![]() |
sen benim soluduğum hava
karanlık dünyamda güneşimsin sen kalbimin en derin kuytularında gömülen bir hazinemsin sadece sende başlasın ve bitsin herşey sadece sende açıp sende kapayayım gözlerimi sadece sana değsin tenim,ellerim sadece sende bulsun bu şiirim ve sadece sende kalsın benliğim sadece sen kal benim bu dünyamda sadece sen çöz bulmaca gibi beni sadece sen hisset benim yüreğimi sadece benim ol yalansız sadece benim ol şu yalan alemde |
Gözlerine düşmesin gölgesi ayrılığın
Çizilmemiş resmisin sen ilkbaharın Sevdim seni.. Öyle böyle değil hem de.. Sabahları doğduğunda güneş, aydınlatır gibi tüm dünyayı. Gölgeler karıştığında karanlığa, ışığa hasret gibi. Kendimi sever gibi.. Sevmiştim seni... Aşk nedir diye sorulsa bana, hiç düşünmeden ismini koyarım aşk yerine. Çünkü aşkın tanımı sen oldun bende. Şimdi ne yana dönsem, sevdan dikiliyor karşıma. Ne yapsam, ne etsem, kimi sevsem, sen yanım eksik kalıyor. Her sözcüğü |
Bir tek şeyi unutma
Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocugu… Kelebeklerı göç etti gönlümün. Issızlaştı hayat sanki Sanki sabahı eksik şiirlerimin. Sanki gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki hep kanayacak… Aglayacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok aglayacak Bir tek şeyi unutma Seni sevdim hep Kapıları kendime ben açamadım Yada yanlış saatlerde bekledim gelmeni.. Düşünüyorumda:sen gideli |
Seni asla affetmem artik ben, yolun acik olsun sevgilim
Mutlumusun artik bensiz ben mutsuzum bitginim Amma sana deymez bunu anladim artik seni unutacagim Artik senin gibilere ben inan ki kanmayacagim Simdi sensizim amma mutluyum dersem yalan olur Beni aradigini duydum amma ölmek üzere olsam da arama ne olur Tekrar sana asik olmak istemiyorum sana cok kizginim bunu biliyorsun bir buket cicek gonder sen bile bu ucuz numaralara kanacagimi dusunuyorsan aldaniyorsun |
Yine mevsim sonbahar
Gönlüm de sonbaharda Ayrılık çanları çalıyor Şehirlerin ıssız sokaklarında Pencereler buğulu ve sisli Ağaçlar üşüyor Mevsim sonbahar Huzun sarmış kalp kapılarını Aralanan kapılar bırden bıre kapanmış Yaşam tatile çıkmış Sevdalı yapraklar usul usul ayrılmış sevdalarından Mevsim sonbahar kırık kalpler uykuya dalmış Bahçelerde ne bulbul ne gül kalmış Mevsim sonbahar saatler daha yavaş geçer olmuş Güneş kandillerini bizden uzaklaştırmış |
Hayvanlardan üstün tutuyoruz kendimizi
Kacımız onlar kadar güclü mücadele veriyoruz yaşamak için Hangimiz sadece bir parça ekmek verdi diye Ömrümüzce sadık kalıyoruz Siz hiç karşılıksızça birinin elini yaladınızmı Paçasına sürtündünüzmü Sadece başınız okşansın diye Tek fark düşünmekse Birçok iki ayaklı insan değil ozaman Yere tüküren çöp atan Pisliğini örten kediyi gördüğünde utanırmı acaba Gereksiz uzun uzun bir kadına bakan ayı gördünüzmüki Ayılara hakaret ediyorsunuz |
gülünce öyle dayanılmaz oluyorsun ki
işte aradığım adam bu diyorum onu kaybetmemeliyim ama ya o beni üzerse diye de geçirmiyor değilim aklımdan birbirimize sımsıkı sarılarak bunca yılın hasretini giderelim beni çok sev ben zaten her zaman seveceğim yanımdayken mutlu musun yoksa istemiyor musun beni her şeyi söyle başlamadan bitsin istersen ama unutma ben sensiz yaşayamam ikimiz dilediğimiz gibi yaşayalım ne üzül ne de üzülüyüm ama sadece sev beni hem de çok her zamankinden |
bir geceye verdim senin ismini
uzun simsiyah bir geceye bir yıldız kaysın diye bekledim hep ogecede bir duman tütüsün evin birinden bir ışık yansın beyaz duvarlı evimin penceresinden bir kız açsın gece yarısı pencereyi ve bir aşk girsin gecenin serinliğinde içeri teli duvak takınmış gece gelin olsun simsiyah gelinliği savrulsun gönül sokaklarımda bir kulağıma aşkı fısıldayan yarasa uyusun artık gece ben beklerim seni dayanılmaz açılar doğmasın gecenin kasvetinde gece gelin |
Yağmurların sesini dinliyorum
Dumanlı bir geceydi, Kucağıma sarılan deniz çok ötelerde Gölgem geceyi bozuyordu Gölgemde tek, sen vardın Yatağıma uzanmış yatıyorsun Ben yürüyordum. Köpüklerden süzülmemi istiyordun Benden beni diliyorsun Oysa bilmez misin Bende tek sen vardın Bilemiyorum yüreğimde şu an saat kaç? Sebat durdu, saat durdu, hicran durdu Çilem her yerde benim, özlem her yerde Çehremde gizlediğim ışık sende Gözlerini kapama sevdiğim ! |
Insanlar da parsellenmis arsalar gibi
Duygular bölük bölük, his parça parça. Bakislari andirir gerçek dost gibi Yürekler sönük sönük, sis dalga dalga. Serefin böylesi ucuz gittigi, Yüregin böylesine teslim dedigi. Kulun kula acz ile ram ettigini Ne yazik ki burada sizinle gördüm. Eskiden seref için ölenler vardi, Gurur onur sahsiyetin anlami vardi. Gerçekleri haykirmak yigit saniydi, Bugün eskiden demek ne kadar aci. Birlesmis üçü besi birlik olmuslar, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.