![]() |
Gidişinle beni o kadar kırdın ki!
Sana gitme diyemedim.. İçimdeki ayna paramparça oldu sen giderken? Neden? Neden........ Sende mi! Aynısın sende mi? Gidiyorsun... Gözlerimin yaşını içime akıttım İsmini anmadım Resimlerini yaktım... Gidişinle beni yaktın.. Her şey düzelir bilirim.. Unutmaksa unuturum Seni unutmak zor Alışılır... Gözlerini görmeden yaşarım bir Ömür boyu Anlamazsın bilirim Duymazsın bilirim Başka kollardasın kim bilir? Kırılan yüreğimi bile görmeden Çekip |
Bir İstanbul gönderiyorum Sana
Bir İstanbul düşle küçük kız. Hiç umudunu yitirmeden. Sen istediğin müddetçe, İstanbul seni bekleyecek. Sultanahmet At meydanı, Rüyalarının süsü Mavili cami Bütün dokularını dolduracak tarih, İstanbul surları, ve Fatih'in kılıcı, Ulubatlı Hasan. İste küçük kız. İstemek görmenin yarısıdır. İnanıyorum ki sen rüyalarında, Sabah kahvaltını martılara simit verirken, Kız Kulesinde yapacaksın. Ayasofya, vapurlar, suları mavi Boğazi |
kuğu bir yalnızlık akşamı bu,içten içe sigaramın dumanında tüten sen
özlemi,demli çayımda ki son dokunuşun sıcaklığı,sessizliğin tam ortası bu,ellerimden kayan umutlarımın sığındığı virane köşesi,terkedilişlerinde acı bedeli bu........... |
Bİr Kere Sevmedİn
Aklindan HİÇ GeÇİrmedİn YaĞmur Altinda IslandiĞim Zaman Senİ DÜŞÜnÜr Çekerİm Bİr Aman Sevİp Sevİlmemek Pek Bİr Yaman Unut Dİyorsun Ya İŞte O Zaman Benİm Halİm Mecnundanda Duman HergÜn GÖrÜrÜm Senİ Bİr BaŞka İnan Yalan DÜnyamda Sen Varsin Her An Apansiz Bİr Sevda Benİm Kİ LÜzumsuz İnan Ne Yaparsin Sevda İŞte BÖyle Yalan Gicirtili Teyİpten SÖylÜyor Hakan TaŞiyan Acaba Ben Mİyİm Bu AŞİkÂr AŞİyan, GÜlÜŞÜne Hasret, HergÜnÜ Gafletle YaŞiyan Sev Desem Sevmez Bİlİrİm |
Sevgİselİ
Bİr Uzak Dİyar Şarkisi Dİlİmde Yansin Birak En Aci GÜnÜmde Anlamsiz Gelİyor Sensİzlİk De Gelmeyeceksİn Bİlİyorum Ama Yİne De... Seneler Her An Senİ Benden Edİyor AĞladim Çare DeĞİl GÖzlerİm Yaniyor SusamiŞ Sevgİye GÖnlÜm Senİ ÇaĞliyor Yeter Ya Sev Ya Da ÖldÜr Dİye BaĞiriyor Kaf DaĞi Kadar Engel Var ÖnÜmÜzde Ama Yalan Asla Yok SÖzÜmÜzde Sevmek Çok ZormuŞ Bİ Daha BÖyle Ben OlmuŞum Senİn UĞruna Bİr KÖle BaĞiriyorum Ama Sesİm Duyulmuyor İsyankar GÖzyaŞlarim Bİr Bİr DÖkÜ |
Gece Olunca ÇÖker LoŞ Bİr Karanlik YÜreĞİme
Senİn Sesİn Gelİr Apansizca Üzerİme AĞlamak İstİyorum O An HiÇkiriklarla Bİr An Duruyorum Nedensİz HaykiriŞlarla Sakli GeÇmİŞİm Kovaliyor İzİmİ Yarinlarla AmaÇsiz GİdİŞ Zalİm Neden Ve De Bİzİ Bİzden Eden Sormak Kolay, İsyan Kolay Sende De Var Bİ Beden Sevmek, SaklanbaÇ Oynamaya Benzemİyo Be Anne Bİr Vefasiz UĞruna Hep AĞlamak, GÜlmekte Ne Ferhat BoŞuna Mi Deldİ Koskoca DaĞi Zalİm Yar Üstelİk Vardi Bİr Nane SertlİĞİnde AŞilmaz Kar Kalmadi Mi |
Umut İklİmde YÜrÜyorum Mavİ DÜŞlerİmde
Sessİz Gİdİyorum AŞklara TeĞet BİÇİmde Herkes Bana Senİ Soruyor Sert İklİmlerde Hayat Dİklİk ÇekmİŞ ÖmrÜmÜn Son Seferİnde Mavİlİklere DoĞru UÇuyorum Sensİzlİklere Sesİn DeĞİnce En İÇten En Samİmİ Kelİmelere İŞte O Zaman UÇuyorum Senİnle EŞsİzlİklere GÜlÜyorum Belkİ De Mecnun Gİbİ GÖrÜnenlere ÇÜnkÜ Ben ÖlÜyorum O An YÂrİn BenlİĞİnde Makberİm AÇiliyor Senİn EŞsİz GÜzellİĞİnde Herkesİ GÖrÜyorum Makberİn ÖnÜnde SensİzlİĞİmde |
Gözlerin bosluga dalıp gider
Sahipsiz bakışların Benim olsun isterim Sırlarım acıdan ağlar örer Kendi kayboluşlarım Sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış Bir hayat var aslında Hapsoldum söulediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış,ruhum dar sokaklarda NOT:SEVGİLERİMLE BARIŞ AKARSU |
yaşam benim icin köpüklü bir şaraba benzer
ve ben o şarabın entortulu yerin den ictim savaşıpta kalt edilecek düşmanlarda vardı öte yandan savaşıpta kazanılcak dostlarda şerbet dökülüpte öpülecek dudaklarda sabahlara degin rabbe yalvarışlarda |
Yemin Ederim
Ömür denen su yolda Uzak karanliktan isigina Yanliz sensizlikten senlige Anlamsiz sevgilerden sevgine Mechul karanliktan bilinmez dünyaya Acsanda kollarini acmasanda Sürünerek yada kosarak ben sana Karanlik mezarda bedenin yatsa Beyaz kefenin elimde kalsa Sen beni sevsende sevmesende Ölsene bensiz ölmesende, Seni sevecegim!! Yemin Ederim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.