![]() |
**KEŞKELERİ CIKARDIM**...
Keşkeleri çıkardım hayatımdan Eyvahlar bana göre değil artık Bana göre değil pişmanlıklar Ben seni unuturum sevdiğim Yeşil gözlerini bir bardak rakıya gömerim Anıları içime Yıllar önce bir temmuz gecesinde Zamansız bir yağmur altında başlayan O zamansız aşkı unuturum Zamanlara sığmayan Zaten hayat bir yalan Gece ağır ağır sırtını vermekte sabaha Üzerimde eskiden kalma bir sevdanın yorgunluğu Yüreğimin kara kaplı defterinde Sararmış sayfaların arasında Bir adamın yıll |
**DİYEMEDİM**...
Diyemedim Umutlarını bir torbaya doldurdun mu hiç? Bıraktın mı sonra metruk bir viraneye? Düştü mü omuzların ? Kaldı mı içinde sevinç ? Güldüler mi ardından ? Bakın derken divaneye! Oysa arı bir sevgi. Yalnızca ardımda kalan. İki güzel gün değimli ki. Ta yüreğimi böylesi yakan. Kırık bir yaşam, umudun tükendiği. Korku aşktan bile kaçan. Yılgınlık sevgiden. Ve yorgunluk fesat yüzlerden. Haykırmak isterdim hem de delice. Haykırmak ölümüne. Seni seviyorum diye. |
**YETER ARTIK SUSTUĞUN KONUS BİRAZ GÜZELİM**...
Ne yapmaya çalışıp, ne diye yazmıyorsun, Sevgimi tartıyamı koyupta tartıyorsun, Öfken varsa vur hadi ne diye duruyorsun, Yeter artık sustuğun konuş biraz güzelim. Senin kadar sabırlı olamam biliyorsun, Seven nasıl eriyor bakıpta görüyorsun, Mezara gireceğim günümü bekliyorsun, Yeter artık sustuğun konuş biraz güzelim. Yeşertip bahçemizde yine sevgi çiçeği, Büyütelim seninle neşe adlı bebeği, Çatlasın bırakta kıskananın göbeği, Yeter artık sustuğun konuş biraz güzelim. |
**AŞK BUDUR,NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYEYİM**...
aradığım bulamadığım,bulamıyorum,bulamayacağım, kurtulamıyorum,bırak yakamı,ben insan değilim, robotum,aşk diye birşey yok,tamam. aradığını bulmak;sağırlaşmak körleşmek ve de sakat kalmaktır. aramayacağını bilip saatlerce telefonun başında beklemektir aranıpta bulunamayan araya ayrilik girdiginde 7. kattan intihar tesebbüsü sonucu düsen,ölmeyen,can çekisen,her taraf1 kanayan bir seydir. arayıpta bulamamaktır arkadaşlar aşk ...derin bir kuyu misali tırmanmaya calışıpta cıkamadıgımız k |
buda benımm şiiirmm ... okrsanzz sevinirm...
Düşünmek seni getirdi bana yalnızlığımda Hayaller seni getirdi yine rüyalarımda Sessizliği hissetmek senden sonra başladı Ve bağırmak avaz avaz yokluğunda Sevgiye susamak sendin benim için Düşüncelerim, hayallerim, umutlarım yalnız sensin bunu bilmelisin... ... |
Sİtenİzİn Adina Bİr Şİİr...
(g)ÖnlÜmÜ KaptirmiŞim Ben Sana... (İ)nan Sevgİme Ve Sana Olan AŞkima..!!! (z)aten Delİ Gİbİ Sevİyorum Senİ Anlasana... (e)n İÇten Duygularla BaĞliyim Sana..!!! (m)utlu Olalim İstİyorum Şu AŞiĞa İnansana... (s)ensiz Ben HİÇİm Anlasana (İ)hbar Et Deli GÖnlÜmÜ En Yakin Karakola (z)iyaret Et Beni Sana Olan AŞkima.... |
aşk nedir?..!...
Aşk belki bir tutku Hayaller arasından kopan onu Kaderin belki biyük bir oyunu Ama belkide bir karanlık duygusu Hiç alışamassın ama bir bakmışsı içindesin Hiç unutamassın ama bir bakmışsın başka aşk Kolay değil unutmak veya unutulmak Zor değil hatırlamak veya hatırlanmak Mümkün değil elinden gitmemesini sağlamak Hayal değil onu ömür boyu yaşatmak Ben mutluyum dersin yarin ağlayı verirsin Ben seviyorum dersin ikinci gün yanlız gezesin Ben aşığım dersin günler geçtikçe kendine gülers |
şimdi...
hazandım gelişinle bahara döndüm yaprağım yeniden yeşerdi şimdi geceydim seninle gündüze döndüm günüme ümitle bakarım şimdi anlamsız yılların anlamı oldum aradığım kadını ben sende buldum ümitsiz yarına pıranga vurdun öbürgüne ümitle bakarım şimdi yoktur bu cihanda başka eşin yar olmaz benim gibi kimse bahtiyar senle geldi bana tüm mutluluklar geleceğe ümitle bakarım şimdi |
$eni $ewmiştim...
seni sewmiştim ama kıymetini bilemedin seni ayırmıştım kendime ama sen beni sewemedin kim bilir belkide sadece sewilmek hoşuna gitti ama ben seni sewdim sen beni sewmesende olur zaten aşk budur! |
SeN ÜzÜLmE...
Sen üzülme bana sevgilim, idare ediyorum işte İttire ittire götürüyorum hayatı bilinmezliği ile... Sen üzülme suskunum diye. Söküklerini dikiyorum gecenin. Ay ile yıldızları birleştiriyorum, Gök ile güneşi, martılar ile denizi, güzel ile çirkini... Yaşam ile ölüm arasındaki bu maratonun Son finalini koşuyorum nefes nefese. Sen üzülme ara sıra ağlıyorum diye Adına yazdığım tüm şiirleri fırlatıp attım da denize O canımı yaktı biraz.... Yoksa iyiyim ben.Kızma bana gec |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.