![]() |
Sen benim gözümde bir hiçsin artik,
Nefretim askimi asti bu gece. Bugün ki sözlerin söz müydü artik, Son sözün sabrimi asti bu gece. Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladin savurdun basiretsizce. Hiç mi ders almadin onca gezdik de, Yagmurun rahmeti asti bu gece. Yürümeyen neydi,iliskimiz mi? Günüm bombos deyisimiz mi? Sensiz yasayamam çeliskimiz mi? Yalanin dogrunu asti bu gece. Evlenmek hayali kapimda idi, Giris kat evimin boyasi yeni; Mobilyan,takimin, alinmi |
Sakalima kir düstü,
Söylemeyin anama. Üzülürde aglar, Aglar sonra, bilirim. Hepsi hepsi üç tane Üç tel ne ki sakalda Üzüldügüne degmez, Degmez sonra bilirim. Gözlerime bir baksin, Bir baksin anam söyle. Derdi gözümden okur, Okur sonra bilirim Yine Istanbul anlatirim, Anlatirim neseyle. Nesemde hüzün bulur, Bulur sonra, bilirim. Ana bir sey yok derim, Sen dua et gizlice. Anam hep dua eder, Eder sonra bilirim. |
Tut ki gecenin
Alacakaranliginda düslemisim seni. Tut ki,rüyalarimi bölmüssün ne çikar? Ne çikar gündüzlerin selamsiz askina, *******i kefen biçsen. Bir anlik hirsla, Her seyi yikip geçsen,ne çikar... Tut ki bundan böyle unutmusum seni. Tut ki artik çalan parçalarda ismin geçmesin. Tut ki yazilan siirler,seni anmasin, Varsin eller de unuttu desin. Ben seviyorum ya seni, Sen sevmesen,ne çikar.. |
Özlüyorum seni;hani hep söylenildiği gibi deli gibi.
Düne ait ve sana ait her şeyi özlüyorum. Bana sevdiğim diye fısıldadığın sesini, Bana anne kokusunu unutturan kokunu özlüyorum. Bütün dünyaya yeten ve her şeyi seven ama beni en güzel yerine koyduğun yüreğini özlüyorum. Senin her bir zerreni,dolunay çehreni ve hatta gölgeni özlüyorum. Ne vardı gitmeseydin, Ne vardı beni hep sevseydin. Ne vardı hep yaşam meleğim olsaydın, Gerçi şimdide meleğimsin, Önceden yaşam meleğim şimdi ise |
umudumun ışğına,
gecenin karanliği çöker. herşeyden herkezden uzak olduğum, yalnız zamanlarımın kimsesizliğinde. ve bir hüzün yüreğimin en derinlerinde. ruhum aldığı her darbeden sonra, derin onulmaz yaralar içinde. aklımda ise yitip gitmiş anılarımın kalıntıları. gözlerimde göremediğim geleceğimin, bilinmezliği ile korkulu bir ifade. bin kere pişmanım yaşadıklarımla, yaşayamadıklarımı zayi ettiğim için. ne garip kaybedecek birşeyi olmayınca kaybetmekten |
sevgi nedir ki ???
sevgi tutkudu sevgi gizemdir sevgi şanstır sevgi umuttur sevgi herşeydir......... benim sevgim ikimizede yeter beni unutma gece yıldızlara bakarken gündüz o pırıl pırıl aydınlatan güneşe bakarken beni unutma denizde mehtap güzeldir bir tanem senin aşkın da ikimize yeter sengi duygudur sevi en çokta aşktır BİR TANEM |
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. Gülbahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm |
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgisenin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için, Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın. Eğer öldüysen, şu anda yıldızlara uzanırsan, yıldızların ışıklarını topla. Taç şeklinde saçlarının arasında sonsuza dek parlasın. Seni seviyorum diyebiliyorsam |
tap sularda gümüşten bir iz bırakırken,
Gökte yıldızlar parlıyordu. Yalnız kaldığım günler ve *******, Kalbim her yerde seni arıyordu. Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, Sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, Paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, Hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz. |
Seni yıldızlara benzetiyorum.
Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var, Onlar bin tane sen bir tanesin. Ağlasam çizgi çizgi, Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim, Seni seviyorum... Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! Bu gece seni düşüneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.