![]() |
Sendin beni ben yapan,
Kalbimdeki aşkı yaşatan, İçimdeki duygularımı yaşatan, Sendin benim aşkımı yaşatan. Bir gün pişman olupta karşıma çıkarsan eğer, Aşkın gözlerimi köreltmiş zaten, Affder bu kalbim sen genede gel, Eğer geri gelmek bukadar zorsa. Hiç gelme... Eğer bana acıyıp geri dönersen, Eğer bana üzülüp geri dönersen, Hiç gelme... Benim aşkımı başkasında bulamazsın, Bulsanda yaşayamazsın, Yaşasanda benımki kadar heyecanlı olmaz, Yaşasanda senı benim kadar sevenini bul |
Bu beden sensiz yaşıyor mu sanıyorsun.
Bu kalp sensiz atıyor mu sanıyorsun. Sensiz dünyam tek mevsim, o da sonbahar. Başka mevsim yaşıyor mu sanıyorsun Baharı; çiçekleriyle, havasıyla yaşıyor mu sanıyorsun. Yazı; güneşiyle, doğasıyla tadıyor mu sanıyorsun. Seninle bu ömrü, doyasıya yaşamak istiyorum. Sensiz bu can, hayattan zevk alıyor mu sanıyorsun. Özlemin, öyle vurdu ki kalbimi ta derinden. Hasretin yakıyor içimi, çıkmıyor bedenimden. Yanardağ olmuşum, içi kor, dışı buzullar la |
Sensız gecen gunler zehır zenbelek
Ecelım gelene kadar senın bu beden bekleyecek Rahatmıyım bılemıyorum bunu senın cevabın belırleyecek Askınla yanan kalbımdekı ates sen donunce sonecek Platonık deıl askım bılıyorum bekledıkce tutkuya donusecek.... |
seni ne kadar sevebilirimki sev daglara sevdalıyım askımız daglar
olsun sevdamız yürek olsun daglar ismim söylenir ben askına eskiyayım ben daglar eskiyasıyım ben sevdasına yandayım ben ASKINA_ESKİYAYIM ben dagların sevdasıyım gönülerin sevda yeri kerem in deldigi gibi sevdaların yeri |
Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... |
Olurda Bİr GÜn Senden VazgeÇmemİ SÖylerlerse
O Benİm Ayrilmaz ParÇamdir Derİm, O Kadar Çokmu Sevİyorsun Derlerse Kalbİm Onundur Sİzlere Ne Derİm & & & & & & &&& & & & & && & & & Fakat Yollariniz Bİr GÜn Ayrilir Derlerse Ama Yolun Sonuna Kadar Beraberİz Derİm Rahat Bİr Hayat YaŞatmazlar Sana Derlerse Umutlarimiz Hayallerİmİz Kalbİmİz Bİr Derİm Kaderlerİmİz Bİr Ya Sİzlere Ne Derİm & & & & & & |
askim dun gece gelmedin
askim hep seni bekledim askim sen boyle degildin askim nasilda degistin. askim gece yanar tenim askim haberin yok senin askim sevdigim hazan oldum soldum gelmedin askindan kahroldum gelmedin bu sensiz kac gece be vicdansiz yinede ben seni silmedim askim seni seviyorum askim seni seviyorum askim bekliyorum askim sensizlik bir zulum askim cekilmez zulum askim artik yetmedi mi askim ofken dinmedi mi |
sen ozumsun sen sozumsun
iki gozumsun sen sen nefesim sen hevesim sen hasretimsin ayrilamam sana kiyamam sana dayanamam ben ben mecnunum sana mecburum tutkunum sana bir tanem sen vazgecilmez hayatimin tek aski sen anlatamadigim oylesine bir tutku sen aliskanligim sen unutkanligim sen varya sen varya! gel melegim tek dilegim goz bebegim gel sen kanimsin sen canimsin tek dermanimsin bir tanem |
sensizlige bilsen nasil dayandim
verdigim o sozu hic tutamadim bir seni dusundum bir sana yandim unutmadim seni unutamadim sarkilar vesile sazlar vesile bu nasil iskence bu nasil cile her seyi unuttum kendimi bile unutmadim seni unutamadim baska yar sevmedim duyarsin diye beni bir vefasiz sayarsin diye cok umit besledim cayarsin diye unutamadim seni unutamadim |
gulum senden baska birsey istemem
uzaktan uzaga baksanda olur yeterki kalbinde bir yerim olsun atesten atese atsanda olur senin icin olmazim yok ugrunda olsemde olur senin icin olmazim yok seviyorum herseyden cok beni sevmesende olur sacini tutmasam oksamasamda kollarima alipta koklamasamda sokagin basinda sabahlasamda perdeni kapatip yatsanda olur guzelsin sirinsin hem sahanesin cektigim cileme tek bahanesin melekmi seytanmi bilmemki nesin tuzaktan tuzaga atsanda olur ben |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.