![]() |
Sana Bakinca Uzaklara
Çok Uzaklara Gİdİyorum Kendİmİ Kayip Ama Çok GÜzel Bİr Yerde Buluyorum Osicak O Sevgİ Dolu Kalbİnde ....... |
Allah Senİ Öyle GÜzel YaratmiŞ Kİ
Üzmek Cesaret İster O Kadar Tatli YaratmiŞ Kİ Kizmaya YÜrek İster Öyle GÜzel GÖnÜl VermİŞ Kİ Onu Kazanmak DÜnyalara Bedel.... |
Bir hayatın tozlu sayfaları içimi acıtan. Ceplerimde kırık gece
masalları duruyor, Öksüzlüğümü avutuyor sonbahar. Ne yana baksam sen oluyorum, Parmaklarımı kanatıyor kirli duvarlar. Kuşlar yuvalarından terk ediyor beni, Bir sarsıntı geçiriyor yüreğim,sen şiddetinde... Ellerime kar diye yokluğun yağıyor, Aşk sorgusunda yüreğim can çekişiyor. Yüzümde sensizliğin izleri, Ayaklarımın altında bir yığın cam kırığı... |
sonsuza kalacaktı sözüm
yaşanmamış hayatlarda bir kitap olacaktı belki okunmayan dudaklarda bir denizki masmavi çekecektti beni içine ve bir ay mehtap olup düşecektti üzerine yakamozlar oynaşacakttı su üstünde sele serpe yağacakttı yağmur aç topraklara otlar bitecekti mezarlar üstünde bir el diğerini tutacakttı ağacların altında bir kadın buhse konduracakttı buz dan ateş olmuş dudaklara bir duygu kaplıyacakttı vucudu bir bahara teslim olacattı kış bir adam ilk kez ağlayacaktt |
ben ben olduğumda vazgeçtim hayattan
ben seni tanıdığımda doğmuştum başı sonu yoktu sen yoktun mesela ben yoktum sadece sevmiştim sadece histiklerim vardı hayat yoktu zaman yoktu yer yoktu mekan yoktu sen yoktun ben yoktum kelimeler vardı sıra sıra dizilmiş harfler havada bahar kokusu vardı yürekte ha çarptı haçarpacak korkusu sen yoktun mesela ben yoktum umadığım bir andı umadığım bir duygu belki yasaktı belkide yasaktan yasak ama vardı, vardı ve sonu ne olursa olsun yaşanaca |
çoğu zaman yoğun düşünceler,ve sana bütünleşirim,bir kış
soğukluğunda.ay kara,ben çıplak ürkeksin *******imde.seni yalansız yaşamak.adına düşsem yollara sevdalar filizlenir,ben yeşeririm.aşkla başlayıp aşkla bitmiyor hayatımız.ve rüzgarla kök tutar çoğu tohum yaşama,yitip gitmemek lazım karanlığında gözlerinin.gözlerin benim bir yol kadar uzak,bir bakış kadar yakın.ve ellerin ellerimde kayıp gitmekte,zaman aceleci,tüm yanlızlıklar payını almış zamandan yana.beni külümden yarat,başlasın anka kuşu |
insan sevdıgını gozunden akan bır damla yasa kıyamas dıme ama, ama sen
bana nasıl kıydın bıtanem hemde senı bukadar cok severken olurcesıne kırılan kalpler tamır olunur ama benımkı herdafa kırlıo ama hıc tamır olmuo bıtanem yokluguna alıstım nerdeyse senden uzak basardılar sonunda ayırlar bızı tek sevdıgım omurboyuda sevecegım tek gulum kalbımın prensı senı bukadar severken baskalarımı gırcektı araya senı alıp gıttıler bana kalan,bana kalan ne?ben soleyım bıtanembos sokaklar, yalnız gece, |
sana seni anlatmak istiyorum
sana seni tarif etmek sana bendeki seni anlatmak dışarda bahar vardır camı acar çiçek kokularını içine çekersin kuşlar cıvıldarya birde rengarek kelebekler uçuşur işte sen benim baharımsın gökte bir ay parlar yıldızlar suya düşer ışıldar mehtap şarkılar söyletirya hafiften birde rüzgar eser işte sen benim gecemsin bir ezan duyulur kubeden melekler yer yüzüne iner el açılırya semaya işte sen benim duamsın canı canana yakın kılar imkansızı |
iyicE tanımadan hiç bir insana baglanmamayı...
beni takmayanı, takmamayı.. verdiğin degeri haketmeyen insanları silmeyi.. arkama donup bakmamayı... insanları degiştiremiyecegimi(yalancıları ) insanların doldurusuna gelmemeyi... hiç bir sey icin kendime saygımı yitirecek bir sey yapmamayı... göz yaslarımın degerini bilmeyi ve onları degmiyecek seyler icin harcamamayı... bir çift tatlı söze kanmama mı.. ben izin vermeden kimsenin uzmeyecegini... |
Çaresizin aşkı
Belki de gitmek gerekiyor Her şeyi unutup gitmek Beni unutup gidenler gibi, Çaresizliğimde yanımda yoksan, Mutluluğumda olmana da gerek yok, Zaten hep bekledikçe kaybettin beni Ben seni unuttum dönme artık geri, Her zaman olduğu gibi Perde çektim hayata Bekleme dönmem geri Yokluğunda sevmiştim seni, Hayat senle ibaretti Sende anlamını yitirdin, hayatta Gelme artık geri, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.