![]() |
Sen dik dur...
Korkularımız nice güdük sevdalara gebe kurtaramadığımız hayatlar seçemediğimiz yaşamlar dokunamadığımız anılar şahidimizdir kurtar beni canıma minnet, sana benzetirim ben aşkı ölüm....... Allahsız aşk sen alma ahım ı koşarak giderim. kara bahtıma... can evimle zincirlere vursalar da mavileri ihanet etseler de yüzsüz martılar görmeyen utanmayan arsız gözleri oysunlar yaldızlara boyayıp allayıp pulladıkları aşkı. karanlıklara batsın sen dik dur alınma ölme şiir... 01/05/2005 Zeki Arlan |
Sen sakın ağlama.
Bi çare olmuşluk var gönlümde. Tesellim olmuşsa meyler Derdim benimle girecek toprağa. Sen sakın ağlama. Öyle bir meşale yak ki Gören ağlasın Duyan anlasın Aşkımıza..... 02/03/2004 Zeki Arlan |
Sen unutulacak kadın deyilsin
Seni unutmanın imkansız olduğunu bılıyorum çabalamıyorumda unutmak için. Sen unutulacak kadın deyılsın bılıyorum bunu. Benım ufkum ayım güneşim solmayan yıldızımsın.Seni kazanmanın zor olduğunu biliyorum bence önemli olan sevmek sevgiye inanmak ve sevmek, sevmek, sevmek, gücümün yettiğince nefes aldığım sürece sadece seni sevmek. Seni kazanıp nefesini hissetmek gözlerini bakışlarını narin teninin kadınsı kokunu, gülüşünü her an yanımda bula bilmek mümkün mü. Küçücük bir köşe başında olsa veya istersen şaşalı bir mekanda da olsa birer dem çay beraberce içmeyi ne kadarda özledim ne kadarda istediğimi bir bilsen. Her gün iki tarafı gül bahçesi olan iş yolumdan geçerken o günkü en güzel açmış gülü arar gözlerim tıpkı senı arar gibi şuna inan ne seni nede en güzel gülü, Gülüm hiç birini kopartmaya kıyamam.. Öğle güzelsin ki bende, tıpkı kalbim gibi tertemiz sana olan aşkım. İş çıkışı insanlar sevdiklerine birer birer gül koparmalarına ses çıkarmam, aslında haykırmak isterim onlarda canlı; koparıldıktan sonra bir veya iki gün içinde solmaya mahkumlar ne kadar güzel bakılırlarsa bakılsınlar. Ben kıyamam gülüm ne sana ne gül bahçesindeki güllere sen elbet onlardan kıymetlisin.Lakin, kopmamalısın kopmamalıyız bu sevgi sürmeli sonsuza dek. Açmalıyız tomurcuk güller gibi, sevdamız kokmalı kan kırmızı kırmızı bir gün sarardığımız zaman bile birlikte sararmalıyız el ele göz göze. Gülün ömrü az olur derler sen öğle değilsin gülüm solmayacaksın sen benim ebedim sin. Sabah olur ilk duamdasın. Akşamın sehrinde sin, gün batımı mehtabım, gece aradığım, yumuşacık yanımsın sana doyamadım. Aşkımsın. Gün be gün daha çok büyüdün Kocaman oldun, çıldırmak istedim acının tiryakisioldum. Gün geldi ağladım, gün geldi çok özledim, gün geldi gülümsedim sana doyamadım. Yanına geldim havalandım gururlandım ellerini tutmak istedim öfkelendim Yüzüne bakınca dona kaldım seni çok sevdim unutamadım... Gecem oldun bazanda gündüzüm, kimi zaman yıldızlar kadar uzaksın kimi zaman yanı başımda bana yakın ellerimin avuçlarımın içinde gibisin, Her zaman kalbimin içinde, yüzün hiç yabancı deyil sanki kırk yıllık sevgilimsin. Daha dün birlikte deyilmiydik masamızın başında birer kadeh içmiştik biliyorum sen pek içmeyi sevmezsin ben hiç sevmem ama seni yudum yudum içmeyiseverim. Yağmur oldun aktın üstüme lime lime, sevdan içime aktı kana kana içtim Bana hep iyi geldin hiç el olmadın yüreğime acın ok gibi saplandı merhemim yine sen oldun. Teselliyi sende buldum. Günler o kadar çabuk akıyorki yarınımız ne olacak bilemiyoruz. İnsanlar bir varmış bir yokmuş misali kalıcı olan bir tek içimizdeki temiz duygular belkide açığa vuramadığımız haykırıp söyleyemediğimiz duygular. Susmak aslında anlatımların bir yolu sen susma söyle söyle hadi durma ne olur, eski sevdalar vardır gururla anımsadığımız sende gururlan içimizde saklı yanımız her zaman saklamamalıyız. Birde şimdiki an vardır söylemeye kıyamadığımız söyleyince büyünün bozulacağını sandığımız. Tabuları yıkmak zordur güveni kazanmak daha zor yanlız kolay olan içimizdeki sevgiyi yaşatmak.Bizler varsın zor olanı yapalım önemli olan insan sevgisi ve gönlümüzdeki sevgili. 16/09/2002 Zeki Arlan |
Sen Üzülme...
günlerdir ağlayan kız bir gün ölecek ve; toprağı her öpüşünce delirecek adama adama ben ağıt yaktım serpilemedim yağmur yağdı ağladım güneş açtı yeltendim erişemedim bir ah bir ömür bir aşk bir ömre bedel sen üzülme....... 17/07/2004 Zeki Arlan |
Sen yanım şiir..
Şiir olsam düşüncende ellerin olsam gül pembe aşk olsam dilinde yar hep aklında olur muyum hadi, hadi söyle... lime, lime eklemeli anıları o an geldiğinde leblerinden aşkın zamanı durdurmalı sakın gözlerinden olmasın ayrılık kokmasın canım olası şiir susma emi.......... ________________(Meyhaneciye) 22/01/2005 Zeki Arlan |
Sen yoksan.
Ben ölmek istiyorum. Sen yoksan yanımda. Kaybedeceksem yakında. Neye yarar hayat bundan sonra. Sen gönlünce yaşa hayatı. Ben olmasamda yanında. Varlığın yeterdi bana. Şimdiki yokluğun kocaman bir yara. Hissedemiyorsam seni. Duyamıyorsam sesini. Ben ölmek istiyorum. Sen sakın kendine kıyma. Önüne çıkacak fırsatları deyerlendir. Kızıl saçların güzel gözlerin. Senin hepsi deyerlerini bilmelisin.(umut vermeli insanlara.) Ben ölmek istiyorum sen yanımda olmayınca. Z.Arlan mart.2001 Zeki Arlan |
Sen yoksun.
Denizde kuşların derdi nar çiçeği aramak olsun göğün koynunda balıklar rüzgara sevdalansın ki yerin altında soluksuz nice insanlar var insanlar insanlar o kırların ovaların hüzünle akan ırmakların yalnızlığında ağlasınlar.... yollarımı kestiler benim varamamki toprağına türkü çığırmam ki dilimde sus var kollarmda yoksun saramam ki derdimi sana şiirler yazamam sen yoksun ki yoksun ki sen.... sen yoksun. yoksun.... sen... Zeki Arlan |
Sen.
Özümüz toprak Sonumuz toprak. Sevdaya saçılan tohumlar gibi Sana kapıldım bucak bucak. Yağmurun toprağa toprağın tohuma, Can vermesi gibi girdin kanıma Sevgi verdin hayat verdin bana. Seni seviyorum bir tanem. Yalnız! ! ! Senin sevgin yoksa. Bana acıma. Katlana bilmem için sensizliğine, Ne olur acıma kır beni, uzaklaştır beni senden! Darılmam gücenmem senin için acını çekerim. Hayatım şiirlerimi yazmak için aldığım ödünç kalem gibi Hayat ve sürünmek arasındaki çizginin tam ortasında, Seninle yaşamak veya sensiz sürünmek. Tohumun toprağa yaşamım sana, Toprağında suya nasıl hasreti varsa Sensiz olmak için bile ihtiyacım sana. Bana sevgi veren hayat aşılayan sen, Biliyorum sevmesende kıyamazsın bana Kıyamazsın diktiğin fidana Benden sana bir çare, Söyle arkadaşına gerçeği anlatsın bana. Z.ARLAN..2001 Zeki Arlan |
Sen...
Şirin tatlı bir kuşsun sen göğsümde, Korkarım sıkarsam kaçacak Coşarsam korkacak. Sen vefasın, Sen hayatsın göğsümde. Sen aşksın, Sen aşkımsın,aşımsın Kalbimde bana yaşama sevinci veren. Sevgili.... 10/11/2003 |
Sen....
Geceyi Armağan ettim sana Ay kandil olsun Yıldızlar Kor dudaklarından Öpücüklerim. Heyecanım Arar dururum Bir gece Bir gündüz olurum Haram olsun Sensiz günler Bir sen olurum Bir sensiz olurum. Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.