![]() |
Aylara mahkum etseler beni
Yıllarca zindana atsalar beni Hasret atesıyle yaksalar beni Unutmam sevgılım yıne aklımdasın Bitmeyen *******de hep senı aradım Ecele sarılıp derman aradım Sevginle avunup tesellı aradım Tek askımsın gulum yıne aklımdasın Elimdekı resminle hayata döndüm Sensizliğe avunup dondum durdum Sabretip çileme zınzırler vurdum Sensiz olmuyor gülüm yine aklımdasın |
Ayrılık mektubu dün gece geçti elime
Ağlamak istedim yaş dolu gözlerimle Acele cevap yaz demişsin Satırlarında bana ağlama demişsin Üzülme aşk bazen güldürür bazen ağlatır Bizim aşkımız ağlatan aşk demişsin Aşkımı düşündü mü rahatlatır diye Kelimelerinde bana maziyi düşünme demişsin Seviyorsan beni azda olsa Dediklerimi ne olur yap demişsin Küsmek istedim sensiz hayata Not olarak darılma demişsin Birini sev sende benim sevdiğim gibi Seversen mutlu ol demişsin Oysaki ben s |
Dün gece günah defterimi karıştırdım
Seni sevdiğimi yazmışlar Sevmek suç mu diye haykırdım Birde isyan etti yazmışlar Bilseydim sevmenin bu kadar zor Ayrılığın bu kadar güç olduğunu Sever miydim dedim SEVDİN YAZMIŞLAR..! |
kalsaydın diye söyleyemediklerim
gittikten sonra yüreğime ağır geliyor şimdi ardından seslendiklerim yutkunurken boğazıma takılıyor sessiz adımlarla ilerliyorum umutlarım kalıyor ben gidiyorum |
Bir gece yarısı
Yine uyku tutmadı gözlerimi Açtım penceremi Öylece bakıyorum yıldızlara İçimde küçük bir heyecan Gözlerimde iki damla Gözyaşı Aklımda sen Fikrimde sen Sen sadece sen Öylece bir sabah Yine kahvaltı yapıyorum Bir ısı kapladı içimi Yine sen geldin aklıma Yutkunduğum her lokmada Çayımın her yudumunda Yine sen sadece sen Ne yapsam ne etsem nerelere gitsem Seni unutsam seni sevmesem Ama yapamam asla yapamam Çünkü her şeyim SENSİN SADECE SEN… |
Ben seni öyle çok sevmiştim ki,
Kimseyi sevmediğim kadar... Öyle çok değer vermiştim ki, Kimseye vermediğim kadar... Ama tek bir hatamla düştüm gözünden Nerden bilebilirdim böyle olacağını Küsüp gideceğini Bir daha gelmeyeceğini Oysa yalvarmıştım affet beni diye Özür dilemiştim binlerce kez Gururumu hiçe sayıp... Ama boş!!! Ne yapsam, ne desem Dönmeyeceğini biliyorum N'aparsan yap ama şunu unutma SENİ öylesine değil, ÖLESİYE SEVİYORUM!!! [ Her ne kadar benim olamasan da...:( ] |
Sustum söyleyemedim sana aşkımı
Elveda derken akıttım gözyaşını Ne olur bir tanem gel sil gözyaşımı İnan sevemem senden başkasını Seni sevdiğimi nasıl söylesem bilmiyorum Ellerimle yazsam dilimle söyleyemiyorum Vursalar beni senden vazgeçemiyorum İnan istesem de ismini kalbimden silemiyorum Yaralı kalbimi senden başkası saramaz |
ben hiç şiir yazmadım ama ilk defa bir şeyler yazmak istedim olurmu
olmazmı bilmiyorum ben de kalbim de geçenleri yazmak istedim şiir olsada özür dilerim sizlerden |
hep içimde bi kıpırtı.......
öylesine bir kıpırtı ki!..... benliğimi çoşturan kalbimi bir sarmaşık gibi sarmalayan acılarımı dağlayan çağlayanlar gibi akan göz yaşlarımı durduran içimdeki fırtınayı dindirendi o o öylesien bir kıpırtıydıki bazen dalgalanıp taşan bazende durulmaya yüz tutan engin denizler gibiydi sonra anladımki bu kıpırtının adı: sevgiydi hiç bir zaman yok olmayacak hep ruhumda ya şa ya cak........................... |
SensİzlİĞe Uzanan Bİr Gecedeyİm Yİne
Hayaller Ve Umutlar Var İÇİmde Acilarin En Derİn OlduĞu Yerdeyİm Yİne Anilarin Ve İzlerİn Var Kalbİmde. VazgeÇİyorum İŞte Senden Yİne Bİrdaha Sakin Bakma GÖzlerİme Gİdİyorum Sonumuz Bu Bİle Bİle Çok GeÇ Artik Gerİye DÖnsen Bİle ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.