![]() |
en mutlu insan kimdir
parası olan mı aşkı yakalayan mı yok sadece güzel bir ailesi olan mı para herşey değildir insan mutlu olmaz ki güzel bir hayatı olmayınca akşam aile sohbetlerimi yoksa lüks lokantada yemek yemek mi sağlıklı ve iyi bir aile mi yoksa para para para mı ... |
hiç kimse yalnız kalmasın
herkes sevsin sevilsin neden yalnızlık niye biri dışlansın herkes aslında iyidir iyi olmalıdır yalnızlığı yenmelidir insanoğlu aile olmalı herkes herkesin bir geleceği herkesin iyi bir yuvası olmalıdır neden yalnızlık yenelim yalnızlığı artık ey insanoğlu ... |
sen gözlerimdeki hüzün.
sen kalbimdeki sevgi. senin için çarpar bu yürek bunu unutma sen. benim kalbimin kirli sahibiolsanda. seni ölesiye seviyorum....... |
Sonunda Ayrılık Varmış, Senin Sevdan Bir Yalanmış
Yüreğim Bir Hiçe Yanmış, Yıllarım Boşa Harcanmış Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim Yalanlarınla Kavrulmuş Bir Sevdaydı Yaşandı Ve Bitti... Şimdi Hangi Kırılası Kollardasın Şimdi Hangi Yalanda, Hangi Dolandasın Dilerim Allahtan Çektirdiğini Çekesin Yetmedimi S |
__UmUDuMsuN__
Gel geceme güneş ol, yalnız benim için gülsün gözlerin.. Gel tamamla diğer yarımı, sensiz çok eksiğim. Özlem diyorlar adına, hani kavururcasına içini, yüreğini.. Bense ölüm dedim hasrete ve sensiz geçen her saniyeyi ardıma atıp, mühürlüyorum, yaşanmıştır. Dilimde şafak türküsü elimde kalem, bu günüde atıldı bir çizik. Şimdi güzel anılarımı biriktiriyorum ilk kez kurulan hayaller askıya alınmayacak, balta vurulmayacak ve ertelenmeyecek başka hiç bir bahara. |
Bütün aşıkların gözünde, sevdikleri, ‘en’ güzel ve
yegâne güzeldir. Bütün güzellikler onundur. Hiçbir aşık, sevdiğinde hata bulamaz. Hem zaten aramaz. Elinden gelse bütün güzellikleri ona verir. Güzelleştirir onu. Uğruna divanlar yazar. Hatta hiç hakkı olmadığı halde, güneşi dahi utandırır. Ona göre güneş, sevgilisinin cemalinden bulutların arkasına gizlenmiştir. Sadece yeryüzü değil, kâinattaki ‘bütün’ güzellikler ve hüsünler o sevgilinin güzelliğinin b |
Sevgilim
Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta..? Saymadım.. Bana yüzyıllar geçmiş gibi geliyor. Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın.. Şimdi sis içinde bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içti, sen onları kırağı sanırsın, çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla ıslak.. Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildi, içimden bir ağaç köküyle devrildi. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlem bir bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor . Seni se |
Bir dağ başı yalnızlığı benimkisi…
Dağ gibi başını eğmeyen eller ne bilsin Koyaklarımda sakladığım dağ havasını Uçurumlarım daha bir çıplak bu gece Ah!..rüzgarın kanatlarında savrulsam evrene Doruklardan soluklanıp Koyaklarda gömülsem içimin deli ırmaklarına Gözyaşımdan deniz yapsam gözlerime Mavisinde yık(a)sam ömrüm diyemediğim zamanı Kalbim unut bu arayışı Bir serüven tadında bırak dudaklarında Ve bu gece bir şiir armağan et kendine Yüreği yüreğine dar gelen ama |
Çaresizliğe boğmasan böyle,
Günler, ******* boyu. Şarkıların, şiirlerin boynu bükülmese. Gözlerimi yaşlarla doldurmasan. Bir ses bir nefes versen. Yalnızlığa mahkum etmesen, Senin için çarpan bu kalbi. Hani gitmesen diyorum. Hani bitmesek... Bir tebessüm etsen çatmasan kaşlarını. Uzaklardan bir selam göndersen. Bahara çevirsen karakışlarımı. Sevgiyle suladığım çiçeklerimi soldurmasan. Öpsem o güzelim gözlerinden dudaklarından. Ayların özlemini çıkarırcasına kucaklaşsak. |
Ay doğar bana
Ben ise sana... Avuçlarım kan, yüreğim sen dolu. Şu kalbimin bir tek sana açılır yolu. Gözlerime hapsettim seni Sen bendesin. Çoktan terk ettin beni Ben yoktayım. Peşimde tüm korkular Çıkmaz bir sokaktayım. Al götür beni burdan çıldırmak üzereyim. Beynimde bir akrep var Beni diş diş yiyor. İçimden bir ses:"öldür kendini" diyor. Kurtuluş ölmekte mi inan bilemiyorum. Bir darbe yemişim ki kendime gelemiyorum. Bari sen gir düşüme De ki:seni vermem "ö |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.