![]() |
Ben En Çok Senİ Sevdİm
Ben en çok senin tavrını sevdim Kararlı, sakin, huysuz olmayışını Yangın yüreğimi nağmelerinde söndüren Ilık ılık esen sesini sevdim Munis, sevgi dolu sıcacık gözlerini Seni seviyorum değişini Beni kendince sevişini sevdim Ellerine hayrandım, tutabilmek Ömür boyu kollarında olmak isterdim Seni, sen olduğun için sevdim Ben en çok seni sevdim Ben en çok, kaderimden nefret ettim |
Yemİnİm Var
Canımdan bezdirdin tafralarınla Bir başına bıraktın acılarımla Sende beraber git hatıralarınla Seni unutmaya yeminim var Gel de gir mi dedim gönlüme Karabulut oldun gülistanlık ömrüme Sakın ola, birdaha gözüme görünme Seni unutmaya yeminim var Görsem de yüzüne bakmayacağım Uğrunda ağıtlar yakmayacağım Adını zikredip, anmayacağım Seni unutmaya yeminim var Git, yolun açık olsun vefasız yarim Bir zamanlar sevdanla deli ederdin Şimdi, bir yabancıdan farklı değilsin Seni unutmaya yeminim var |
Neyleyim
Bir an bile çikmadin aklimdan Hep benimle, hep bende yasiyacaksin sen Seni, herseyden çok sevmisken Bu kaçislar, bu korku neden Unuttugun bir seyler var giderken Kalbin kaldi kalbim de Gözlerin, gözlerim de Unutma, onlari da al veda etmeden giderken Sensiz kalbi, sensiz gözleri neyleyim ben |
Bana Ne
Ne anlarim ben ask’tan Yüregim sana delice tapan Özlem nedir bilmem, tanimam Icimde bir yer var hep seni arayan Ben sevmek nedir bilmem Canim’dir seni can'indan cikarmayan Ellerini tutmam Ellerim ellerine uzanan Bilmem yolunu, bilsemde gelmem Ayaklarim kosar adim olan Ben görmedim ki seni Hesabini sor gözlerimden Gidecegim de hic düsünmeden Hic biri ayrilmiyor senden Söz geciremiyorsam, banane onlardan Seninle gönül nikahini kiymislar coktan Sevenleri ayiramam Al ***ür gidecegin yere Bana ne Ister sev, ister sevme |
Emret
Ölümüne mi olmali bu sevda Emret cantanem Madem ki öyle istiyorsun Her an sensizlikte ölüyorum zaten Daha ne olsun birtanem |
Elveda Bile Diyemedik
Seni sevdim ben Sevmekten öte, yanmaktan beter Verdigin binlerce keder Bunca aci bana fazla, artik yeter Bu yürek birgün iflas eder Gözlerim sende kaldi, icim yaniyor Bin hatıra bizden kalan Ben yalan’im, sen benden yalan Pisman degilim, sevdim birtanem Sebepsizce ayrilirken Bir hoscakal dökülemedi dudaklarimizdan |
Bana Ne..sana Ne
Icim acimiyor ismin düsünce yüregime Istediginle olabilirsin, bana ne Seni sevdim mi, sevmedim mi Bundan sana ne Bir zamanlar benim herseyimdin Simdi hicbirseyimsin Gidebilirsin |
Sen Unuttun
Seviyorum diyen dillerim yangin Boynu büküldü sevdamin, kirgin Pismanligin vuracak birgün Olmayacagim ben, üzgünüm Seni, sevmez olsaydim diyorum Atesler icinde yaniyorum Ah birtanem ah Ben ask’i böyle bilmiyordum Bana ögrettin kendin unuttun |
Nefrete Köle Etme
Zamani durduruyorum kendimce Bir yanimdasin, bir gidiyorsun haince Seni seviyorum, çaresizce Sen seviyor musun, sevmiyor musun Çözülmesi ne zor bir bilmece Içimde yasattigim sen,her kederde Dökemiyorum kendimi hiç kimselere Hep sensizim, bin de bir seninle Oynama oyuncak gibi yüregimle Köle olacagim bu gidisle nefret e Sabrim kalmadi ettigin onca ihanet e |
Sen Sadece Hayallerimde Yasayacaksin
Hiç degmeyecek tenin tenime, biliyorum Parmak uçlarim bile dokunamiyacak dudaklarina Sen hiç benim olamiyacaksin Ben seni birdaha hiç göremiyecegim Ulasamiyacak yollarim sana bir kez daha Dolasamiyacagiz deniz kenarinda Mahcup, liseli asiklar gibi Ellerini tutmak hiç nasip olmayacak Çay içemiyecegiz Emirgan da Balik ekmek yiyemiyecegiz Simit, sadece kokusuyla sohbetlerde kalacak Ben sana hasret, ismin dudagimda Çekip gidecegim sessiz, çaresiz Sen erisilmez hayalim, düs bahçelerimde Yüregimin kanayan en derininde Kapat gözlerini, bir an beni düsün Hissediyor musun Seni çok seviyorum Biliyor musun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.