![]() |
Sevginin gücü bu olsa gerek acısı,
Ayrılığın sonu bu olsa gerek yarası, Kalbin ağlaması bu olsa gerek sevdası, Aşkımın anlamı ise SEN olması. |
Senin harika bir insan oldugunu.
bırakta dünya bilsin. o insanın icine ısıtan sözlerini,karşılıksız yardım severligini ,o melek yüzünü bırakta dünya bilsin.sen HAVVA anamızdan sonraki ilk ve son bayansın.sen bir meleksin .sen ey tatlı ve ğüzel sen kalp kırmaktan korkarsın ,kırık kalplei düzeltirsin, cok dualar toplarsın ,bu dünyadan değilsin ,cennetten ğelmişsin.sen korkarım senden ,seni kırmaktan.ben seni seviyormuşum da haberim yokmuş .Korkarımbunu söylemekten .Şimdi söylüyorum SENİ SEVİYOR UM |
sevgini içime döktüm ağladım sızladım değdi evet sevdin sonunda ama
tam giderken sevdin ölüyorum şimdi artık geç sevgilim sen çok yanlış yaptın. geç anladın. heşeyi sevgimi şimdi mi farkettin. of of kadersiz başım şimdi gidiyorum bir gün görüşeceğiz. benim ilk ve son aşkım. HOŞÇAKAL. ... |
bir çiçek var
ağaca aşık olan sevgisini hep söyleyen ama karşılık bulamayan git gide soluyor ağaç üzülüyor ama belli etmek istemiyor bir kaç gün sonra bırakıyor kendini ölüyor çiçek ağaç aşkını belli etmemek istiyordu heresin ona güleceği için ama şimdi çok pişman artık geriye dönemezz ... |
Balkonda sabahladım bu gece biliyormusun
Seni düşündüm, sabahın ilk ışıklarına kadar Sigaramın her nefesindeki çıkan dumanından Gök yüzüne ismimizi yazdım yaralı bir kalp içinde Bir yıldız yakaladım balkonumun köşesinden Seni ona uzuunn uzuunn anlatımmm Sakin ve masumca dinledi anlattıklarımı Seni anlatırken o bir melek biliyormusun dedim Öyle mutluydum ki anlatamam ne güzelmiş sevmek Aslında sevmek değil güzel olan Seni sevmek güzelmiş canım bunu anladım Gözlerindeki tatlı gülüşü |
Gülümm yokluğun ne acı biliyor musun
Gün boyun hep yollarda kaldı gözüm Ayın şalkında sabahlara dek Ankara sokaklarında Laf anlamaz, söz dinlemez gözyaşlarımla Hep seni a r ı y o r bu deli gönül Parktayken yanı başımda İçtiğim her kadeh şarabımda Karşıma çıkan bütün tanıdık simalarda Hep seni a r ı y o r bu deli gönül Karanlığıma güneş olur aydınlatırsın diye Dilimde ismin ;bitmeyen hecem olursun diye Masum kalbimi belki seversin diye Hep seni a r ı y o r bu de |
koca bir dünya
herşey çok güzel insanlar mutlu tabi bende hiç kimse içi değmez hayat akıp gidiyor yaşamasını bilmeliyiz hiç bir şey için geç değildir ey güzel vatan bende mutluyum artık ne kimseyi seviyorum ne kimse beni seviyor ne üzülüyorum ne de başkaları üzülüyor hayata artık pembe gözlüklerle bakalım ne getirdi bu dünya götürsün haydi şimdi eğlenin zıplayın ve her zaman gülün herkes mutlu olsun benden sonrakiler size sesleniyorum ... |
Ah icimi yakan acım
Gidiyorum ben Bu kadar seviyorsan niye diyeceksin Sevgin ceheneme dönüşmeden Elini hala tuta biliyorken Kalbin benim için atıyorken Gitmeliyim Bir gül sana beni hatırlatıyorken Dudağında gülüş solmadan Sen elin olmadan Gitmeliyim Bana bedua etmeden Yalanlarımı görmeden Senden beklemezdim demeden Gitmeliyim Gitmeliyimki Temiz kalsın bu deli sevdam Gitmeliyimki O benim için atan kalbine Nefret dolmasın Gitmeliyimki Başkaları yanımdayken ka |
Benim gözümde bir hiçsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece.
Şerefsizlik değil, nedir bu söyle? Küfrüm edebimi aştı bu gece. Bugünkü sözlerin söz müydü artık? Son sözün sabrımı aştı bu gece. Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladın savurdun basiretsizce. Yürümeyen neydi, ilişkimiz mi? 'Günüm sensiz bomboş' deyişimiz mi? |
aşk iki kişiliktir
aşk sırdır aşk kızkançlıktır aşk dağlara yazılıcak kadar değil kalplere yazılacak kadar büyüktür kalp küçük görüne bilir ama çom şey taşır aşk konuşulan sözlere bakmaz gözlerden su gibi akan yaşlara bakar benim sevgim ikimizede yeter BİRTANEM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.