![]() |
Biz çocuktuk o yıllar.
Bilmezdik iki elin ayrılışını... koymazdı bize gece yarısı ayrılıkları... biz çocuktuk o yıllar... bir güldü verebileceğimiz ve masum bir öpücüktü teşekkürümüz. daha büyüyeceğimizin farkına varabilecek kadar bile büyük değildik... biz çocuktuk o yıllar... serin bir rüzgar heyecanlandırırdı bizi.. daha fırtınalar görmeden... daha büyümeden... biz çocuktuk o yıllar.. küçük bir öpücüktü bizim beklediğimiz.. içten bir bakış... bizim için yeterliydi bu ya da biz |
Haykırışlar geçiyor cadde boyu kapımdan
Çok geçmeden pencereme vuruyor hasretin Ardı sıra çalınıyor kapı sanki sen çalarmışsıncasına Bende sen gelmişsincesine açıyorum kapıyı Ve sen. . . Teninde uzak mesafelerin kırıkları Her defasında yere döküyorsun göz yaşlarını Sen gittikten sonra ben yüreğimi elime alıp Parçalanıncaya kadar siliyorum yerleri ‘’Acaba bu kez kimin için gelmişti ?’ Aman Allahım neden gelme diyemiyorum Neden kapıyı suratına kapa |
T Aaaa Derİnlerde YÜregİmde
U Fkumun Bİr KÖŞesİnde Ğ Uuuu Ğuuuu Sesler Ç Ilayan Zİller E N Derİnİn De YÜreĞİmİn Ey AŞkim Ben Senİ Sevdİm Senİ Sen Ne Yaptin HİÇbİrŞey Ha Pardon BİrŞey Yaptin Oda Benİ Sevmedİn Ben Senİ Ben Senİ Çok Sememe RaĞmen Ben Senİn İÇİn ÖldÜm Sen Benİ Sevmedİn Benden Hep UzaklaŞtin Ama Ben Senİn Hep Sevdİm Ve Senİn İÇİn Kalbİmİn %99'u Senİn Bİrtanam Ben Senİ Hep Sevdİm |
sahiller dalgayı nasıl beklerse,gokyuzu mehtabı nasıl özlerse,kuru
topraklar suya nasıl hasretse sende benim hasretimsin askım |
Ellerin Nerde
Dolandım dünyayı şehir,kasaba Her yer sensizlikti her yer kalaba Ne kervan buldum ne de bir araba Sana gidemedim yolların nerde Bağla yetinmedim gezdim çölleri Dur durak demeden bütün elleri Derlediğim kadar beyaz gülleri Sana veremedim ellerin nerde Aşkı taşıyarak geçen devirde Sayfalar doludur bir bak çevir de Bir gün sıhhatliydim bir gün revirde Geçmiş olsun diyen dillerin nerde İçimde heyecan öyle durgundu Aşkına sitemli sana kırgındı Yıllar yılı her gün |
Özledim Seni
Özlemediğimi söyleme bana Yüreğime insen anlardın beni Gönlümün içine sevgini koydum En güzel yerinde sakladım seni... Gücenmen gereksiz şu yüreğime Seni üzmek düşmez hiç gereğime Herkesler inandı yar sevdiğime Duy artık sesimi, özledim seni... Ayrılığa düşen,yalnızlık ise; Hasreti çekene haksızlık niye. Süren sensizliğe bahtsızlık diye Her gün umutlara ekledim seni... Elimde güllerle seni beklerken Azmı uçuştular avuç açarken Geçeceğin yollar bağa dönerken |
sen bir MELEKtın gözlerim gözlüyordu
seni.. bir gün YAĞMUR olup aktın ben ise hemen FIRTINA oldum baktım ki başkasıy la görüşüyordun ŞİMŞEK oldum ayırdım ATEŞ oldum yaktım seni... RÜZGAR olup alıp goturdum küllerini buralardan kımsenın bızı bulamayacagı bir yere... senın ıcın hersey olurm tamam mı? sadece benımsın anlıyormusun sadece benim sin kara gözlüm |
Vakit geçirmeden çabuk gel
Ezelden ben sana bağlandım Fırtınalı bir gecede ve sensizim Aşkım,ne olursun yanıma gel Sen olmayınca yaşasam ne olur Issız bir gecede ve yine sensizim Zaman geçmiyor sensiz,ne olursun yanıma gel Yalnızım,yalnız sensiz olmuyor Arkana bakma bir an önce yanıma gel Rabbim sana şükürler olsun İkimizi bir araya getirdin Mecnun gibi seviyorum seni,Leyla'm olur musun benim |
Düşünce gönlüme kordan bir alev
Ruhlara dayanılmaz bir ıstırap gelir Sen sonu kıvrımlara varan bir yolun taşısın Güneş billur billur bakar sana Hitam olmuş tüm başlangıçlar bana Hak eden sen misin? Ki bu hayatı devam edersin Kalbimden bir Boğaziçi akşamı geçer Yüreğim yalnızlığa hep boyun eğer Bütün hayatların bir noktasında hep ünlemler var artık Takılıp kalmışız bir noktasında hayatın Uykuya yatarken yıldızlarla birlikte Gecenin efkarı hala üzerimde Tüm feryatlar dö |
Seni ilk gördüğüm gün gözlerimden gönlüme aktığın o an dün gibi
hatırımda.Yüreğim daima coşkulu ve kanatlıysa, bilki, sana olan tutkumdan ve sevdamdandır. Şu duvarlar hıçkırığımı duysa belki beni anlardı beni unutana söyle beni unutanı ben unutmadım gönlumde bir ışık kalbimde bir umut onu bekliyorum bekleyeceğim elbet dönecek ya dönecek yada bu beden onsuz ölüp gidecek Bana seni tarif etmemi isteseler inan anlatamam çünkü dünyanın tüm dillerini bilsem bile buna gücüm yetmez |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.