![]() |
SANA ASLA KIYAMAM
Hiç bitmeyecek sandigim Tertemiz bir ask'ti sana yeserttigim Tohum tohum, fidan fidan büyüttügüm Sevdi sandigim yüregini, yüregime eklemis Çocuk sevinciyle mutlu olmustum Seni çok seviyorum diyordun her firsatta Her kez mutluluk yagmurlari islatirdi yanaklarimi Bagrimda ki sensizlik yanginlari sönerdi sözlerinde Uzaklar yakinim sen, her an karsimdaydin Gidisine hazirlik yapmistim oysa çoktan Yinede bir yikintidan farkim kalmadi Aklim biliyordu da, kalbim anliyamadi Çok sevmistim seni, çok Sen anlayamadin, ben bosuna anlatmaya çalistim Anlatamadim Üzülme birtanem Ben içimde ki aciyla yasamaya alistim Dil'im beddua etsede inanma, sakin alinma Içim yanar ettigim intizarda Geri alirim hepsini her firsatta Ben, öz canima acimam da Sana, asla kiyamam |
Hayirsizim
Yüregimin en ince teli Gönlümün biricigi, ask trafigi Hayatimin tek gerçegi Kalbimin hirsizi, sevdamin kaygisizi Basa çikamadigim, kapanmaz yaram Kas'i karam ,gözü kahvem Can yoldasim, sabirsizim Yine de Seni çok seviyorum hayirsizim |
Mazİde Unutulmuş Ani Gİbİsİn
Ufukta görünen gemi gibisin Limanına küsmüş, demir atmaz Bir haberi gelmez, bir gün uğramaz Yıldızını kaybetmiş gecem gibisin Uzansan tutacaksın yüreğimi Bir bilebilsen neler çektiğimi Anlamadın ki seni nasıl sevdiğimi Söz dinlemez yaramaz çocuk gibisin Ben ağladım, sen kanattın Gün oldu köle gibi yalvarttın Diyar diyar derman arattın Çaresi bulunmaz hastalık gibisin Anlamalıydım vicdan yok sende Suç sende değil, seni sevende Ne sabır bıraktın, ne sevda bende Mazide unutulmuş anı gibisin |
Sevdan Hala Yüreğİmde
Haydi, yık yeniden herşeyi Daha ne duruyorsun Bu kaçıncı ihanetin Alıştım artık, anlıyor musun Sen savaşmaya devam et kendinle Benimle olamazdın Ben tükeniyorum seninle Bu aşk barışmadı gitti bizimle Bundan sonra bilemiyeceğiz Ben nerdeyim, sen kiminle Seni bilmem ama Sevdan hala sımsıcak, yüreğimde |
Severken Ölmek
Özlemek ne zordur çeken bilir Yasayamam sensiz derken delice seven Öldügünün farkinda degildir Seveni, en cok sevdigi bilir O en sevilen, tipki cellat gibidir Insanin bittigi an Sevdiginin boynuna gecirdigi Ihanetin yagli sicimiyle Yargisiz, infazsiz Idam edilisidir |
Gözyaşim
Kadehimi sensizliğime kaldırıyorum Sensizliğe içiyorum cantanem Süzülen her damla gözyaşımdasın Hasret olup yağıyorsun birtanem |
Ben Senİ Öylesİne Sevdİm Kİ
Ben hiç gitmedim senden gidemezdim, ben sendim Ben, her yeni güne merhaba diyen beyaz bir güvercin oldum sevginle Sevdiğine öylesine inanmak istedim yeşerdim, çiçek açtım Gerçekten sevdin mi, hala şüphesi hançer yüreğimde Ama ben öylesine sevdim ki, hiç bilemedin Belki de sevgime kendini layık göremedin Ben mi geç kalmıştım yoksa sevilmeye Giden sendin toplayıp herşeyini Alamadığın, tek gözlerin kaldi bende Hayalimde yaşattığım Derinliklerinde kaybolmayı en çok arzu ettiğim gözlerin Boynum bükük içimde herşeyinle sen, ardına bakmadan giderken Gitme kal, seni çok seviyorum diye haykıramadım Tutmadın ellerimi oysa ki, bir dokunuşun eritecekti beni Ben seni içimden hiç atamadım Hergün, geleceksin umuduyla yaşadım Sen hiç sevmediysen, sevmiyorsan, sevemiyeceksen Ben seni öylesine sevdim ki Sen yüreğimde, ben düşüncelerinde Hiç istemesen de Sana söz, kendime söz Aldığım nefes kadar yaşayacaksın bende |
Al Sevda Kirintilarini
Hasretinin soğuk nefesi değdi Yüreğimin canına , ürperdim Çıldırdı öfkelerim Firar etti sabırlarım İçimde ki sızıya meze yapma acıları Yapma, kıyma, dayanamam Sana yanışım sönmeyecek, anladım Çaresiz bu yakarışlarım Takıldım kirpiklerinin tellerine Yaralandı serçe kanadım Yoruldum artık Uçamıyorum gönül bağına Seveceksen yeniden gel Gelmek için çaba göster Olmuyorsa, sakın yorulma Topla, al sevda kırıntılarını Bir solukta gidiver |
Vazgeçİlmezİm
Bilir misin canımdan can saydığım sen Bilir misin birtanem Çok sevdim, candan öte sevdim seni ben Acımadan vurduğun hançerinden Sessizce, tek kelime etmeden gidişinden Viraneye çevirdiğin bedenimden Her şeyden vazgeçiyorum bende giderken Tek vazgeçemediğim, içimde hala yaşayan sen.. |
Sen Sevdasinin Büyüsü
Seni seven kalbimi sökeceğim yerinden Mil çekeceğim gözlerime, hiç düşünmeden Neden gördüler sevdiler seni, neden Senden önce öyle mutluydum ki ben Mutluluğumu çaldın benden Tövbelerimi bozdurdun yeniden Kaçmak istiyorum, her seferinde Bir adım uzağına düşemeden Özlemlerim hesap soruyor, hepbirden Ne geliyorsun, ne yanımdasın Ne de, çıkıyorsun bir an içimden Öyle özledim, öyle hasretim ki bir bilsen Kurtulamıyorum sen sevdasının büyüsünden |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.