![]() |
ya benıde gotur ya sende gıtme...
Acaba gitmese olmaz mı?Gitmesını gerektırecek ne var sanki?Bukada katı kurallara ne gerek var? konusarak anlaşılmayacak sorun ne?çok mu sıktım onu?Ama hep ii olmaya çalıstım.Hep onu mutlu etmeye calıstım.Bunca engele ragmen onu içimde yasattım.Kalbımın en guzel kosesını ona ayırdım.Gitmese olmaz mı? Biliyorum o bana gıtmek ıçın gelmemişti.Başlarda mutluyduda.hiçbir hatasına sesımı cıkarmadım ki! beni ben oldugum için cogu zaman elestırdi de ama sustum.İstedıgı an gıttı yıne ıstedıgı an geldi ya benıde gotur ya sende gıtme... Acaba gitmese olmaz mı?Gitmesını gerektırecek ne var sanki?Bukada katı kurallara ne gerek var? konusarak anlaşılmayacak sorun ne?çok mu sıktım onu?Ama hep ii olmaya çalıstım.Hep onu mutlu etmeye calıstım.Bunca engele ragmen onu içimde yasattım.Kalbımın en guzel kosesını ona ayırdım.Gitmese olmaz mı? Biliyorum o bana gıtmek ıçın gelmemişti.Başlarda mutluyduda.hiçbir hatasına sesımı cıkarmadım ki! beni ben oldugum için cogu zaman elestırdi de ama sustum.İstedıgı an gıttı yıne ıstedıgı an geldi |
seviyorum sandım!...
Sevgi içindeki nefret mi Eski fırtına mı yoksa Vahşet veya mutluluk sence İnsanların yaşadığı eğlencemi Yorumsuz bir heves sanırım Orada bir yerde biliyorum Rahatlamak için kendime böyle söylüyorum Unutmak istiyorum ama unutamıyorum Melek ve sen birsin asla ayıtr etmiyorum ''Seni Seviyorum'' DİKKAT:ŞİİRİN BAŞ HARFLERİNDE SİZCE NE YAZIYOR. |
KIYMETLİ ANNECIĞIM...
Sana bu aciz satırlarda müjde verECEĞİM. GELmek isterdim ama olmadı. Çünkü ben sınıf BİRİNCİLİĞİ TÖRENİ İÇİN YURTta kaldım. Evet yanlış duymadın.Ben sana layık bir evlat OLARAK TAKDİR ALDIM.ARTIK BAŞARISIZ değilim.Hani demiştim ya böyle olursa beni döRT GÖZLE BEKLEYİP SEvecektin.Bekle anne.Bu daVETİNE GELİYORUM.MÜKAFATI BAyağı hakkettim.haftaya geliyorum. |
pişman değilim...
Bir militan olduğumu, bilsen yine sever miydin? Gün de bin kez öldüğümü, bilsen yine sever miydin? Mapuslara düştüğümü, duysan beni arar mıydın? Vurulup da düştüğümü, görsen yaram sarar mıydın? * Elime kadın elinden önce silah değdiğini Kadını ilk önce mahpustaki Adi suçluların erkek dergilerinde Daha sonra yalnız rüyalarımda gördüğümü Bilsen yine sever miydin? * Ya dün içtiğimiz çayların hesabını Dört ay önceki bir hikâyenin parasıyla Ödediğimi söylesem! |
FARKIN DA DEĞİLSİN...!!!...
Ben seni çok sevmiştim, kıymetini bilmedin, Can evimdeki candın, artık yalan gibisin. Önce hayaller ölür, derler hani bilrisin, Hayaller çoktan öldü, sen farkında değilsin. Sevmeni çok istedim, sevmesini bilmedin, Yüreğimdeki kordun,artık külüm gibisin. Ümitsiz yaşanmazmış derler hani bilirsin, Ümitler çoktan öldü sen farkında değilsin. AŞKIM ÇOKTAN ÖLDÜ SEN FARKINDA DEĞİLSİN |
BIRAK BENİ...
neymiş efendim geçim derdiymiş ekmek parasıymış çalışmalıymış kazanmalı harcanmalı çevremdekilere bakmalıymışım zamanı geldiğinde ayrıca...! ben öğrenciliğimde başarılıymışım öğrenciliğimi bırakmam kayıp olurmuş insanlara ayıp olurmuş hem dünya beni besliyormuş buda önemli bir husumuş nede olsa almadan vermek Allah a masusmuş anlayacağım çalışmam.çalışmam.çalışmam gerekiyormuş bunlara eyvallah ama ben ne olacağım peki peki ya duygularım onların hiç önemi yok mu kii niçin kim |
sevenler ayrılmasın...
Ecel kapımı çalsa, Ben canımı verirdim. Ölüm bizi ayırsa, sana yine gelirdim. Gitme yalvarıyorum, otur yanı başıma. Ben yalnız seni sevdim, anla allah aşkına. Son pişmanlık çağresiz, kalbimiz kırılmasın. Bize yazık değil mi, sevenler ayrılmasın. |
Hafta Sonu...
Eksilttik birbirimizi aşk ile Çoğalttık kan ter içinde Kaşlarımız eğildi, kirpiklerimiz kırıldı Bir heybe taş döktük Gül devşirdik bir de yonca Aylardan aralık. Ya da Turunç ayı Yıldız aya çarpa çarpa kırılır çoğalır Çocuk çocuğa Şiir şiire çarpar çoğalır Kalkıp gittik pazar yerine Toprak doldurduk çantamıza Biraz deniz, biraz gökyüzü ve bir kızın Yorgun edalarını Ela düşlerini bir çocuğun Sonra bir şarkı söyledik Taşlardaki peri kokularına Yürüyorduk ahmak ıslatan |
**HÜCREMDE AY IŞIĞI**
Sesimi sesinin üstüne koyma kara gecede, karanlıkta, acılı yüreğimde yeşerdiyse de alevi ölümün kan boğmadı daha korkuyu kırılmadı kin ve öfkenin fidanı Sesini sesimin üstüne koyma ağzımda prangası tutuklu rüzgâr Yanlış arama ölümden başka kurşuna dizilen resimlerde acıyla örülmüşse cesetler ve ağlıyorsa hücremde ayışığı üzgün değilim, hüzünlü asla Yanlış arama ölümden başka sırtımda falakası tutuklu rüzgâr Yüreğimde mezarlar açma artık kazıdım hücremin duvarına çünkü zamanı kucaklayan öfkemi acıdan üretilen sesimi gençliği damıtılmış günlerimi Yüreğimde mezarlar açma artık elinde kırbaçları tutuklu rüzgâr Çıplak taş, demir kapı, sessizlik korkuyu mu bekliyor o nöbetçi niçin hiç konuşmuyor yıldızlar şafak söktüyse nerde kar filizleri uyusam uyansam her yerde bahar Çıplak taş, demir kapı, sessizlik sesimde zincirleri tutuklu rüzgâr Tek değilim artık, çoğaldım ölüme deli rüzgâr, çıplak suyun rahminde artık ne hücrem, ne yalnızlık eskisinden düşmanım karanlığa ama hâlâ yanıyor yüreğimde işkence Tek değilim artık, çoğaldım ölüme yüzümde kelepçesi tutuklu rüzgâr -Söyle kim hak kazandı ölüme |
**KALBİM SENİN**...
(k)ara Gözlümsün Sen... (a)nlaki Ne Kadar Sevdim Seni Ben..!!! (l)ütfedip Seni Seven Su Halimi Bir Görsen... (b)irakip Gittin Beni Birden..!!! (i)nan şoka Girdim Sevdiğim Senin Yüzünden... (m)utlu Olalim Güzel Bir Yuva Kuralim Istedim Hep Ben..!!! (s)ana Bir Gün Olsun Yalan Söylemedim... (e)n Içten Duygularimla Söylüyorum Bunu Sadece Seni Sevdim..!!! (n)e Olduda Güzelim Bu Sekilde Terkedildim... (i)nan Seni çok Sevdim Ve Senin Için ömrümden ömür Verdim..!!! (n)eden Birakip |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.