![]() |
Ufukta Kara Görünmesin
gözleri gözlerime dokunmadı karanlık sokaklarda dolaşırdık farklı mekanlar olmuştu yerimiz kesişmedi yollarımız gecenin içinde burka sız düşüncelerde misafirdik şimdi misafirliği erden bırakıp gitmek niye İstanbul da dolaşırdı çoğu satırların bazen Anadolu’nun içlerine uğrardın hiç yalnız görmedim mavi düşlerini aynı sofranın farklı zaman aralıklarındaydık şimdi bir yelkenlide olmalıydım elimde satırlar esintilere bırakmalıydım bir bir kelimeleri yelkenler dolmalıydı martılar yunuslar yarışmalıydı etrafımızda kapmalıydılar bir bir dökülen kelimeleri ağlamamalıydım doymalıydım doya doya yaşanan yaşama ufukta kara görünmesin güneş yatsın ufka doğru birde tutuştursun düşlerim elime dolu dolu kadehi dalayım denize vuran o küçük parıltılara sessiz sessiz damlalarım olsun ben ağlamayayım doya doya yaşanmış yaşama vakitsiz ölüyor güzel şeyler mesala özgür kelebekler göçmen kuşları martılar şairler usta yazarlar yüreğimde bir düğüm yüreğimde bir ateş bir gül |
Umudu Beslemek
Umudu beslemek güzel Bezemek umudu yeni umutlarla Sonrada görmek -------- bir değişkenin içinde --------------- ayni basitliği ve çıkıp doruklara doruklardan bakınca birde ardına Sıkılmak Alabildiğine Yalnızlıktır be dostum Beyde deseler paşada Fark etmez, Yeterki Kör olmasın Yüreğin |
Umutları Bağlamak
kırmızı beyaz dokusu kartalın ayaklarına bağladım uçurtmamı sevmelerden yoksun ipleri yangınlara bırakmadım elimi kanat çırpışında kartalın uçurtmamı özledim umuttu yükseklik coşkuydu dalga dalga çocukluk düşlerimle süslemiştim onu bir yıldız koymuştum bir ay yürek dolusu sevdalar fabrikalar okullar limanlar ikide çocuk örgü saçlı eli sapansız gözü mavi ayaklarında kartalın yol aldı uçurtmam uçurtmamı özledim ipler gönül yarası avuçlarımda sevda belası memleketimi özledim bir devin mavi gözlerinden bakmayı özledim |
Umutlarım
Umutlarım bir namlunun ucundan çıkan tertemiz emekle üretilmiş adına barış denen mermi ile vuruldu düşmedi direndi suskunluğunda Anadolu’nun |
Unutturma
unutturna unutturma bana seni nazlı bir eda nazlı bir seda salı verip dön bana gel geri bak nasılda açar tomurcuklar her biri yedi veren gül misali unutturma unutturma bana seni |
Unutturuyorlar
sanmayın ki yeni şeyler verilenler bin masal bir hikaye bir ödül bin kavga unutturuyorlar unutmak o kadar kolay mı? “Türkiyenin başbakanı konuşuyor inanmıyorlar Türkiyenin bakanı konuşuyor inanmıyorlar Türkiyenin bilim adamı konuşuyor inanmıyorlar Yahu siz kime inanacaksınız” diyor başbakan yahu siz kime inanacaksınız sanmayın ki yeni şeyler söylenen bin masal bir hikaye bir söz bin kargaşa inanmaksa bu dava çok sorular var kafamda mesela özelleştirme mesela Kıbrıs mesela AB+D ormanlar hazine arazileri limanlar hava alanları unutturuyorlar Seydişehir Erdemir Telokom Sümerbank Et balık kurumu daha niceleri bir söz bin kargaşa mezat salonlarında pür neşe sanmayın ki yeni şeyler verilenler bin masal bir hikaye bir ödül bin kavga unutturuyorlar unutmak o kadar kolay mı? |
Usulca Çöz Halatı
usulca çöz halatı bu sahillerden kim bilir kaç taka yol aldı böyle habersiz martılar dinlenirken kaç nefes çekildi kaç umut bırakıldı terk edilen topraklara gecede doğar ay nazlıdır uzattığı ışığı ay denize bakar denizde yakamozlar oynar denizler engin ufuklara gebe doğumlar sancılı zaman sürdüm yarama |
Uykular
hangi dipsiz kuyulara attım kim kaldı bilen kolların aldı götürdü o göz bağlarımın ürpertilerini |
Uykular 02
yalın kılıç çekilmiş gibi pusatsız bir nefer misali geliyorsun üstüme yetmezmiş gibi ellerim ellerim bağlı |
Uykular 03
tutamadığın günler ellerimi uzakta kaldı ellerin kelepçe ellerimde |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.