![]() |
Sevda Yaşarken Yakışır Ölüm
güneş sen uyanınca doğar benim dünyama bahar sen tebessüm edince açar sevdama seninle renk gelir benim hem rüyama hem de hülyama ne olursun ömrüm boyunca ben sevgisiz koyma kulaklarım ayak sesinde bekliyorum seni gelmeyip de sakın yollarda bırakma gözlerimi gece yarısı çıkıp gelsen de buralara yüz kişi arasından beni kokumdan tanırsın değil mi? eğer azgın bir dalga olsaydım Marmara'da bir tek senin adını kazırdım sahildeki kayalıklara sert esen bir rüzgar olsaydım da sana aşkımı yazardım dağlara taşlara ovalara her sabah seninle başlıyor günüm artık bir tek seni severek sürecek kalan ömrüm ölünceye değin ben senin bahçıvanın olacağım gülüm zaten bana da seninle sevda yaşarken yakışır ölüm 10.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdalar Günden Güne Yeşermeli
güvendir aşk ve sevginin temeli bence sevgi sevgiyle beslenmeli sevdalar günden güne yeşermeli şüpheler çıkarsa ortaya birer birer aşk büyük olsa da bir günde bile söner sevenin yüreği bir anda hazana döner bir tek çiçek bile açmaz olur gönüller sevdiğinin elini artık tutmaz olur eller gönlümdeki yollara diken ekme sakın bana diken batsa söyle sen acımaz mısın? kalbimdeki pınar kurursa bir gecede canım sen sevgi olup bir ırmak gibi akmaz mısın? sevdiğim bil ki ben bir sevgi adamıyım çöllerde bile seni hiç sevgisiz bırakır mıyım? eğer sen böyle soru işaretleriyle yaşarsan söyle ben ömrümce acılar içinde kalmaz mıyım? yokluğunda senin sevdanla yanmaz mıyım? ben yaşarken bile mezarlarda yatmaz mıyım? şiirim ben sensiz kalırsam ölümü tatmaz mıyım? 21.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdam Hiç Bitmeyecek
sağlıklı ve huzurlu geçsin gündüzün ve de gecen sevinç ve neş'e saçsın dilindeki her hecen düşlerinde bile hep essin bir meltem yeli ömrün boyunca o güzel yüreğinden aksın mutluluk seli sen öylesine harika bir şiirsin ki hem bestelenecek hem de söylenecek sen o kadar güzel bir şarkısın ki dünya durdukça dillerde olacak ben de sana öylesine aşığım ki inan ki sevdam hiç bitmeyecek bil ki öldükten sonra da dilden dile dolaşacak hatta mümkünse mahşerde bile sürecek 18.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sevdamız Dolaşacakken Dilden Dile
geldin geleli sen benim yüreğimin sesisin alıp da hiç vermediğim tek nefesimsin sen gönlümde durmadan esen meltem yelisin kalbimden taşan bir sevda bir sevgi selisin anladım ki sevgi denen duygu bir nehirmiş sende eller hem kıskansın hem de imrensin sırılsıklam ıslanıyorum sayende varsın başkalarının olsun dünya sen benimsin ya ayı yıl sayarım yanında yaşarım bin ömür sevdanla artık sen de beni anlasana beni sakın senden yoksun bırakma bir gün bile inan ki buna dayanamam baharımda beni öldürür bu çile sonra ben buralarda nasıl bakarım ellerin yüzüne? sevdamız dolaşacakken her yerde dilden dile 01.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdamız Olsun Andımız
sana gönülden bağlandım sakın kırma dallarımı hasretinle yanıp ağladım gelip de siliver göz yaşlarımı sevmekse sevdim seni hatta taptım sana sakın beni ayazlarda bırakma şiirim ya çıkıp gel buraya ya da sen gel de bana ne olursun beni hasretinle yakma yüreğimizde açan baharımız hiç solmasın ömrümüzce sevdamız olsun andımız bitmesin canım yıllar geçse de böylece aşkımız kalsın bu alemde dolaşsın dursun dilden dile her yerde 02.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdamıza Yıllarca Şiirler Yazsam da
sen öylesine muhteşem bir kadınsın ki seninle doldu mutlu oldu yüreğim gönül bahçeme seninle bir bahar geldi şimdi heyecandan vurup duruyor kalbim sakın bir daha sevgimi sorgulama ya inan aşkıma ya da bir yumruk vur alnıma bana istediğin her şeyi söyle amma ne olursun sana sevgime hiç dokunma seni her gün bir yıl gibi sevsem de bil ki yine yetmez doymak için sana sevdamıza yıllarca şiirler yazsam da bin ömür gerekir inan bunu anlatmaya 03.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdan Körükledi Sönmüş Yüreğimi
senin sevdan körükledi sönmüş yüreğimi şimdi yanıyorum ateşler içindeyim bil ki alevler sardı bedenimi artık ben düşlerimde bile seninleyim gönlümde bir çiçek bahçesisin sen her sabah farklı renkte açan değişik kokan bir tek yaprağını bile soldurmayacağım ebediyen sen benim hasretimsin bahar mevsimimsin rengarenk açan harika kokan çiçeklerimsin gece gündüz nefes almadan seni koklasam da inan ki sana doyamam bin ömür yaşasam da senin yokluğunda kıraç bir toprağım sanki seni buralarda özlüyorum bir yağmur gibi el ele tutuşalım sevelim delicesine birbirimizi öylesine derindir ki sana aşkımın kökleri iki kez müebbet verseler de bu sevdanın sonunda ne olursun ömrümüzce dönmeyelim yolumuzdan geri 02.04.2004 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdan Şairin Yüreğine Düşmüşse
baktığım her yerde bir tek seni görüyor gözlerim inan ki yalnızca sanadır en güzel sevgi sözlerim bir saat olsa da ayrı kalsam senden yemin ederim vallahi de billahi de seni bir yıl gibi özlerim gözümdeki ışığımsın sen beni karanlıklarda bırakma ebediyen yüreğimde alevlenen yangınımsın sevdamız hep sürsün hiç sönme sakın sen aşkı tarif edebilir misin bana? duygularını yükleyebilir misin mısralara? sevdan şairin yüreği düşmüşse eğer ona gönül pınarından içirir misin doya doya? sen benim hem baharımsın hem de alın yazımsın ömrümce seveceğim aşkımsın nazlımsın nazımsın sen benim şuramda yaşadıkça hissedeceğim sızımsın 05.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdan Yüreğimde Yanan Bir Ateş
ne olursun öyle susup susup da beni deli etme buralarda sakın başkasının gününe doğup da beni bırakma zindanlarda ben senin ışığına alışığım bil ki beni korkutur gece yarılarım zaten sen yoksan benim yanımda ben hep zifiri karanlıklardayım gözlerin bir güneş tam gözlerime eş sevdan yüreğimde yanan bir ateş kalbin bir bahar yokluğun ise bir har beni sensiz bırakıp gitme ey sevgili yar yoksa yaz mevsiminde bile gönlüme yağar kar söyler misin hastalanırsam bana kim bakar? hasretin beni çöl sıcağı gibi yakıp duruyor kalbim aralıksız tit tak diyerek adını vuruyor biliyor musun seni ne denli çok özlediğimi? artık anlıyorsun değil mi hep yollarını gözlediğimi? 07.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevdandan Kaçamıyorum
seni düşündükçe günden güne hasret ateşin içime düştükçe uyuyamıyorum günlerden beri galiba kendimi çok da sıkmışım ki yorgun düştü bedenim takatım kalmadı artık kalkamıyorum nereme dönsem sen varsın sırt üstü ya da yüzükoyun yatsam da baktığım her yerden sen çıkıp gelirsin hayalimde nereye gitsem kurtulamıyorum senden düşlerimde bile sevdandan kaçamıyorum zaten sensiz de kanatsızım dermansızım bir türlü uçamıyorum itiraf etmeliyim ki sensiz de yapamıyorum 13.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.