![]() |
Açilmis sarmasik gülleri kokulariyla baygin
En görkemli saatinde yildiz alacasinin Gizli bir yilan gibi yuvarlanmis içimde kader Uzak bir telefonda aglayan yagmurlu genç kadin Rüzgar uzak karanliklara surmus yildizlari Mor kivilcimlar geçiyor daginik yalnizligimdan Onu çok ariyorum onu çok ariyorum Heryerimde vücudumun agir yanik sizilari Bir yerlere yildirim düsüyorum Ayriligimizi hissettigim an demirler eriyor hirsimdan Ay isigina batmis karabiber agaçlari gümüs tozu Gecenin |
Sevmek,begenmektir. Sevmek, özlemektir. Görmek
istemektir sevmek... Ve sevmek, görmeden duramamaktir.Sevmek, israr etmektir. Sevmek, vazgeçmemektir. Pes etmemektir sevmek...Sevmek, merak etmektir. Sevmek, sevdigine "Sevgilim" diyebilmektir. Dokunmak istemektir sevmek. Sevdigine yakin olmak istemektir. Soludugu havayi solumaktir. Sevdiginin haliyle hallenmektir. Ve sevmek, sevdigini yasamaktir. Sevmek, hissetmektir. Sevmek, üsümektir. |
Hanİ AŞk Vardir BİldİĞİmİzİ SandiĞimiz
Ama Hİc Bİr Zaman BİlmedİĞİmİz Hİc Bİr Zaman KavuŞamadiĞimiz KavuŞtuk SandiĞimiz.. BİlmedİĞİm Bİr Yerlerdeyİm Şİmdİ Nerde OlduĞumu Bİlmİyorum BİlmedİĞİm Yerlere YÜrÜyorum Yanimda Olsaydin KeŞke... |
Sevda gemisinde yola çıktım seninle
Sonumu düşünmeden,geriye bakmadan Hiç sormadım kendime ayrılığı Kabul etmedim ayrılmayı içimde Beni benden aldım,sana emanet ettim Beni düşünmeden,senin için Ufuklar pırıl pırıldı,deniz dalgasız Hayallerim okadar canlıydıki sevda gemisinde Sonra ne oldu bilinmez,bir fırtına geldi Sevda gemimi batırdı,öyle bir gürültüyle Öyle bir sarsıntıyla battıki sevda gemisi Herşeyimi aldı götürdü bendenn Hayallerimi,aşkımı,düşlerimi,mutluluğumu |
gitiğin gün yaşarmıyım eskisi gibi,
ve şarkılar yine anlamlı olurmu, olurmu bu ruh sensiz, bedenden ayrı yaşarmı, ismini duyduğumda titremezmi yüreğim, gelir diye beklemezmi gözlerim..... günler hızla akarmı sensiz, güneş aynı yerinden doğarmı, doğsada ısıtırmıki bedenimi, sen olmadan elerim üşümezmi, ******* dahamı uzar ve anlamsız olur, sen olmadan çiçekler kokarmıki, gülün anlamı olurmu, gülüşün olmadan, ya ben ben olurmuyum sen olmadan, gidiğin gün yürüsem caddelerde, |
Bana gülüşüm derdin
Kalbindeki isyanı benimle dindiridin *******in bendim hayalerin ben Gözündeki ışık ben Bana gülüm derdin tek gülüm Bitanem sevdiğim Kar çiçeğim kardelenim Gülün ömrü kısa oldu be sevdiğim Ah bir bilsen bu gülün nasıl boynu bükük kaldığını Yapraklarınıntek tek solduğunu Onunolmuycağını bildiği birini sevdiğini ve Bülbülünün ona isyanını bir bilsen Ah be canım ah canımın canısı İçim ağlıyorşimdi elden gelen yok ******* yalnız kaldı güler hep soldu Şarkılar |
hey hayattttttttt
bana bir ses ver benim yerim neresi heyyyyyy hayat ses ver bana ben sevmeyi bilmiyormuyum yoksa gereğinden fazlamı seviyorum neden mutlu şu sahilde oturan sevgili ben neden mutsuzum onarın yüzündeki gülüş benim yanağımdan süzülen göz yaşı heyyyy hayat nerde yanlış yaptım ses ver bana dinlemiyorum seni değilmi rüzgara kapılıp esiyorum durup beklemiyorum seni bir akarsu gibi akıp gidiyorum hey hayatttttttt sen genede ses ver ben bunca kalabalıkta |
Daha dün gibiydi beraber olduğumuz günler
Oysa ayrılalı ne baharlar ne kışlar geçti Sen geçmedin be ilkim Ben sen olmuştum Seni hiç unutmadım, unutamadım Ve gittin bir gün nasılda kabullendim gidişini İlkleri hep sende yaşadım ben. Senin elini tuttum, sana sarıldım. seninle yattım seninle kalktım Seninle yaşadım ben bu hayatı Sen canımdın, geleceğimdin, MERVE mdin, herşeyimdin Hiç kimse sen olmadı be ilkim, kimsede bulamadım seni Hani hayat ikimizindi her şeyde biz vardık ikimiz sen |
sen benim aşkıma layık deyilsin.bırakıp gittiğin günü hatırla.yıllarca
peşinde ağlattın beni.bir pula sattığın günü hatırla.duvağınla gelin olup giderken.peşinde ağlattığın günü hatırla. |
Sendin beni ben yapan,
Kalbimdeki aşkı yaşatan, İçimdeki duygularımı yaşatan, Sendin benim aşkımı yaşatan. Bir gün pişman olupta karşıma çıkarsan eğer, Aşkın gözlerimi köreltmiş zaten, Affder bu kalbim sen genede gel, Eğer geri gelmek bukadar zorsa. Hiç gelme... Eğer bana acıyıp geri dönersen, Eğer bana üzülüp geri dönersen, Hiç gelme... Benim aşkımı başkasında bulamazsın, Bulsanda yaşayamazsın, Yaşasanda benımki kadar heyecanlı olmaz, Yaşasanda senı benim kadar sevenini bul |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.