![]() |
Senin yüreğinde öyle bir yere sahip olmak istiyorumki,orada sağdece
ben olayım.Gönül tahtına birtek ben sahip olayım.Sevgiyi,aşkı,nefreti,ihaneti herşeyi sende tattım.Seninle varoldum bırakta seninle son bulayım.Yaradanım allahımdı yokedenim sen oldun.Varoluş nedenim yoktu yokoluş nedenim oldun.Senden öncesi yoktu ben seninle varoldum ama neyazıkki uzun sürmedi senin ihanetinle son buldum.Ölüm bile bana bu kadar koymazdı.Sevdiğine inandım sen sağdece inandırdın. |
yalnızlığın nöbeti yazılmış bana
bir ömür tutacakmışım yüreğim sana tutuklu olsada hayallerimde de en güzel günlerimde de yalnızlık hep avuçlarımda olacakmış gelmediğinher günde bir hayat benliğimde eriyip kavrulacakmış, sen dediğimde her nefeste yalnızlık dilime kelepçeler vuracakmışyani sen gelmedikce yalnızlık sonunda bir gün mezarım olacakmış bekliyorum sewgili yeterki sen bir kez olsun geldim de solsa da gönlüm beklerim seni fırtınalar alıp uzaklara götürse de bir kez da |
Ay Agliyor Bu Gece Bİr LeŞeneyenler İÇİn Yildizlar Şarki SÖylÜyor
Sevİpte Sevİlmİyenler İÇİn Bu Gece Ben Agliyorum Özleyİpte KavuŞamadiĞim Tek AŞkim ...... İÇİn. |
GÜLÜM SÖZÜMÜZÜ TUTTUK BE...bizi ancak ölüm ayırdı yine
SOĞUK BİR PAZAR SABAHI, KAPLAMIŞ SİYAH BULUTLAR HAVAYI, SAAT 05:20 DOLAYLARI, PENCEREDEN BAKARKEN SİYAH BULUTLARA, SEN GELDİN BİRDEN AKLIMA, BENİ TERK ETTİĞİN GÜNDEN BU YANA, KALBİM BENZEMEKTE ŞU GÖKTEKİ SİYAH BULUTLARA, SABAHIN SOĞUĞU İÇİMİ ÜRPERTİYOR, NELER ÇEKTİĞİMİ ALLAH`TAN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR, AKLIMA SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER GELİYOR, HANİ DERDİK YA BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR DİYE, gülüm sözümüzü tuttuk be, BİZİ |
Seninle geçen güzel günlerde,
Sensiz geçen günlerime üzüldüm. Seninle buluştuğumuz yerlerde, Hızlı gecen saatlere üzüldüm. Seni o kadar çok sevdimki, Sana mahkum olan kalbime üzüldüm. Sessiz sessiz seni isteyen, Şu zavallı yüreğime üzüldüm. |
AŞka Saygim Sonsus ,
ÇÜnkÜ Senİ Sevdİgİmden, AŞka Saygi Duyyorum, Eger Senİ Sevmeseydİm AŞka Saygi Bİle, Duymazdim. Sana Saygim Son Suz Tipki AŞka Saygi, Duydum Gİbİ, Senİ Asla Unutamam ÇÜnkÜ Sensİn DÜnyadakİ HerŞeyİm. Bu Şİİr Senİn İÇİn LÜtfen Anla Artik Senİ, Sevdİgİmİ. |
Bahçemde çicekler
Açmazlar seni bekler Yarama yara ekler sen gitin gideli Tersine akmış bir nehir Suya yazılmış bu şiir Yıkılmış koca şehir sen gittin gideli Ne kadar küçükmüş Şu dünya dediğin Beni soldurmuş delice gönül verdiğim Ağlamayı öğrendim sen gittin gideli Bir yabancı bakma sakın yüzüme Geçmişi hatırlayıp dönüp durma maziye Ayrılık mesajın senden son bir hediye Hasreti öğrendim sen gittin gideli Masal gibi yıktın bütün umutlarımı Geri verdim sana tüm mektuplarını |
İlk defa ayrılıyordum senden,
Kokumu,sesimi,hatta kalbimin yarısını burda bırakarak, Gözlerin zamansız ıslanmasın yokluğumda, Yüreğin derinden yanmasın gecenin karanlığında, ne yapsam,ne etsem ben sana yaranamadım. Aramızda yaşanan duyguların adını koyamadım. Şu zalim hayatta tek sana kıyamam,kıyamadım. Gül güzelim sana doyamam,doyamadım. Senden ayrılmak kıyamet günü gibi, Senden ayrılmak,suya muhtaç bir çiçek gibi, Senden ayrılmak,annesi olmayan bir bebek gibi, Senden ayrılmak galiba |
Geçmez oldu burda sensiz zaman,
Gönlümde yaşıyor güzel hatıran, Ziyan olup gitsemde uğrunda her an, Aldatmak geçmedi bir gün aklımdan, Gençliğim bir çırpıda elden gitsede, Saçlarıma yılların akı düşsede, Sensizlik beni yakıp küle çevirsede, Unutmak geçmedi,bir gün aklımdan, Acılarımla,sana son kez selam yolladım. Perişan halimi senden,gizledim,sakladım. Son nefesimi,duyamadım,adını haykırdım. Yaşamak geçmedi sensiz aklımdan, Unutmadım,unutamadım seni, |
her gidişine ayrı anlam yüklüyorum
nie çünkü seni sevdiğimden hergün yollara baktım hergün ümitle nie çünkü birgün dönersin die ahhh sevgilim senin kokuna bile hayranım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.