bir Damla Istemistim Sana Kocaman
Bir Deniz Sunmak Icİn Simdi Gidyorsun Git.ne Zan Basladi Bu Hicakay Animsamak Zor.genctim Haizrda Firtinalarim Vardi Dort Nala Sevdalarim.komazdi Oyle Uc Bes Nobetleri ******* Icmiz Acitmazdi Boyle.bi Insan Bu Kadar Eksile Bilirmi.hatirlarsan Sesine Uyku Kacmis Bir Genc Vardi Bu Sehrin Bir Yerlerinde Dusler Ormaninin Gece Bekcisi Derdin Sen Ona Gozlerinde Gizledi O Seni.sen Bilmedin O Genc Bendim Unuttun Mu Bak Sevdigin |
Sana Geldİm Sona
Sende YeryÜzÜdÜr GÖlde Vuran Ey Sularinin SonsuzluĞu BakiŞlarim Demİr Alsin GÖzlerİnİn Lİmanina Firtinalar Yorgunu YÜreĞİm Sana BÜtÜn Sabahlarim Sesİnde AĞarsin Keder Tirmanmasin YÜzÜme Bİr Daha SarmaŞik Gİbİ ÖpÜŞlerİn Damlasin ÇÖl Dudaklarima Bİlİyorum YÜreĞİm Durgun Sudur DİndİĞİm Korku Kiyilarimi SİldİĞİm Sana Geldİm Sustum Ve Yumdum İkİ Damla AteŞ DÜŞÜrdÜn GÖzlerİme Al Uslandir Korsan Bedenİmİ Gece Kanat Çirpsin Parmaklarimda Bİrbİrİmİzden KaÇiracak Yerİmİz |
Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardı bütün hayati. Bir gün fena halde
sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa.. Bir yığın vitrinin önünden geçti... Tam bir cd satan dükkânı da geride bırakmıştı ki, bir an durdu. Geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaslarında harika bir genç kızdı tezgahtar... Hani ilk bakışta ask derler ya, öyle takılıp kalmıştı iste...İçeri girdi...Kız gülümseyerek koştu ona.. "size nasıl yârdim edebilirim&q |
Cd ci kız...
Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardı bütün hayati. Bir gün fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa.. Bir yığın vitrinin önünden geçti... Tam bir cd satan dükkânı da geride bırakmıştı ki, bir an durdu. Geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaslarında harika bir genç kızdı tezgahtar... Hani ilk bakışta ask derler ya, öyle takılıp kalmıştı iste...İçeri girdi...Kız gülümseyerek koştu ona.. "size nasıl yâr |
sen benimsin artık istesen de bırakmam
Sen bir bensin Sen dünüm bugünüm ve yarınımsın Hayallerim umutlarım mutluluklarım En güzel yaşım en güzel tadımsın Kalbimin en güzel yerindesin Seninde doldu her yerim B u hislerim bitmez artık Kimse seni de böyle sevemez Bu duygu sanki farklı bi tatlı ÇÜNKÜ BU TATLI AŞKKK |
Sizin hiç canlı canlı kolunuzu kestiler mi?
Hiç elinizi uzattınız mı ocakta yanan ateşin üzerine? Demir tokmakları, başınıza başınıza indirdiler mi iri yarı adamlar? Gözü dönmüş birileri kırdılar mı parmaklarınızı? Tel örgülere takıldı mı sırtınız yerlerde sürünürken? Birisi gelip kolunuzu kıvırdı mı arkaya, zorlayarak "çat" diye kırıverdi mi? Çaresizlik denilen; çaresi bulunmayan tek gerçek, sarıldı mı boğazınıza? Adamın biri gelip iki gözünüze iki parmağını soku |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.