![]() |
Söylediler hayırsız söylediler
Benim için ayrılık ona hiç koymamış Gülmesinden bir günü eksik olmamış diyormuşsun Kahretsin nasıl diyebilirsin bunu Sensizligin acısını fazlasıyla çektim Bir ay boyunca kendime gelemedim Ne güneş günüme ne ay geceme dogdu Yemedim içmedim Hiç bir şey sakinleştirmedi beni Abimin dizinde Annemle babamın ortasında Ağlayarak uyudum ağlayarak uyandım Allah'ım nasıl bişeydi bu Böyle biR acı ben daha önce hiç yaşamamıştım Her defasında penceremin önün |
_____/Az önce esti
Ağrılı Gülüşünün rüzgarı Sarıp sarmalayarak her yanı / ezik______________ Haklısın Sarmadım daha sigaramı Dem de almadı zaten çayım On dakika daha bekle yüreğim Nasılsa, birazdan delireceğim. Uyandım geceye Yitik zamanlarına gitmek için yatağımın Kıvrımların da ne bulursam artık Yetinecektim . Dublör kullan_ ma _dan öpecektim seni Kısaca Sevdim Diyecektim seni... Olmazdı ya ! Kafamı gömüp yastığa En derin nefesime yüzünü saklamalarım |
Çok geç kaldın sevdiğim
Ben senin bana dönmeni beklediğim her saat başında öldüm Her gecenin sabahında bir kez daha bittim hasretinle Kutlarım sevdiğim Bitirdin bendeki seni hemde kendi ellerinle |
inanma sevdiğim nefesin ırak kalmasın diye dualar ettim yine
olmadığın bir geceye ne olur inanma değmezdi nefesin. Ateşler düştüğünde sevgimize yemin etti kader sevda ateşini göz yaşımla söndürmeye. Belkide avuntuydu o gece tanrım sen koydu rüyalarıma en güzel yerine.. İnanma sevdiğim ben sen, ararken yazgımın herharfinde araya virgüller koymuş kader ayrılık özlem getirsin diye ne olur inanma inanma sevdamıza sıkılmış ayrılığa yemin bir kahpe kurşuna... |
Alış bana yapacağım şeyler o kadar belli ki.
Bu günler yarınlar yok bütün zaman bizim Dokun bana okşa saçlarımı kapanmayan yaraların, Deva bulsun. Sarıl bana sev beni, sonsuza kadar, Yaşarcasına yada,biraz sonra ölecekmiş gibi ölürcesine. İste beni yık tabularını ben kör kuyuları, Yasaklar ve engellerle doldurdum kim durduracak seni. Sakın çözmeye kalkışma zaten kördüğüm olmuşuz. Büyük İskender’in kılıcı dahi açamaz bizi. Anlamak mı? Kim kimi anlamaya çalışmış |
Sankİ Senlerdİr Taniyor Gİbİyİm Senİ
GÖzlerİn SÖzlerİn Aliyor Benden Beni Bir Masum GÜlÜŞÜnle Huzur Kaplar YÜreĞİmİ Bu Olsa Gerek Bu Olsa Gerek İlk GÖrÜŞte Ask Dedİklerİ... Korkuyorum Belkİ İnanmayacaksin Hislerİme GÜlÜp Gececeksİn Sevİyorum DeyİŞlerİme Ne Yapayim Gem Vuramam Kİ Su YÜreĞİme Bu Olsa Gerek Bu Olsa Gerek İlk GÖrÜste Ask Dedİklerİ.. Artik Sen Canimda Ta Kalbimdesİn Varsin Eller Bana Sen Delİsİn Dİvanesİn Desİn Kismetse Allahim Seni Bana Nasip Etsİn Bu Olsa Gerek Bu Ol |
A Benİm Bahti Yarİm
BaŞimin Tahti Yarİm YÜzÜnde GÖz İzİ Var Sana Kim Bakti Yarİm |
hiç bekleme boşuna bitti ...
bitirdim herşeyi, öldürdüm içimdeki seni.. yaşanmamış saydım herşeyi, kötü bir rüyaydı, kabustu, uyandım ve herşey bitti.... |
Söz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe |
nie böle yaptın be gülüm ben
sana bağlıyım ne olur bırakıp gitme ben sensiz ne yaparım sonra be gülüm ne olur gitme ben sana bağlıyım hadi vazgeç şu inattan da bırakıp gitme ama gidersen bir gün elbet sende geri gelirsinn seni seviyorummmmmm..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.