![]() |
Gecenin karanlığındayım,
Yalnız seni bekliyorum Ey sevgili. Gecenin hüznündeyim. Sadece seni, Seni arıyorum sevgilim. Bekliyorum gelivermen için. Bekliyorum, Seni, bir ömür yanımda görmek için Sevgilim. Nerdesin sen. Gecenin karanlığında, Yalnızlığın ızdırabında Yalnız seni, Seni bekliyorum sevgilim. |
Gidişiyle ruhumu,
kabir ıssızlığına mahkum eden sezin e .. Ahımla birlikte... Ölüm rengi düşlerde alışamadığım sensizliği yaşıyorum. Aslında sensizlikte ölüyorum: Döneceğin güne biriktirerek yaşamayı!!! |
Aradım hep aradım.
Gece ordan oraya korkmadan, Cadde cadde, sokak sokak bıkmadan, Sevdim, karşılık beklemeden sevdim, Yılmadan, yitmeden, gitmeden sadece sevdim. Bekledim. Sadece bekledim. Geleceğin günü, günün gecesini bekledim, Özledim. Çok özledim çocuk sesini, Gül yüzünü özledim, Dua ettim, sabrettim, Geleceğin günü bekledim…!!! |
Seni sevdim seveli bu yürek deli
Aşkına tutsak olmuş bir serseri Çöle düşümüş mecnun misali Bu gönül neylesin şimdi... Haykırsam duyar mısın sesimi? Uzatsam tutar mısın ellerimi? Çağırsam gelir misin ebedi? Bu gönül neylesin şimdi... Gurur kalmadı eridi bitti Ruh isyaN etti dinlemedi Aşkın uğruna sürgün gitti Bu gönül neylesin şimdi... Biçare kaldım yurdum nereydi? Yıl kaç, mevsim neydi? İsmim, cismim, suretim kimdi? Bu gönül neylesin şimdi... |
Yapayalnız yürüdüm…
Sessiz yağan… Yağmurların altında… İliklerime kadar… Islandım… Ama…… ……….Ama ………….Hiç hissetmedim. Hayattaydım sanki… Düşünce yok… Duygu yok… Sokaklar gibi… Ben de biçareydim… Her şeyimi kaybetmiştim… Dudaklarım… Fütursuzca adını sayıklıyordu… |
Senin olmadığın rüyalarda
Bir şehir ağlıyordu, ben susuyordum. Boynumu büküyordu hasretin. Düşler denizinden bir avuç damla düşüyordu. Gözlerimin anaforuna Ben ıslanıyordum sana her baktığımda Ukdesiz bir hayatın göğe çalan mavisinde Kanadından asılı geleceğe İsyan ederken yüreğim. Yıldızların ışıkları Sönüyordu bir bir. Şehrin serseri akşamlarında Bir çınarın soylu gölgesinde Demlenirken bir çayın buğusu Karanlığa alışkın umutların Siyah renginde dona kalır çığlıklarım Şafağ |
Gelecek misin?
Daha ne kadar bekleteceksin? Ne kadar dayanacak bu kalp,bu hasrete? Ne zaman hayallerim gerçeğe dönüşecek? Sabırsızca bekleyen düşlerim Ne zaman ayağa kalkacak? Gelecek misin? Yollarda kaldı gözlerim Düşlere daldı umutlarım Yangınlara gark oldu bedenim Sevda çöllerinde yalnızım Gelecek misin? O gün Dünya bizim olacak Bitecek hasret dolu çığlıklar Ellerimiz tutuşacak sımsıkı Gözlerimiz görecek yarınları Ve bitecek o zaman haykırışlarım Sana y |
Her gece ağladığım olurdun
Her gündüz sildiğim Her öğlen ağrıyan gözlerim olurdun Her akşam dolu dolu baktığım Arasıra yazdığım satır olurdun Kalemim parmak uçların Gizli dokunuşların olurdu senin Kuytusuz tenli sayfalarıma Baktığım yer adın olurdu Duvarlarımda okurdum ismini Sonra batan güneşim olurdun Geceme doğardı hemen gözlerin İlkli sonlu her şeyim olurdun Tıpkı enli hiçli olduğun gibi En son sen olurdu benliğim Benim olan her şey gibi Onu |
nereye baksam hep izlerin var silinmiyor gönül yarasıdır bu geçmek
bilmiyor |
sen giderken uzaklara
beni de al yanında orada bensiz burada sensiz ne yaparım sen uzaktayken ben yalnızım sen uzaktayken gece yalnızım sen uzaktayken hayat boşluk gizemli oluyor benim içim ama şunu bilki bir tanem SEN HER ZAMAN KALBİMDESİN!!!! nereye gidersen git nerde olursan ol HEP YANINDAYIM!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.