![]() |
işte gidiyorum
birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbirşey almadan birşey vermeden yol ayrılmıs görmeden gidiyorum ne küslük var ne pişmanlık kalbimde yürüyorum sanki senin yanında sesin uzaklasır herbir adımda ayak izim kalmadan gidiyorum gerdiğin tel kalbimde kırılmadı gönül kuşu sarkıdan yorulmadı bana kımse sen gibi sarılmadı ışığımız sönmeden GİDİYORUM...! |
Dün akşam seni yine uzaktan izledim.Bir tesadüf sonucu aynı havayı
soluduk.O ılık esinti senin kokunu getirdi bana.Sırtım sana dönükken yüzünü gördüm kulaklarım her şeye kapalıyken sesini duydum. Ellerimi tırnaklarım canımı acıtana kadar yumruk yaptım. Seni yalnızca hayellerde yaşamıyorum.Sen her an,her zaman her yerdesin,sen benim kanıma yerleşmissin.Dün akşam siyah giymiştin yastamıydın ey sevgili?yoksa içinde öfkemi vardı,gel beraber haykıralım desem gelirmiydin?Gel gözlerimizden diken akıta |
Ne Kadar Da ZormuŞ Atmak Kalbİmden Senİ
Ne Kadar Da ZormuŞ Unutmak BÜtÜn GeÇmİŞİ Sankİ Bİr GeÇmİŞİmİz VarmiŞ Gİbİ Ummak Ve Unutmak Ne Kadar ZormuŞ Bİlmem Bİlİyor Musun Ama... Ben Heryerde Senİ GÖrÜrken Heryerde Sesİnİ DuyduĞumu Saniyorken Her Adini DuyduĞumda Hala Garİp Bİr SevİnÇle GÜlerken Ne Kadar Da Zor Firlatip Atmak Senİ Kalbİmden.....! Oysa Ne Garİp Kİ Kalbİmİn En GÜzel Yerİne YerleŞmen Bİr Sanİyeden Fazla SÜrmemİŞtİ Şİmdİ Unutmaya ÇaliŞirke |
sen deliyangınlar misali
yüreğimi yakan ateştin yaktın kavurdun ya sonra fırtına oldun külllrimi savurdun evevt doğru kaybolduğum doğru çünki seni seviyorum kızgın kasırgam deli fırtınam karanlık *******de dolunayımdın sen sen azgın seller misali aldın götürdün uzaklara sürükledin enginlere sular azizdir sandım yanıldım inandım sadece sanana inandım evevt doğru boğulduğum doğru kızgın kasırgam deli fırtınam karanlık *******de dolunayım öyle deli sevdaki benimki atsam atamam |
ARAMA hayaAtın zırvesini bahane benım adım serseriyse sanane sen
bilirmisin serseri dedıklerı kımdır sen bilirmisin onları söyletenler kımdır aldanır onlara hor gözle bakanlar onlarki hayatta en mesut insanlar sil kalbinden o karanlık eseri senden daha üstündür bu gördügün SeRsErİ |
Gece Yatmadan Önce,pencermİ AÇip,
KarŞimda Duran Yildiza Bakip,senİ DÜŞÜnÜrÜm. Senİ DÜŞÜnÜnce Aklima Bİrlİkte GeÇİrdİĞİmİz,o GÜzel GÜnler Gelİr. O GÜzel GÜnlerİ Hayal EttİĞİmde, GÖzlerİm Dolar AĞlamaya BaŞlarim. ÇÜnkÜ Senden Uzaktayim Sevgİlİm. Ama Her Ne Olursa Olsun Şunu Unutmakİ Sevgİlİm, Aradakİ Mesafeler Ne Kadar Uzak Olursa Olsun, Kalbİm Ve YÜreĞİmle Daİma Yanindayim Sevgİlİm |
Olmadi Yapamadimo Na SevdİĞİmİ SÖylÜyemedİm
Oysa Ben Sevgİmİ Kalbİme Kazidim |
Kaç gün sürer?Kaç kez unutmazsın?Neler hatırlatır,neler kaçırır seni
benden? Kaçacağın yer neresidir,gerçekmidirbenden uzak?Düşünürmüsün hiç? GÖNÜL'Ü duyduğunda bir yerden tüylerin ürperir mi?İkinci kez dinleyebilirmisin?Yoksa kapatıp,ıssızlıkta ağlarmısın?sessiz sesiz... Bir mavi gördüğünde içine bakarmısın?Yoksa yine gizleyerek gözlerini ağlarmısın kimse görmeden?Peki deniz her zaman yanında,her an karşındaistersen işte orda dermisin elini uzatıp?Konuşurmusun kimse duymadan,martılardan mı |
'Kendine iyi bak' bir "veda" değil "elveda"
cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.' 'Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben olmayacağım. Kendine |
En sevdiğin elbiseni giydim
Bu gece kokunu sürdüm Solgun yüzünü okşadım Sessizce saçlarından öptüm Yazdığın mektupları okudum Kana kana su içer gibi Plaklarını çaldım ah! En çok o şarkıda özledim seni. Issızlık kapıyı çaldı, açmaya korktum gece yarısı Şehir uykuya daldı, baktım dışarıya katran karası Rüzgar telaşla kokunu getirdi bana aldım koynuma Buseni hafızamdan koparıp iliştirdim dudaklarıma Üşüdüm karanlıkta Tenine dokundum hissetsin diye Aç gözlerini |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.