![]() |
Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle. Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar. Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin. Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; Çünkü herkes b |
Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde
Işık oluyorsun karanlık *******imde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim. Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim Sevginle dolup taşmak istiyor kalbim Bu akşam seni ölesiye özledim. Bu akşam seni senden son defa istiyorum Dayanacak gücüm kalmadı bekleyemiyorum Elleim semada dualar ediyorum Bu akşam seni ölesiye özledim.. |
seni herkesten çok sevdim
arkadaşlarımı yarı yolda bıraktım kimsenin dediğine bakmadım senin için didindim elde ettiğim sevgiyse koca bir hiç neden böyle bitiyor tüm filmler niye hiç kimse sevdiğine kavuşamıyor illa biri çıkıp mutsuzum diyor o neden benim sadece senin için yaptım kimi taktım senle kaçarken büyüklerim arkamdan nasıl ağladı için hiç acımadı mı beni bırakırken herkesten çok sevmiştim seni ne yazık ki adam değilmişsin ... |
çıplak ayaklarla
küçük kalbimle kocaman sevgimi sana getiriyorum git gide üşüyorum bu yolda çamurlu kaygan taşlı arızalı bir yoldan geçiyor sevgim |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.Gözlerim değil,yüreğimdi seni
gören.Sonra damarlarımdaki kana karışıp geldin girdin dönlüme,kalbimin en derin yerine... Çok aşka ew sahipliği yapan bu yürek ilk kez bu kadar delicesine çarpmaya başladı. En kızgın,en tahammülsüz anlarımda bile seni düşünmek yetiyor bana ve içimdeki sevinç yüzüme yansıyor,gülümsüyorum... Beni güldüren senin sevgin.Ben kaygısız içten gülüşü ilk kez seninle yaşadım.Nasıl güzel bir şey olduğunu anladım... |
aşk dediğin ne ki hiç umursamam
yalan vardır onun içinde de o yüzden kimseyi sevemem kırılmasınn diye kalbim çokkkkkk derine gizledim çıkarman lazım onu gizlediğim yerden dön gel |
güneşi seviyorum diosun güneş çıkınca gölgeye kaçıyorusun
yağmuru seviyorum diosun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun rüzgarı seviyorum diosun rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun işte korkuyorum çünkü benide sevdini sölüyorsun beni görüncede kaçıyorsun |
gittin...oysa ben geldiğin gün gideceğini biliyordum.hazırdım
gidişine.kaçak zamanları yaşıyorduk.zaman bitecek ve sen gidecektin.bense gidişinin ertesi günühayatıma kaldığım yerden devam edecektim..edemedim..başlayamadım... gittin.nereye gittiğin önemli değildi.binlerce kilometre uzaklarda dahi olsaniki metre ötemde de olsanfark etmiyordu.artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu kurtulmalıydım senden bu yokluğun duygusundan kurtulmalıydım..kurtulamadım... gittin..bir okyanusun orta |
şimdi bir eski şarkı örseler anılarımı
attığım ilk voltalarda bıraktım yitirdiklerime ağlamayı yalnızlığı derman kıldım sensizliğe kör bulutlar söyler artık şarkılarımı belki sana yazdığım son şiirdir bu yargılıyorum artık yazdığım her bir satırı sen garip bir zamanın kayıp yolcusu gelip geçtin işte yok bir sonrası nasılki bu talan reva imiş ömrümüze yaşanacak bir kader parçası yaşandı işte ben gidiyorum sakın ağlayım deme bir damla gözyaşına deymez bu sevda yazık olur ömr |
İçimdekini anlatamam,
Yüreğimdeki sancıyı, Bırakıyorum ilkbaharın sıcağına Alıp gidiyor bahar rüzgârları, Savruluyor tüm ümitler, Kül olup gidiyor, Bütün anılar. Çiçekler boynunu büküyor Ağaçlar teker teker yapraklarını salıyor Kuşların ötüşleri bile değişiyor. Ama sen değişmiyorsun. *******de yıldızlar kayboluyor Ay kendini gizliyor ******* sabah olmasın diye Gözlerini kapatıyor. Gece güneşe ulaşıyor, Güneş açmamak için; Doğmamak için, Işığını söndürüyor. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.