![]() |
Sevgili Şiirim Biz Artık Tek Vücut Olmuşuz
sevinçlerle çıkıp geliver ansızın bir daha dönme ne olursun sen yüreğimde yanan bir ışıksın ömrümüz boyunca hiç sönme sakın sen gönlümdeki yemyeşil baharsın benim için rengarenk güller açarsın günden güne kalbimde alevlenen narsın seni yalnızca benim kollarım sarsın kem gözler değmesin bizim sevdamıza karanlık düşmesin bu mutlu dünyamıza hiçbir zaman ayrılmasın yollarımız dilden dile dolaşsın bu büyük aşkımız sevgili şiirim biz artık tek vücut olmuşuz muhteşem bir sevgiyle ne de güzel dolmuşuz 08.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgili Şiirim Öyle Değil mi?
çok çok özelin olmalıyım senin hem de gönlündeki tek prensin sevgimle çalışmalı o güzel yüreğin benimle dopdolu olmalı düşlerin hayallerin ömrünce tek bana değmeli o harika ellerin gönül gözün yalnızca beni görmeli o sıcacık kalbin benimle sözlenmeli bir tek beni sevmeli benimle evlenmeli bu gönül evliliğimiz ebediyen sürmeli bizimkisine efsanevi bir aşk denmeli sevgili şiirim öyle değil mi? erkeğim delikanlım demelisin bir tek bana benden uzakta hayallerinde olsa da yalnızca bana sarılmalısın ömrün boyunca tabii ki sevdiğim,kadınım ben de sana pırıl pırıl güne çevireceğim her geceni bir meltem yeli gibi okşayacağım tenini sevgimle sırılsıklam ıslatacağım seni yeter ki benden başkasına verme ellerini bilirsin buna asla dayanamam besbelli ne olursun sakın buralarda çıldırtırma beni arada bir olsa da sen de söyle beni sevdiğini sevgili şiirim yaşadıkça göster bana sadakatini 05.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgili Şiirim Sevdamız Hiç Bitmesin
hem hayallerimde hem de rüyalarımda inan ki adın dudağımda her anımda şiirim ben beni buldum senin aşkında sen benim kalbimde esen bir rüzgarsın artık sen benim için tek yarsın bir arsın sen de benimle sevdamın doruğunda varsın sen bende hiç bitmeyen müthiş bir heyecansın şiirim sen benim gönlümde solmayacak baharsın her sabah bana yeniden rengarenk açıyorsun her gün bana bir başka bambaşka kokuyorsun sen sevgi olup yüreğime akıyor akıyor akıyorsun bir tek benim sevdamı başına taç diye takıyorsun benim gözlerimle dünyaya daha mutlu bakıyorsun şiirim aşkınla beni yaktıkça muhteşem yakıyorsun beni sevdanla kendine ne de güzel bağlıyorsun ne olursun sen de gülümse bana her sabah uyanınca sevgili şiirim sevdamız hiç bitmesin ömrümüz boyunca 23.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgim Sel Olup da Taşmadı mı?
neden böyle sessizlik içindesin? sevgim sel olup da taşmadı mı sana? bil ki sen yüreğimin en derinindesin hasretindendir böyle isyan edişim hayata senin özlemini çekmek hüzün düşürse de kalbime değişik bir mutluluktur benim için sana olan muhteşem heyecanım hiç bitmeyecek ölünceye değin sen benim gönül bahçemdeki tek gonca gülümsün dünyaya sevinçle gülümsediğim pırıl pırıl aydınlık yüzümsün her sabah açıver canlı renklerde her gün farklı kokuver bende sakın ömrümce beni bırakıp gitme ne olursun benim deli sevdam biricik hülyam tek rüyam bir gün bile olsa da beni senden mahrum etme 18.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgime Dokunma
zaman bitirecek beni hayallerim olmasa düşlerime saklanırım *******i yokluğunda hasretim hep sana yanımda olsan da özlemim asla bitmeyecek sen inanmasan da senden hiçbir şey istemem yalnız sevgime dokunma sakın üzülme zaman zaman ağladığımı duyarsan da mendil de istemem senden göz yaşlarımı silmeni de bırak beni uzaktan da olsa seveyim seni delicesine... Hüseyin Erdoğan |
Sevgimi Büyütüyorum Yüreğimde
senin sevdanla çıktı göklere bu şair yazdı senin yüreğine ne varsa aşka dair istersen yüz sularımda doya doya canım sevgim senin için debisi yüksek bir nehir ben seninle başladım nefes alıp vermeye senin için sevgimi büyütüyorum yüreğimde inan ki yemyeşil baharı hissedeceksin sen de ömrümüzce birbirimizi delicesine sevdikçe haydi kaldırıp da başını bir bakıver gök yüzüne sakın semada uçanın bir kuş olduğunu zannetme yüreğimde sen hayallerimde sen kollarımda sen mutluluğa doğru kanat çırpan o da benim işte 13.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sevgimi Doku O Harika Yüreğine
dün gece seninleydim düşlerimde hiç olmazsa rüyalarımda bari o güzel ellerin ellerimde şu anda ah! sabah olmasaydı keşke deyip duruyorum şimdi kendi kendime ben razıyım seninle yaşamaya ömrüm boyunca düşlerimde olsa da yeter ki her anımda sen ol yanımda senden gerisi yalan bu dünyada zaten seninle birlikte *******im bile gün olur benim bir meltem gibi geçer günlerim inan ki yalnızca senin için rengarenk bir bahar açar yüreğim sen kokladıkça ellerinle dokundukça bir başka kokar güllerim benim tenim sabahleyin sahil yolundan Pendik'e gelirken her yerde bembeyaz kar vardı sahile usul usul vuran da senin adını aşkımızı yazdığım dalgalardı karşımdaki kara parçaları da çok sevdiğim muhteşem Adalar'dı bir gün olur da gelirsen bizim buralara bil ki sahillerdeki bütün kayalıklarda dağlarda taşlarda ağaçların yapraklarında kazılmış bulacaksın bir tek kendi adını zaten herkes de artık ezberledi Şair'le Şiir'in bu efsanevi aşkını işte şiirim buralarda benim durumum böyle sen neler yapıyorsun oralarda lütfen söyle her gün sabah öğle akşam ve yatmadan önce Hüseyin Erdoğan'ın şiirlerinden oku vitamin yerine sevgimi aşkımı sevdamı bir bir doku o harika yüreğine göreceksin ki ne grip olacaksın ne de nezle ömrünce günden güne heyecanımız artacak birbirimizi sevdikçe 25.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgimi Fısıldayacağım Kulağına
son günlerde bir dalgınlık içindeyim yorgunluk,durgunluk var bedenimde gözlerim buğulu camdan farksız gitmiyor ayaklarım sensizim kaldım takatsız ben sevdan olmayınca yeşeremem ki sevgin yüreğime dolmayınca nefes alamam ki her sabah uyanınca ilk sen düşersin aklıma benden başkasını sakın kalbinde saklama yüreğime öylesine girdin ki sen orada gizleyeceğim seni habersizce herkesten arasalar da hiç kimse bulamayacak seni ebediyen bütün gözlerden ırakta dolaşacağız seninle sahilde herkes imrenecek bize görünce ikimizi el ele sana sevdamı anlatıp sevgimi fısıldayacağım kulağına bil ki seni sana hissettireceğim ömrün boyunca her anında 09.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgimi Ört Üzerine
bu akşam hastalığın haberi öylesine üzdü ki beni yanında olamadığım için yedim bitirdim kendimi ne olursun sevdiğim sevgimle hemen ört üzerini sıcacık etsin yüreğini bir daha üşütmesin seni şiirlerimizi sık sık oku biliyorsun boldur (C) vitamini sevdamı düzenli al sabah akşam antibiyotik yerine beni düşün benli hayallerde dal çok çok derine sakın ola ki benden başkası değmesin ellerine ayrılık ölüm asla girmesin dilindeki sözlerine yalnızca ben takılayım her bakışında gözlerine aşkımız nazara gelmesin hüznümüz olmasın ömrümüzce birbirimizden çok uzaklarda olsak da sevdiğim beraber olalım hayallerimizde düşlerimizde ölene değin hiç ayrılmayalım canım seninle gündüz ve gece isimlerimiz her zaman dilimizde olsun hece hece yoksa sensiz bu hayat çekilir mi böyle lütfen söyle? haydi sevdiğim sevgimi ört üzerine bir daha üşütme aşkım ne olursun beni buralarda yokluğunla delirtme sakın ola ki beni ebediyen sensizliğe mahkum etme 27.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sevgimi Sakın Hiç Üşütme
dün gece boyunca sensizliğim vurdu başıma sana kavuşamadan ölürsem eğer hasretiyle gitti yazsınlar mezar taşıma sen de bir gün olur da gelirsen bizim buralara gelip de hiç olmazsa ellerinle dokun mezarıma ben seni hissederim oralarda sakın matem havasına bürünme en şık giysilerini giy gelirken kuaföre gitmeyi de ihmal etme manikür de yaptır pedikür de belki bilmiyorsun amma ben bakımlı olmayı severim de isterim de ne olursun sen de hep kal öyle benim istediğim şekilde bana gelecekmiş gibi davran her seferinde sanki ilk kez görecekmişiz gibi düşün birbirimizi henüz ellerin bir kez bile ellerime değmese de beni de yaşat sevdiğim düşlerinde hayallerinde hem de ömrünce ne olur benden sonra bari sevgimi sakın hiç üşütme 19.10.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.